E
EU1
Ziyaretçi
kızlar tiroid ellerde falan titreme yaparmı
bildiğim kadarı ile yapıyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tiroid ellerde falan titreme yaparmı
kızlar yaklaşık 10 gündür levatiron içiyorum sabahları aç karınla ve kendimi dengesiz hissediyorum
kızlar yaklaşık 10 gündür levatiron içiyorum sabahları aç karınla ve kendimi dengesiz hissediyorum
TATYANA KARDEŞİM BU HASTALIĞI KÜÇÜK YAŞTA ÖĞRENDİĞİNİ VE UMURSAMADIĞINI SÖLÜOSUN PEKİ İLAÇTA MI KULLANMADIN KULLANDIĞIN HALDE BU SIKINTILARI MI YAŞADIN YOKSA HİÇ İLAÇ TEDAVİSİNEDE BAŞLAMADIN MI EĞERKİ BAŞLAYIP HAMİLELİĞİN SÜRESİNCEDE İLACA DEVAM ETTİYSEN BÖLE SIKINTILARIN OLMAMASI GEREKTİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE EWET SİNİR BENDE DE OLUYOR HEMDE EN KÜÇÜK ŞEYLERE KENDİMİ TUTMAYA ÇALIŞIYORUM KİMİ ZAMAN BAŞARILI OLUYORUMDA SİNİRİN ESİRİ OLUP SEVDİKLERİMİ KIRMAK İSTEMİYORUM BUNUN SIKINTISINI İNANIN ÇOK YAŞADIM VE ÇEVREMDEKİ İNSALARIN HALİNE ACIMAYA BAŞLADIM BENİM YÜZÜMDEN BU YÜZDEN SIRF SEVDİĞİMDEN BİLE AYRILMAYI DÜŞÜNDÜM O DERECE YANİ AMA İLAÇ BANA İYİ GELDİ BENDE 6 AY ÖNCE ÖĞRENDİM HERKESE GEÇMİŞ OLSUN:teselli:
arkadaşım aramıza hoş geldin allah yardımcın olsun benimde tsh ım yüksekti artık kontrol halinde belki senin problemin tek tiroid bezlerinden kaynaklanmıyordur allah yardımcın olsun acını tahmin edebiliyorum en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın bizede iyi haberlerini verirsin :enbuyukkk:Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz acemiyim yani. Bende iki düşük yaptım yirmi gün sonra bir yığın tahlillerim oldu düşük miktarda kan pıhtılaşması çıktı ve tiroidlerimde problem çıktı TSH 8,30 du tekrar tahlil olunması için tiroid ultrasonografisi çekildi kan tahlili yapıldı bu seferde düşmüştü normale inmişti 3,40 tı şimdi 7 temmuzda sintigrafi çekilecekmiş bakalım ondada normal çıkarsa sorunum bulunamamış olacak niye bir inip bir çıkıyor anlamadım bebeklerimin birini 5 haftalık diğerini 8 haftalıkken düşürdüm hala çok üzgünüm ama yen bir hamilelik için beklemeye karar verdim tam bir sene benim durumumda olan biri varmı acaba Allah hepimize yardım etsin. Tiroid problemi böyle inip çıkabiliyormu ultrasonda da tiroid bezlerim gayet normal büyüklükte çıktı ama bilemiyorum bakalım hayırlısı. Sadece hamilelikte oluşan bir seyri varmı acaba yani sadace hamileliktemi yaşıyorum acaba değişen hormanların etkisiyle merak ediyorum varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşükkürler:)
Su isik bu konunun ilk sayfalarinda cok guzel bilgileri paylasmislar.Istediginizi bulabilirsiniz
Allahim bebisini eline almayi nasip etsin. Gecmis olsun.
Mutlaka TSH ve T3 /T4 ve serbest t3/T4 yaptirmis olmalisin. malesef hamilelikte zaten hormon degisiklikleri oldugu icin etkiler. Ilac kullandin mi?
.Canim dr mrt hakkinda soyledi mi? Benimki de senede en az 3 kere hormonlar icin test yaptiriyorum hem de nasil-inis cikislar sasiriyorum.
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz acemiyim yani. Bende iki düşük yaptım yirmi gün sonra bir yığın tahlillerim oldu düşük miktarda kan pıhtılaşması çıktı ve tiroidlerimde problem çıktı TSH 8,30 du tekrar tahlil olunması için tiroid ultrasonografisi çekildi kan tahlili yapıldı bu seferde düşmüştü normale inmişti 3,40 tı şimdi 7 temmuzda sintigrafi çekilecekmiş bakalım ondada normal çıkarsa sorunum bulunamamış olacak niye bir inip bir çıkıyor anlamadım bebeklerimin birini 5 haftalık diğerini 8 haftalıkken düşürdüm hala çok üzgünüm ama yen bir hamilelik için beklemeye karar verdim tam bir sene benim durumumda olan biri varmı acaba Allah hepimize yardım etsin. Tiroid problemi böyle inip çıkabiliyormu ultrasonda da tiroid bezlerim gayet normal büyüklükte çıktı ama bilemiyorum bakalım hayırlısı. Sadece hamilelikte oluşan bir seyri varmı acaba yani sadace hamileliktemi yaşıyorum acaba değişen hormanların etkisiyle merak ediyorum varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşükkürler:)
Teşşekkürederim verdiğin bilgiler için ama merak ediyorum ultrasonda çekildimi sende tiroid için bende çektiler ultarasonda normal görünüyormuş tiroidlerim kan tahlilide normal çıktı şimdi 7 temmuzda sintigrafi çekilecek onda kesin olarak belli olur sonucu sanırım ama benim en çok merak ettiğim husus sadece hamileyken oluşabiliyormu acaba açıkcası şimdi sintigragide de bi sorun çıkmazsa eğer ne olacağını merak ediyorum ilaç filan vermezlerse eğer ve ben tekar hamile kaldığımda oluşursa ve tekrar düşük yaşarsam Allah korusun gerçi bu sefer hamile kalır kalmaz doktorum ister aynı tahlileri yaptırmamı ve tekrar yaptırırım ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa paylaşmak isterim yardım edin lütfen kızlarsenağlama
selam canım benimde tahlill sonuçlarım hemen hemen aynı dr. çerek iç dedi,10 gün kullanmadım,3 gündürde acayip sıkıntım var adettimde geçikti korktum bir şey olmasın diye dr. gidene kadar çeyrek içsem olurmu bugün içtim doğrusu,tsh 2 çıktı bir şey olmazmı...arkadaşlar troid değerlerim
ft3 2,86
ft4 1,18
tt4 7,1
tt3 1,05
tsh 1,98
yani normal iki aydır da düzenli adet oluyorum çok sevinçliyim valla.
ama hapa devam dedi doktor.
allahım herkeze şifa ver sağlık ver.
canım ilacını neden ihmal ediyorsun ama???önemli bir durum bizim için biliosu...ama panik yapmana gerek yok..eğerki o gün içerisinde içmediysen ertesi gün çeyrek içiyorsan yarım içmen gerekir önceki günün telafisi...sen bence bir an önce doktoruna git kafana takma...ayrıca adet konusunda üzülme sıkıntıda geciktirio biliosun .....:1hug:selam canım benimde tahlill sonuçlarım hemen hemen aynı dr. çerek iç dedi,10 gün kullanmadım,3 gündürde acayip sıkıntım var adettimde geçikti korktum bir şey olmasın diye dr. gidene kadar çeyrek içsem olurmu bugün içtim doğrusu,tsh 2 çıktı bir şey olmazmı...
selam canım benimde tahlill sonuçlarım hemen hemen aynı dr. çerek iç dedi,10 gün kullanmadım,3 gündürde acayip sıkıntım var adettimde geçikti korktum bir şey olmasın diye dr. gidene kadar çeyrek içsem olurmu bugün içtim doğrusu,tsh 2 çıktı bir şey olmazmı...