• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnaklarimla başım dertte :(

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
34
İstanbul
Tirnaklarim cok kiriliyo kirilmamasi icin ne yapmam gerek :( ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım her akşam yarım limonun içinde tırnaklarını tek tek ovala.Bir de ojesiz gezme belli bir süre sonra toparlandıklarını göreceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım her akşam yarım limonun içinde tırnaklarını tek tek ovala.Bir de ojesiz gezme belli bir süre sonra toparlandıklarını göreceksin

Yapıcam bunu kesinlikle.. ojesiz hic gezmiyorum neden bilmiyorum ama sanki oje surunce kirilmiyolar ojesizken kiriliyolaar hep :(

Yapıcam bunu kesinlikle.. ojesiz hic gezmiyorum neden bilmiyorum ama sanki oje surunce kirilmiyolar ojesizken kiriliyolaar hep :(

Oje tırnağı kalınlaştırır ve kırılmayı önler

Ojesiz gezme derken? Zaten ojenin içindeki zararlı maddeler yüzünden kırılıyor tırnaklar.. :18:

Aslında ojesiz gezmemek biraz garip. Ojelerini kullanmayacağın zaman çıkar bence. Çünkü tırnaklarının hava alması gerekiyor ki sararma, çizgi vs. problemleri ortaya çıkmasın. Ayrıca limon ve zeytinyağlı bir kür vardı ne kadar uygulaman gerektiğini bilmiyorum ama biraz araştır işe yarıyor gerçekten ben denemedim ama herkes memnun.

2günde bi oje değiştiririm ben..püf noktam ise...asetonun içine zeytin yağı kattım
ojenin ve
asetonun kuruttuğu tıranağı zeytinyağı nemlendirmiş oluyor...çok yararını gördüm..
tırnaklarım da sararmıyor artık b öylece

Son düzenleme:
b12 ve vitamin eksikliği olduğu için sürekli kırılır benimde .. :51:

Aslında ojesiz gezmemek biraz garip. Ojelerini kullanmayacağın zaman çıkar bence. Çünkü tırnaklarının hava alması gerekiyor ki sararma, çizgi vs. problemleri ortaya çıkmasın. Ayrıca limon ve zeytinyağlı bir kür vardı ne kadar uygulaman gerektiğini bilmiyorum ama biraz araştır işe yarıyor gerçekten ben denemedim ama herkes memnun.

Bir kac gundur limonla ovuyorum tirnaklarim beyazladi sanki iyi geliyo sanırım :)

2günde bi oje değiştiririm ben..püf noktam ise...asetonun içine zeytin yağı kattım
ojenin ve
asetonun kuruttuğu tıranağı zeytinyağı nemlendirmiş oluyor...çok yararını gördüm..
tırnaklarım da sararmıyor artık b öylece

Asitonun etkisi zeytinyağı ile gecmedimi peki :S

Bir kac gundur limonla ovuyorum tirnaklarim beyazladi sanki iyi geliyo sanırım :)

limonu tırnaklarında ne kadar bekletiyorsun canım? ben denemedim hep unutuyorum denemeyi yapılışını iyice öğreneyim de yapayım :)

Back