Çok sevindim banada umut oldunuz. Allah bağışlasınYok çok şükür maşallah sübhanallah sağlam akıllı bi bıdığım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Tiroid bezi olmayan yada az çalışan arkadaşlara
- Konu Sahibi Kubrayesl
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim desteğiniz içinBenım de ameliyatla alındı
Ben de kullanıyorum
Bana doktorum gebelik planladığın zaman düzenli takip edilmesi gerekir dedi yalnızca
Sen kontrollerni aksatmazsan ve gebe kalmadan önce doktoruna danışırsan bir sorun olmaz Allahın izniyle :)
Arkadaşlar benimde tsh yüksekti ayrıca prolaktin de yüksekti pko da vardı. Euthyrox kullandim pko içinde glukofen kullandım tiroid düşmüştü çok şükür yinede gebelik için daha da düşmesi gerekti. Simdi hamileyim doktor gebelikte daha da dusmesi lazim diye ilacin dozunu artirdi bir gun 1 tane diger gun 2 tane olacak sekilde iciyorum. Kim ne derse desin kulak asmayin bana da diyorlardi insanlar oyle acimasiz ki. Insallah tez zamanda rabbim sizlere de nasip etsin
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Amin inşallahÇok sevindim banada umut oldunuz. Allah bağışlasın
- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 43
- 30
Merhaba benim de tiroit az çalışıyor ve ilaca başladım.Bu ilaçları gebelik dönemimde de kullandın mıBende gebelikten önce cıktı hapini kullandım her ay kontrole gittim hamile kaldım şükürler olsun ki kucağımda Suan da böyle diyenlere kulak asmayın lütfen Allahtan başka kimse bilemez neyin ne olacağını siz düzenli kontrolünuzu yaptırın rabbim nasip eder bebeginizi
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Kullandım doguma kadar hemdeMerhaba benim de tiroit az çalışıyor ve ilaca başladım.Bu ilaçları gebelik dönemimde de kullandın mı
- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 43
- 30
Hımm anladım peki şu andada kullanıyor musun balkızKullandım doguma kadar hemde
Bir devir şey daha soracağım ne kadar sonra bebişe hamile kaldın? Bu süreci geciktirir mi
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Suan da kullanmıyorum bıraktımHımm anladım peki şu andada kullanıyor musun balkız
Bir devir şey daha soracağım ne kadar sonra bebişe hamile kaldın? Bu süreci geciktirir mi
Tedaviyle hamile kaldım her ay dahiliyeye gittim dozu ayarlandı düzenli kullandığın sürece hiç bir sorun olmaz canım
Tiroit engel hamilelige yüksek olmaması gerekiyor
- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 43
- 30
Çok teşekkür ediyorum,içimi rahatlattınSuan da kullanmıyorum bıraktım
Tedaviyle hamile kaldım her ay dahiliyeye gittim dozu ayarlandı düzenli kullandığın sürece hiç bir sorun olmaz canım
- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 43
- 30
Peki senin ilk ölçümde kaçtı? Benim 5ti doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi 1ayda 2,5altına düşer mi acabaSuan da kullanmıyorum bıraktım
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
4.91 di benim düşer canım stres yapma cok cabuk oynayan bi hormon tiroitPeki senin ilk ölçümde kaçtı? Benim 5ti doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi 1ayda 2,5altına düşer mi acaba
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Rica ederim kadinlarin çoğunda var artık hamilelerde sık rastlanan biseyÇok teşekkür ediyorum,içimi rahatlattın
- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 43
- 30
Senin bebiş de yeni doğdu heraldeRica ederim kadinlarin çoğunda var artık hamilelerde sık rastlanan bisey
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Evet canım 1.5 aylikSenin bebiş de yeni doğdu heralde
- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 43
- 30
Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahEvet canım 1.5 aylik
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Amin insaAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah