• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tiroid bezi olmayan yada az çalışan arkadaşlara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benimde tsh yüksekti ayrıca prolaktin de yüksekti pko da vardı. Euthyrox kullandim pko içinde glukofen kullandım tiroid düşmüştü çok şükür yinede gebelik için daha da düşmesi gerekti. Simdi hamileyim doktor gebelikte daha da dusmesi lazim diye ilacin dozunu artirdi bir gun 1 tane diger gun 2 tane olacak sekilde iciyorum. Kim ne derse desin kulak asmayin bana da diyorlardi insanlar oyle acimasiz ki. Insallah tez zamanda rabbim sizlere de nasip etsin

Bende gebelikten önce cıktı hapini kullandım her ay kontrole gittim hamile kaldım şükürler olsun ki kucağımda Suan da böyle diyenlere kulak asmayın lütfen Allahtan başka kimse bilemez neyin ne olacağını siz düzenli kontrolünuzu yaptırın rabbim nasip eder bebeginizi
Merhaba benim de tiroit az çalışıyor ve ilaca başladım.Bu ilaçları gebelik dönemimde de kullandın mı

Benimde bekarlıktan beri tiroidim var ve yavaş çalışıyor
21 aylık evliyim evet evlendiğimden beri korunmadım biraz tiroid beni uğraştırdı değerlerim yükseldi vs yoluna koydum şimdi 7+3 hamileyim çok şükğr 🤲🏻

Hımm anladım peki şu andada kullanıyor musun balkız😊
Bir devir şey daha soracağım ne kadar sonra bebişe hamile kaldın? Bu süreci geciktirir mi
Suan da kullanmıyorum bıraktım
Tedaviyle hamile kaldım her ay dahiliyeye gittim dozu ayarlandı düzenli kullandığın sürece hiç bir sorun olmaz canım
Tiroit engel hamilelige yüksek olmaması gerekiyor

Tedaviyle hamile kaldım her ay dahiliyeye gittim dozu ayarlandı düzenli kullandığın sürece hiç bir sorun olmaz canım
Çok teşekkür ediyorum,içimi rahatlattın 😊

Peki senin ilk ölçümde kaçtı? Benim 5ti doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi 1ayda 2,5altına düşer mi acaba

Back