- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Az calisan haşimotoÇok teşekkür ederim desteğiniz için. Lafın nereye gideceğini nasıl kırdığını bilmiyor bazıları. Sizin de az mı çok mu çalışıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az calisan haşimotoÇok teşekkür ederim desteğiniz için. Lafın nereye gideceğini nasıl kırdığını bilmiyor bazıları. Sizin de az mı çok mu çalışıyordu
Allah razı olsun desteğiniz için. Birde ilk mesajınız da zor hamile kalan gördüm ben dahil dediniz ya siz ne kadar süre denediniz oldu.. Bem değerim yüksek diye denemeye ara verdim doktor korun bu değerle sakın hamilelik düşünme dediAz calisan haşimoto
Ozelden yazıyorum canım.Allah razı olsun desteğiniz için. Birde ilk mesajınız da zor hamile kalan gördüm ben dahil dediniz ya siz ne kadar süre denediniz oldu.. Bem değerim yüksek diye denemeye ara verdim doktor korun bu değerle sakın hamilelik düşünme dedi
Sizin adınıza çok sevindim tsh 25 çıktı 1 ay önce doktor gebelik düşünme suan korun dedi. Levotiron u da 150mg çıkardı. Peki şuan hamilelik nasıl geçiyor bebekte sıkıntı oluyor mu doktorlar me diyor sizeK Kubrayesl Ayrıca tabiki etkiliyor hamile kalmayı ama halam yıllardır doktora gitmiyor ve 4 çocuğu var düşün belki gitse şu an TSH tavandır ama inan hiç belli olmuyor böyle şeyler.
Sağlıklı gebelik için düşür sonra zaten gebe kalırsın benim 2.50 a düştüğü zamanlarda hamile kaldım, ilaçla devam Allah'a emanet yani.
Allah sağlık versin Hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen herkese. Aslında biraz çevremiz ve doktorlar da etkiliyor buradaki arkadaşların yazdıkları baya umut oldu bana. Endişelerim biraz azaldı. Herşey Allahtan. Ama bi kadın olarak annelik iç güdüsüyle insan korkuyor strese giriyorBende doğuştan sol troit yok sağ var o da düzensizdi ilaç kullandım normale döndü şükür senin kadar endişeliyim ama bu konuda
Bende burada okuduk baya bu konuyu ma buradakiler daha umut verici olduAllah sağlık versin Hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen herkese. Aslında biraz çevremiz ve doktorlar da etkiliyor buradaki arkadaşların yazdıkları baya umut oldu bana. Endişelerim biraz azaldı. Herşey Allahtan. Ama bi kadın olarak annelik iç güdüsüyle insan korkuyor strese giriyor
Düşünce kolayca kalırsın canım hamile.Sizin adınıza çok sevindim tsh 25 çıktı 1 ay önce doktor gebelik düşünme suan korun dedi. Levotiron u da 150mg çıkardı. Peki şuan hamilelik nasıl geçiyor bebekte sıkıntı oluyor mu doktorlar me diyor size
Valla iyi olur haberleşelim. Sürekli ilacın dozuna bakılıyor galiba hamileyken. Doktor bebekte sıkıntı olur dedi mi size nasılsınız şuan bebek ve sen? Bide Dereotu ve cevizli düşüyor mu değer.Düşünce kolayca kalırsın canım hamile.
Benim normalde 2 civarıydı hamile kalınca 4.80 e çıktı tabi yetmediği için hem bebeğe hem de bana . Şimdi ilacı arttırdık 1.08 falan gayet normal aralıklarda. Bugün yine kan verdim yarın alıcam sonucu yazarım yine .
Sen de böyle şeylere takılma, eğer başka rahatsızlığın yoksa sabahları dereotu yemek çok iyi gelir , veya ceviz kürü var internette inanılmaz işe yarıyor.
Allah razı olsun desteğin için çok sağol vallaBen ilk gebelik düşünmeye başladığımda burda okuduklarım yüzünden ağlaya ağlaya mahfettim kendmi . Hem de değerim çok değildi 3.60 falandı. Ama maksimum 2 hafta içinde normal düzene girer ve sağlıklı bir şekilde hamile kalabilirsiniz, çözümü çok kolay hiç üzülmeyin
Yüksek olursa bebeğin gelisimi geri kalıyor veya düşük oluyor canım . Bizim çok şükür şimdilik her şey yolunda değerle normal olduğu sürece sıkıntı yok. 10 haftalığız bu zamana kadar çok şükür kontrol altında tuttuk, bakalım yarın ne çıkacak sonuçlar .Valla iyi olur haberleşelim. Sürekli ilacın dozuna bakılıyor galiba hamileyken. Doktor bebekte sıkıntı olur dedi mi size nasılsınız şuan bebek ve sen? Bide Dereotu ve cevizli düşüyor mu değer.
Senden de canım rica ederim ben de aynı şeyleri yaşadım ve çok araştırıp kendimi üzdüğüm için yazmak istedim ama inan tek derdin bu olsun en basit şey bu. Güzelce dozunu ayarlarsin inşallah Rabbim en kısa süre içerisinde verir sağlıklı bir bebişAllah razı olsun desteğin için çok sağol valla
Amin inşallah. Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin. Ceviz kürüne bende başlayım nasıl yapıyoruz onuYüksek olursa bebeğin gelisimi geri kalıyor veya düşük oluyor canım . Bizim çok şükür şimdilik her şey yolunda değerle normal olduğu sürece sıkıntı yok. 10 haftalığız bu zamana kadar çok şükür kontrol altında tuttuk, bakalım yarın ne çıkacak sonuçlar .
8 yıl falan önce sanırım ilk teşhis konulduğunda TSH 12 ydi 1 ay ceviz kürü yaptım 3 e düştü. Dereotu da çok çok etkili.
Senden de canım rica ederim ben de aynı şeyleri yaşadım ve çok araştırıp kendimi üzdüğüm için yazmak istedim ama inan tek derdin bu olsun en basit şey bu. Güzelce dozunu ayarlarsin inşallah Rabbim en kısa süre içerisinde verir sağlıklı bir bebiş
Teşekkür ederim amin inşallah canım.Amin inşallah. Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin. Ceviz kürüne bende başlayım nasıl yapıyoruz onu
TSH 3.63 çıkmıs canım benim bir tık yüksek ama bak Kaan Kocatepe'yi ekliyorum.Amin inşallah. Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin. Ceviz kürüne bende başlayım nasıl yapıyoruz onu
TSH 3.63 çıkmıs canım benim bir tık yüksek ama bak Kaan Kocatepe'yi ekliyorum.
Sağol canım benim, hepimiz için inşallah vardır herşeyde bir hayırKusura bakmayın geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin kardeşim