Çok sevindim banada umut oldunuz. Allah bağışlasınYok çok şükür maşallah sübhanallah sağlam akıllı bi bıdığım var
Teşekkür ederim desteğiniz içinBenım de ameliyatla alındı
Ben de kullanıyorum
Bana doktorum gebelik planladığın zaman düzenli takip edilmesi gerekir dedi yalnızca
Sen kontrollerni aksatmazsan ve gebe kalmadan önce doktoruna danışırsan bir sorun olmaz Allahın izniyle :)
Amin inşallahÇok sevindim banada umut oldunuz. Allah bağışlasın
Merhaba benim de tiroit az çalışıyor ve ilaca başladım.Bu ilaçları gebelik dönemimde de kullandın mıBende gebelikten önce cıktı hapini kullandım her ay kontrole gittim hamile kaldım şükürler olsun ki kucağımda Suan da böyle diyenlere kulak asmayın lütfen Allahtan başka kimse bilemez neyin ne olacağını siz düzenli kontrolünuzu yaptırın rabbim nasip eder bebeginizi
Kullandım doguma kadar hemdeMerhaba benim de tiroit az çalışıyor ve ilaca başladım.Bu ilaçları gebelik dönemimde de kullandın mı
Hımm anladım peki şu andada kullanıyor musun balkızKullandım doguma kadar hemde
Suan da kullanmıyorum bıraktımHımm anladım peki şu andada kullanıyor musun balkız
Bir devir şey daha soracağım ne kadar sonra bebişe hamile kaldın? Bu süreci geciktirir mi
Çok teşekkür ediyorum,içimi rahatlattınSuan da kullanmıyorum bıraktım
Tedaviyle hamile kaldım her ay dahiliyeye gittim dozu ayarlandı düzenli kullandığın sürece hiç bir sorun olmaz canım
Tiroit engel hamilelige yüksek olmaması gerekiyor
Peki senin ilk ölçümde kaçtı? Benim 5ti doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi 1ayda 2,5altına düşer mi acabaSuan da kullanmıyorum bıraktım
Tedaviyle hamile kaldım her ay dahiliyeye gittim dozu ayarlandı düzenli kullandığın sürece hiç bir sorun olmaz canım
Tiroit engel hamilelige yüksek olmaması gerekiyor
4.91 di benim düşer canım stres yapma cok cabuk oynayan bi hormon tiroitPeki senin ilk ölçümde kaçtı? Benim 5ti doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi 1ayda 2,5altına düşer mi acaba
Rica ederim kadinlarin çoğunda var artık hamilelerde sık rastlanan biseyÇok teşekkür ediyorum,içimi rahatlattın
Senin bebiş de yeni doğdu heraldeRica ederim kadinlarin çoğunda var artık hamilelerde sık rastlanan bisey
Evet canım 1.5 aylikSenin bebiş de yeni doğdu heralde
Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahEvet canım 1.5 aylik
Amin insaAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?