- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yanlis yapmissin bence. Zaten degerin cok yuksek degil, o sana cok fazla gelmistir. Benimde 8. birsey cikmisti ve bende yarim tefor aliyorum, ve en son kanda bakildiginda 1.64 e dusmus. Senin degerin benimkinin yarisi yani tam 1 tefor cok fazla gelmistir. Bende gecen gunu unuttum ama yine ertesi gunu bekledim almak icin ve yine yarim aldim.
Sen yenimi almaya basladin? Bence yarim tefor sana cok. Ceyrek filan alman gerekir gibime geliyor.
teforu açmı yoksa tok karnınamı alıyorsunuz ben tok karnına alıyorumda yeni başladım ilaca yanlışmı yapıyorum
merhaba arkadaşlar benim ablamda ve halamda tiroid hastalığı var ben hiç doktora gitmedim ama bende de varmıdır acaba
merhaba arkadaşlar benim ablamda ve halamda tiroid hastalığı var ben hiç doktora gitmedim ama bende de varmıdır acaba
mrb bende tiroit hastasıyım .nodüllü.hiper tiroidi.hepinize geçmiş olsun.allahım şifa versin hepimize.
:1shok:gözlerim buna benzedi biraz.
arkadaşlar size bir sorum var.bu ramazan oruç tutmak istiyorum.ama bu ay birde aşılama olcam.oruç tutmam tsh değerimi bozramı .çünkü bu değerler bozulursa aşılamamı etkiler korkuyorum.ne yapabilirim bir akıl verin bana manevi olarak çok huzursuzum:1no2:
oruç tutmanın tsh seviyesini bozacağını hiç sanmıyorum.aç kalmakla bozulmaz herhalde.ilaçlarını düzenli kullandığın sürece tabi.hipotiroid miydi seninki?ama tabi bi doktora danış istersen.için rahat etsin.bende hipotiroid var.hamile kaldığımda tsh biraz yüksek çıkmıştı ilaç kullanmama rağmen.hamileyken sürekli kontrol altındaydım.ilacın dozu her ay tsh seviyesine göre ayarlandı.hiç bi sorun olmadı Allah'a şükür..Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin...
Merhaba arkadaşalar uzun süredir giremedim. Ben sonunda ameliyat oldum ve tamamı alındı tiroid bezlerinin ve şimdi ömür boyu ilaç içmem gerekecek.:a015: Levetiron ile başladık. Benim gibi ameliyet olup ilaç içen arkadaşlara bazı sorularım olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler...a.s.
arkadaşlar mrb bende 4 yıl önce biyopsi yaptırmıştım nodül vardı tahlillerim temiz çıktı tekrar kontrole gitmeme gerek varmı acaba bilmiyorum nodül ağrı yapıyormu kulak ağrısı var bende korkuyorum bilgisi olanlardan cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler
i