Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayır yemem ama bir kız arkadaşım var önce yiyor sonrada acısından duramıyor sürekli ojeli dolaşmak zorunda olduğunu söylemişti elinde değil sanıırm ...
ben de yiyiyordum ama yaklaşık 3 aydır falan maşallah hep uzun. bakımlı tutarsanız yenmiyor. ben hiç manikürsüz ve ojesiz bırakmıyorum. bıraktığım zaman hemen kemiriyorum çünkü. daha önceleri bir çok kez uzatmayı başardım ama bakımı bıraktığım an gittiler. bu sefer baya uzun sürdü. yani bakımlı olunca kıyamıyor insan :))
ben yemiyorum ama esim tirnagini yiyo sinir oluyorum, eczaneden ilac alip surdum cok kotu aci ama oan ragmen yine yiyo iyiki ben yemiyorum, bazen diyorum al benimkinde ye kesmeye eriniyorum diye .
Hayır kesinlikle yemem ne tırnak nede etlerini cıssss.Kötü Kazen Ama ilkokulda bir kere öğretmen tırnak kontrolü yapardı ya, uzundu benim yemeğe çalışmıştım ama beceremedimtatlicadiarzu
bende kendımı bıldım bılelı yerdım tırnaklarımı takı unıversıteye gıdene kadar.ılk o zaan uzatmıstım tırnaklarımı cok guzel durunca kıyamadım yemeye.ne zamankı tırnagım kırılır kısaltmak zorunda kalırım o zaman tekrar yemeye baslıyorum.ama goruntu cok kotu oluyor