- 23 Şubat 2008
- 3.399
- 29
Kızlar bende 2 senedir hipotroid hastasdıdım levitron kullanıtordum ekimde ilacım kesildi 2 aralıkda tahlilim normal cıktı 3 aydaha dediler keselim 5 aydır kullanmıyordum ilaç dün tahlillerim yapıldı normal seviyelerde cıktı sınuçlarım ilaç tamemen kesildi ama ulturason istendi nodül varmı diye bakalım onu yaptırıcam allahım inşaşaşlh bir daha ilaca baslamam sizlerinde yoluna girer
ayrıca bir sorum oucak troidi olup hamile olan arkadas varmı acaba ben gebelik düşnüyorum acaba hamileleikde tekrar tetiklermi troid
merhaba kızlar ben dun tahlıl yaptırdım benım degerım yukselmıs 5,59 daha önce 3,61 ıdı.ama yedıklerıme dıkkat etmedım dr soylemedı mor -beyaz lahana havuc tuz balık daha neler soyle aklı basında bı dr bulamadım aslında benım dr cok bılgılı bırı ıdı ama tayını cıktı anlayacagınız 3 ayım bosa gıttı .Bızlere zaralı olan gıdaları bılıyorsak paylasalım tesekkurler.
canım bende hamılelık ıcın ugrasıyorum ayrıca ploraktın hastasıyım ben doktora sordum hamıle kalınca tetıkleme olurmus her ay kontrl altında olacakmısın ılacada devem edebılırmısın yoksa allah korusun cocukta zeka gerılıgı ortaya cıkıyormus ben degerlerı dusurmeden hamıle kalmak ıstemıyorum gecmıs olsun.
Anlaşılan bana yardımcı olmak isteyen yok :çok üzgünüm:
haplardan anlayan bilgili bi arkadaşa ihtiyacım var..
yurtdışında kullandım guatr hapı burda kolay kolay bulunamıyor..
bende eczaneye gidip araştırdım daha önceki içitğim hapla eşdeğer olduğunu söyleyen bi hap verdi... ...
bilgisi olan bana yardımcı olabilir mii.. şakaya gelmez..
DyGLu canım dr a danışsan daha doğru olur...çünkü kimine tefor veriyo, kimine ...veriyo, kimine ...veriyo..demekki hepsi ayrı etki yapıyo....
.... kullanıyorum canım günde yarım....bende nodül var bir tane ve haşimatoyumbenneyaptımki
burada daha önce kullandığım ilaç ismi.. ... idi..
Kızlar merhabalar !!! Hepinize geçmiş olsun. Kısaca benim hikayem de şudur: Çekap sonucu solda ameliatlık bir nodülüm olduğunu öğrendim. Ameliyat sırasında yapılan biyopsi sonuçları iyi çıktı fakat Haşimato hastası olduğum anlaşıldı.4.02ta ameliyat olmuştum, bir ay sonra tahlillerle kontrole gittiğimde sonuçlarım iyidi (Tsh - 1,05 idi ). Bende ilaç alıyorum ... aç karnına her sabah. Beni ameliyat eden doktor dedi ki 2-3 ay daha bu dozda devam et, sonra tahlillerini yaptırıp bundan sonraki tedavin için bir endokrinoloji uzmanına başvur . Diğeceğim kızlar benim de yardımınıza ihtiyacım var. Bana doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz, ücret konusunda da bilgi verebilir misiniz. ıstanbulda oturuyorum, Avrupa yakasında. Ve de şu yorgunluk yok mu kızlar......elimi kaldıracak gücüm yok sanki benneyaptımki.
Merhaba canim ben Almanyada yasiyorum kullandigim ilac.... Bu sene baslangicinda cek up yaptirdim hipotiroidmisim.Ilac kücük ve onunda yarisini aliyorum.Gecen gittim kan degerlerimi ölcmeye düzelme var ve devam dedi.Yorgunluguma iyi geldi ellerimin ve ayaklarimin üsümeside bir nebze düzeldi.Sabaha karsi sicak basiyor artik ilacin etkisiylemi bilemiyorum.
kıslar ben bundan 3 ay önce tahlillerim tsh:4,5 anti-tpo:324 idi..dr. hipotroid haşimato dedi..2 aylık ilaç kullanımından sonra değerim tsh:2,33 düşmüştü ve hamile kaldım.. şimdi 6 haftalık hamileyim..1 hafta sonra tekrar test yapılacak 1 yada 1,5 düşürmemiz gerek dedi dr.kontroller ayda bir olcak sıkı takip edilcek..belki ilacın dozunu artırcak..ama tuz yada yemek konusunda bişey demedi normal tuz kullan dedi..açıkçası bende çok tereddütteyim,ne olcak bilmiyorum.inşallah hayırlı olur sorunsuz olur hamileliğim:Saruboceq: