Çok teşekkür ederim. Bazen insanlar lafın nereye gittiğini anlayamıyor insanın psikolojisini bozduğunu. Allah hayırlısını versin bebişinizde doğumunuzda bi sıkıntı oldu mu peki? Mesela bizdeki hastalığın geçmesi yada başka şeyler?Ne kötü bir arkadasmıs!! Benimde ergenlikten beri hiç çalışmıyor levodron kullanıyorum 3. Ay denemede gebe kalmıstım üreme sistemim doktorlarca çok iyi. Endokrinde de çok iyi bir prof takip ediyor beni 2.5 altı kaldığında sorun yok, çok üstünde olup gebe kalanda çok dedi hatta bilimsel olarak net bir kanıt yok ama garanti olması lazım dedi. Zaten levodron düzenli doz ve kullanım kolayca düzene sokuyor. Merak etmeyin engel değil yani içiniz rahat olsun :)
Siz gebe kalmadan tshi 2.5 altına düşürün ilaçla yeter. Ben düşük yaptım maalesef sağlıklı bir eşleşme olmaması nedeniyle doktorlar kesinlikle bununla alakalı bir durum değil diye de çok net konuştular merak etmeyin siz düzenli ilaçladınızo kullanın. Levodronu aç ve yanında baska bir ilaç vitamin vs olmadan kullanım zaten düzene girecektir 4-6 hafta içindeÇok teşekkür ederim. Bazen insanlar lafın nereye gittiğini anlayamıyor insanın psikolojisini bozduğunu. Allah hayırlısını versin bebişinizde doğumunuzda bi sıkıntı oldu mu peki? Mesela bizdeki hastalığın geçmesi yada başka şeyler?
Ya kusura bakmayın nolur. Teşekkür ederim tekrardan Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Allah razı olsunSiz gebe kalmadan tshi 2.5 altına düşürün ilaçla yeter. Ben düşük yaptım maalesef sağlıklı bir eşleşme olmaması nedeniyle doktorlar kesinlikle bununla alakalı bir durum değil diye de çok net konuştular merak etmeyin siz düzenli ilaçladınızo kullanın. Levodronu aç ve yanında baska bir ilaç vitamin vs olmadan kullanım zaten düzene girecektir 4-6 hafta içinde
Duygulara tercüman gibi oldun valla 2 seneye yaklaşıyor bizim de herkes soruyor insan bi insanın yüzüne bakarak konusur demi karnıma bakarak konusanlar mı dersin. Kaynana kendi annenin hadi olsun olsunları mı dersin. Allah büyüktür ne diyim. Allah şifa versin sizede bütün hastalara isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Herşey onun elinde. Benim de bi tanıdığım vardı kadında da erkekte de hiç bir sorun yok ama kafasına çok takmış galiba doktor dedi ki git çalış kafanı başka şeylere ver çalışmaya başladıktan sonra oldu onunda.Insanlar böyle böyle gösteriyor iste kendilerini aslinda senin mutsuzlugunu istediklerini ..allah belasini versin. Neyse kuzum sen moralini bozma kimler kimler hamile kaliyor ben 2 senelik evliyim 1 senedir tiroid bezim cok az calisiyo sebebsizce kilo alimi oldu 15 kiloya yakin o civari.. suan veremedigim icin kilo 9 aydir regli olmadim hala bekliyorum bikere ara kanamam olmustu suan bende günlük ilac aliyorum ilaclarini ihmal edersen tabiki cocugun olmaz olursada tehlikeli hamilelik gecirebilirsin önce senin sagligin sonra bebek ! Yediklerin ictiklerin cok önemli malesefki hamilelik icin degerler cok güzel olmasi lazim ama sen umudunu asla kesme tek tüpü olupda hamile kalanlari gördüm ben hemde tek seferde. Lütfen kendine inan ve cevreni takma ben cok agladim ilk dönemler.. herkesin sormasi yokmu bebis diye .. sen kendine inan ilacini aksatma doktorun sana gerekli seyleri söyler zaten baskada seylere inanma dinleme suan 2021deyiz cok caresi var ve piskoloji cok önemli kafandan at o düsünceleri bak nasil oluyor hic ummadigin anda :) Allah büyüktür bir dilekde duadir unutma❤
Ne demek canim hepimiz insaniz yani insan vucudu hormonlar cok degisik bir sistem allah yaratmis iste herseyin hayirlisini herzaman dile hayirlisi neyse o olsun canim ama bi süre ara ver ve gebelik filan düsünme aklindan cikar benim doktorumda diyor hep gebeligi unut akisina birak cinsel yasaminda acaba bu sefer olcakmi diye denemeyin diyor birbirnizi yasayin sadece bende senin gibi ellerimi actim dua ediyorum ne regl görüyorum ne de kilo verebiliyorum tirodden dolayi bekliyorum öylece banada hala soruyolar 2 sene oldu niye yapmiyosunuz aynen bu sekilde soruyolar zaten bir kisi daha sorarsa haddini bildircem sanki cocugun nasil yapildigini bilmiyorlar utanmazlar ay cok sinir oluyorumDuygulara tercüman gibi oldun valla 2 seneye yaklaşıyor bizim de herkes soruyor insan bi insanın yüzüne bakarak konusur demi karnıma bakarak konusanlar mı dersin. Kaynana kendi annenin hadi olsun olsunları mı dersin. Allah büyüktür ne diyim. Allah şifa versin sizede bütün hastalara isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Herşey onun elinde. Benim de bi tanıdığım vardı kadında da erkekte de hiç bir sorun yok ama kafasına çok takmış galiba doktor dedi ki git çalış kafanı başka şeylere ver çalışmaya başladıktan sonra oldu onunda.
Bende gebelikten önce cıktı hapini kullandım her ay kontrole gittim hamile kaldım şükürler olsun ki kucağımda Suan da böyle diyenlere kulak asmayın lütfen Allahtan başka kimse bilemez neyin ne olacağını siz düzenli kontrolünuzu yaptırın rabbim nasip eder bebeginiziArkadaşlar benim tiroid bezi dedikleri hormon salgılayan bezlerim doğuştan yok. Levotiron kullanıyorum. Ömür boyu da kullanacağım. Gebelik düşünüyorum . doktorlar biraz geç gebe kalabilirsin yada gebeliğe engel olabilir. Gebelik sırasında bebekte zeka gelişiminde sıkıntılar olabilir deniliyor. Bi arkadasım dedi ki boşuna korunuyorsun değerlerin çok yüksek çıkıyor muhtemelen olmayacak çocuk dedi o kadar kötü hissettim ki. Benim gibi olan yada tiroid bezleri az çalışan arkadaşlar sıkıntı oluyor mu hamile kalabildiniz mi? bebek te sıkıntı oldu mu? Bu süreç nasıl ilerliyor? yapmam gerekenler neler? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim desteğiniz için peki hamilelik süreci nasıldı? Bebiş te olumsuz bişi oldu mu doktor lar zeka geriliği fiziksel gerilik olabilir de diyorlarBende gebelikten önce cıktı hapini kullandım her ay kontrole gittim hamile kaldım şükürler olsun ki kucağımda Suan da böyle diyenlere kulak asmayın lütfen Allahtan başka kimse bilemez neyin ne olacağını siz düzenli kontrolünuzu yaptırın rabbim nasip eder bebeginizi
Allahın dediği olur kendimi sıkma fazla. Bu güzel günlerde herkes gibi senide duama aldım inşallah bize ve isteyen herkess hayırlı sağlıklı bebişler versin Allah.Ne demek canim hepimiz insaniz yani insan vucudu hormonlar cok degisik bir sistem allah yaratmis iste herseyin hayirlisini herzaman dile hayirlisi neyse o olsun canim ama bi süre ara ver ve gebelik filan düsünme aklindan cikar benim doktorumda diyor hep gebeligi unut akisina birak cinsel yasaminda acaba bu sefer olcakmi diye denemeyin diyor birbirnizi yasayin sadece bende senin gibi ellerimi actim dua ediyorum ne regl görüyorum ne de kilo verebiliyorum tirodden dolayi bekliyorum öylece banada hala soruyolar 2 sene oldu niye yapmiyosunuz aynen bu sekilde soruyolar zaten bir kisi daha sorarsa haddini bildircem sanki cocugun nasil yapildigini bilmiyorlar utanmazlar ay cok sinir oluyorumallah isteyen herkese nasip etsin gelismelerden haber et merak ederim❤
Çok teşekkür ederim desteğin için hayırlısı sağlıklı bebişler versin Allah isteyen herkeseBenım de ameliyatla alındı
Ben de kullanıyorum
Bana doktorum gebelik planladığın zaman düzenli takip edilmesi gerekir dedi yalnızca
Sen kontrollerni aksatmazsan ve gebe kalmadan önce doktoruna danışırsan bir sorun olmaz Allahın izniyle :)
Yaa çok sevindim sizin adınıza. Desteğiniz içinde teşekkür ederim. Bebişde peki sıkıntı oldu mu?Bende hamile kalmadan tsh yüksekliği çıkmıştı dr banada gebeliğe engel bebek zekasına etkisi olur demişti ilacimi kontrollerimi aksatmadım sora şükür hamile kaldım ilaç dozu artırıldı doğuma kadar ilaçlarımı kontrollerimi aksatmadım düzene girmişti zaten sağlıkı bi gebelik geçirdim ve oğlum şuan 1 yaşında
Birde ne kadar sürede hamile kaldınızYaa çok sevindim sizin adınıza. Desteğiniz içinde teşekkür ederim. Bebişde peki sıkıntı oldu mu?
Yok çok şükür maşallah sübhanallah sağlam akıllı bi bıdığım varYaa çok sevindim sizin adınıza. Desteğiniz içinde teşekkür ederim. Bebişde peki sıkıntı oldu mu?
Doktorlar bununla alakası yok diyor ama bence düşüğün troidle alakası var.Bende troid hastasıyım ve düşük yapiyorum.Cevremdede troid hastası olup düşük yapan çok var.Siz gebe kalmadan tshi 2.5 altına düşürün ilaçla yeter. Ben düşük yaptım maalesef sağlıklı bir eşleşme olmaması nedeniyle doktorlar kesinlikle bununla alakalı bir durum değil diye de çok net konuştular merak etmeyin siz düzenli ilaçladınızo kullanın. Levodronu aç ve yanında baska bir ilaç vitamin vs olmadan kullanım zaten düzene girecektir 4-6 hafta içinde
Rica ederim hamilelik surecimde hicbir sıkıntım yoktu.Teşekkür ederim desteğiniz için peki hamilelik süreci nasıldı? Bebiş te olumsuz bişi oldu mu doktor lar zeka geriliği fiziksel gerilik olabilir de diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?