canım ben 14 aydır tshım 6,2 iymiş.yalnış yönlendirmeyle kadın doğum doktoruna gitmiştim 14 ay önce bana hiç birşeyin yok dedi eve yolladı.şimdi gittiğim doktorsa 14 ay boyunca böyle yaşamışsın.çabuk yaşlanırsın tedavi olmazsan dedi.benim suçum ne yani.o zaman doktorlarada güvenmiyeceğim artık.bilmiyorum yani 14 ay önceki tahlillerdede 6,2 şimdide 6,2 tahlilim.bilmiyorum.düşükmü yüksekmi onuda bilmiyorum.aslında ben çok zayıfım yani 47 kiloyum.hiç kilo almadım bilemiyorum.ama saç dökülmesi sorunum var.çok teşekkür ediyorum.dediğin gibi yapacağım.endokrinoloji bölümüne gideceğim.sağol.
arkadaşlar dün boğazım yüzünden perişan oldum ani ani sancılar girdi sanki bir yumru oturdu yutkunsam olmuyor nefes alamıyorum taş kesildi sanki geçen ay adetim çok gecikti saçlarımda fena dökülüyor bu ara, ben böyle birşey olacagını düşünmüyordum ama burdaki yazıları okurken acaba dedim bunlar belirtileri mi sizce birde anormal uykum geliyor cevaplarsanız sevinirim
Duru yarin en yakın sağlık olcağına gidip trod hormonların için kan ver canım..değerlerine baktır..Hem ücretsiz eger sorun var ise doktor zaten seni endokroloji uzmanına yönlendirecektir...
sağlık ocakları bakıyormu gercekten eşimin sigorta günü bu ay dolacak yani dört ay gerekiyor ya o yüzden doktora gitmekte bir sorun tahlil falan baya masraflı oluyor eğer öyleyse yarın baktırırım Allahın izni ile sağol canım
benimde aynı canım uyuyayım bütün gün hiç şikayetçi olmam vallahi.yani o kadar bir uyku durumu söz konusu benim için.hep uyumak istiyorum ve uyuyunca zor uyanıyorum.arkadaşlar dün boğazım yüzünden perişan oldum ani ani sancılar girdi sanki bir yumru oturdu yutkunsam olmuyor nefes alamıyorum taş kesildi sanki geçen ay adetim çok gecikti saçlarımda fena dökülüyor bu ara, ben böyle birşey olacagını düşünmüyordum ama burdaki yazıları okurken acaba dedim bunlar belirtileri mi sizce birde anormal uykum geliyor cevaplarsanız sevinirim
Hamilelik için test yaptırmadınmı canım..
canım cacığa ilave et o zaman güzel oluyor.bende bir ara yedim ama ihmal işte nasıl ilaçları unutmuyorsak dere otunuda yemek lazım,tek başınada tadı iğrenç yaaa..tekrar deneyim....
canım bendede çok saç dökülmesi oluyor.ama ben dere otu düzenli yemeye başlıyacağım.hatta balkona büyük saksı alıp içine ekmeyi düşünüyorum.yani elimin altında olacak devamlı.hemde söylenenlere göre çabuk büyüyormuş.bir tanıdığım ilaç kullanıyor her kontrole gittiğinde bir düzelme yokmuş.oda düzenli dere otu yemeye başlamış.en son doktor bile demiş nasıl olduda birden düzeldi diye.ama ilaçlarınıda alıyor tabi.bende kesin kullanacağım.ne zararı olacak ki sonuçta bitki.dere oto yiyen arkadaşlar öncesinde ve sonrasında tahlil yaptırın ve sonucu buradan paylaşın bende düşümdüm yemeyi ,ama dr danışmalımı bilemiyorum benim kontrolum taaa 3 ay sonrasında.birde benim saçlarım felaket dökülüyor daha da çokğaldı bunun için saçı dökülen arkadaşlar varsa ne yapa bilirim yardımlarınızı bekliyorum ,denemediğim yol kalmadı bıttım sabunu çeşitli şampuanlar ,çam terebentini bile denedim oda fayda etmedi..kk da saç bakımı bölümümde almıştım bu formüllleri
canım bendede çok saç dökülmesi oluyor.ama ben dere otu düzenli yemeye başlıyacağım.hatta balkona büyük saksı alıp içine ekmeyi düşünüyorum.yani elimin altında olacak devamlı.hemde söylenenlere göre çabuk büyüyormuş.bir tanıdığım ilaç kullanıyor her kontrole gittiğinde bir düzelme yokmuş.oda düzenli dere otu yemeye başlamış.en son doktor bile demiş nasıl olduda birden düzeldi diye.ama ilaçlarınıda alıyor tabi.bende kesin kullanacağım.ne zararı olacak ki sonuçta bitki.