Bende 1bucuk yıllık evliyim bu aradaAynen ölene kadar içiliyor. Ne kadar süredir deniyorsunuz ayıp olmazsa sorum bizde yeni denemeye başladık. Doktora gittim tsh baya yüksek çıktı tekrar gideceğim
Hiç korunmadık biz canım ama tsh çok çok çok önemli dikkat etAynen ölene kadar içiliyor. Ne kadar süredir deniyorsunuz ayıp olmazsa sorum bizde yeni denemeye başladık. Doktora gittim tsh baya yüksek çıktı tekrar gideceğim
Kuzum benim TSH bebek düşündüğümüzde 11lerdeydi ilaçla bir ayda toparladı üstüne 2 kere hamile kaldım, hiç sıkma canını alakası yok ilaç kullanıyorsan normal bir kadının gebe kalma olasılığı ile aynısınAynen ölene kadar içiliyor. Ne kadar süredir deniyorsunuz ayıp olmazsa sorum bizde yeni denemeye başladık. Doktora gittim tsh baya yüksek çıktı tekrar gideceğim
En son 25lerdeydi oda çok yüksek çıkmış dedi doktorHiç korunmadık biz canım ama tsh çok çok çok önemli dikkat et
Çok sağolun peki bebişte bi sıkıntı oldu mu? Hamilelik süreci nasıl ilerlediKuzum benim TSH bebek düşündüğümüzde 11lerdeydi ilaçla bir ayda toparladı üstüne 2 kere hamile kaldım, hiç sıkma canını alakası yok ilaç kullanıyorsan normal bir kadının gebe kalma olasılığı ile aynısın
Biri kimyasal , diğeri dış gebelik ile sonlandı malesef. Fakat tiroid ile alakalı bir durum değil ikisideÇok sağolun peki bebişte bi sıkıntı oldu mu? Hamilelik süreci nasıl ilerledi
Kusura bakmayın geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin kardeşimBiri kimyasal , diğeri dış gebelik ile sonlandı malesef. Fakat tiroid ile alakalı bir durum değil ikiside
Kaç çıktı acaba değerinizAynen ölene kadar içiliyor. Ne kadar süredir deniyorsunuz ayıp olmazsa sorum bizde yeni denemeye başladık. Doktora gittim tsh baya yüksek çıktı tekrar gideceğim
Evet yüksek ama zaten ilacla dengede tutuluyorsa bir sıkıntı olmaz inşallah. Bu konuda bir sürü konu açılmış oralari takip edin bence.En son 25lerdeydi oda çok yüksek çıkmış dedi doktorAllah hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen herkese
Teşekkür ederimEvet yüksek ama zaten ilacla dengede tutuluyorsa bir sıkıntı olmaz inşallah. Bu konuda bir sürü konu açılmış oralari takip edin bence.
Benim de troidim yukseliyor 19 haftalik hamileyim ve bebegim çok sukur saglikli.Arkadaşlar benim tiroid bezi dedikleri hormon salgılayan bezlerim doğuştan yok. Levotiron kullanıyorum. Ömür boyu da kullanacağım. Gebelik düşünüyorum . doktorlar biraz geç gebe kalabilirsin yada gebeliğe engel olabilir. Gebelik sırasında bebekte zeka gelişiminde sıkıntılar olabilir deniliyor. Bi arkadasım dedi ki boşuna korunuyorsun değerlerin çok yüksek çıkıyor muhtemelen olmayacak çocuk dedi o kadar kötü hissettim ki. Benim gibi olan yada tiroid bezleri az çalışan arkadaşlar sıkıntı oluyor mu hamile kalabildiniz mi? bebek te sıkıntı oldu mu? Bu süreç nasıl ilerliyor? yapmam gerekenler neler? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Lafın nereye gideceğini nasıl kırdığını bilmiyor bazıları. Sizin de az mı çok mu çalışıyorduAyyy Allah aşkına o arkadasınızı pek dinlemeyin lutfen. Oyle bısey yok yahu. Insanın moralini ancak bukadar bozabilir bir arkadas.. Sakın kulak asmayın. Oyle bısey yok. Ilacla hersey yoluna giriyor. Umudunuzu kaybetmeyin. Troıdi olupta zor hamile kalanı duydumda (kendimde dahil) ama bu yuzden kalamayanını duymadım. Moral bozmadan once azıcık araştırsın o arkadasınız. Cok sukur bebıslerımde bir sorun cıkmadı gonlunuzü ferah tutun Rabbım gonlunuze gore versin AMİN
Oh çok şükür. Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Birde değeriniz kaç çıkıyor.Benim de troidim yukseliyor 19 haftalik hamileyim ve bebegim çok sukur saglikli.
Levotiron kullaniyorum. Degerim en yuksek 9 du benim. Ama gebe kaldigimda doktor dusmus oldugunu söyledi dûsmese gebe kalamazmisim. Gebelikten sonra ilaca basladim ben öncesinde kullanmiyordum.Oh çok şükür. Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Birde değeriniz kaç çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?