Tırnakta kararma.

sinsirella33

LoveİsTheOnlyİnspiration
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
101
91
28
Adana
Merhabalar, yaklaşık bi senedir ayak başparmağımda ciddi bi kararma var. Tabi ben bunun bir çarpmaya bağlı olarak oluştuğunu düşünmüştüm. Ancak son zamanlarda diğer parmaklarımada yayıldı. Netten baktım benzerleri için hiç hoş şeyler yazılmamış. Kansere kadar gidiyor sonu...
Yarın doktora gidecem ama bugünden sorayım dedim benzer birşey yaşayan var mı diye. Çok huzursuz oldum.
Var mı böyle birşey gören aranızda?

geçmiş olsun.

kanser falan olduğunu dşünmüyorum. benim babamın tüm ayak parmakları öyle mesela. bir çeşit tırnak hastalığı mantar gibi bir şeydir büyük ihtimalle.

içini ferah tut. zaten doktora gidince söyler sebebini. hiiç canını sıkma. dediğim gibi ben babamda hep bildiğim için bana çok normal geldi.

Teşekkür ederim canım.
Bugün öğleden sonra gidecektim doktora ama arayıp doktorun bi işi yüzünden randevuyu yarına ertelediler.
Arkadaşım çalıştığı hastanede cilt uzmanını götserdi o da acil görünmesi gerektiğini söylemiş, huzursuz etti.

şimdi arkadaşıma göndedim ve sordum ben de. cildiyeden değil ama olsun.
sadece bu parmaksa bir yere vurmuş kan toplamış morarmış. o tırnak yerinden çıkacak dedi.
eğer başka da varsa tırnak mantarıdır dedi.

sen yine tabii ki cildiyeye git göster. ama boşuna evham olduğunu düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyordum ama 3 4 parmağıma daha dağıldı. Birden bire arttı bende o yüzden rahatsız oldum. Teşekkür ederim ilgin için, çok sağol.

MErhaba aynı sorun bende de var konuyu çok ömceden açmışsınız merak ettim doktorunuz ne dedi bilgi verebilir misiniz geçti mi tırnağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…