• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımın daha hızlı uzaması için...

Lonelly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
154
0
46
Diğer
Birkaç yıldır tırnak yiyorum. Geçen sene uzun bir süre bırakmıştım uzamıştı falan ama sonra çok çalıştığım bir sınavdan düşük alınca o gün tekrar yemeye başladım. Yani istersem bırakabileceğimi düşünüyorum. Dün tırnaklarımın daha hızlı uzaması için bi ürün falan var mı bakayım dedim avonda sadece güçlendirici vardı tırnak uzatıcı yoktu. Önerebileceğiniz herhangi bir yöntem veya ürün var mı? :18:

hızlı uzamasına birşey öneremem ama tırnaklarımı bende kısa bir süre öncesine kadar yerdim sonra oje sürmeye başladım sürekli.Önceleri tırnaklarımı yediğimden şekilleri bozuk vede gözüme hoş gelmiyordu bunun için açık renk oje sürdüm.Birazcık uzayıp toparlanmaya başladılar kendime güvenim arttı tırnaklarımın görüntüsünü sevmeye başladım koyu renkler sürdüm derken baktımki tamamen düzeldiler şimdi normal boydalar bende inanamıyorum ama ojeli olunca koparmaya kıyamıyorum aklında bulunsun sürekli oje :34:

buda başarımın resmi :6:

Eklentiler

• $2011-06-02 14.42.38.jpg
    $2011-06-02 14.42.38.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 101
Evet şuan çok şekilsizler parlatıcı falan sürdüğümde hiç hoş görünmüyorlar bakasım gelmiyor. Birde oje sürünce evet yemiyorum tırnaklarımı ama ojeleri soyuyorum bu seferde :1: eline uhu yapıştığında soyarken deri gibi kalkar ya hani ojede aynen öyle soyuluyor tırnağımdan. Bu yüzden dün 3 kez sürdüm toplamda akşama kadar. :50: Golden rose marka. İyi değil midir neden öyle oluyor ki? Birde limon damlattım onun içine forumda hızlı uzatıyor ve sertleştiriyor diyorlar. Umarım senin tırnakların gibi olduklarını görebilirim bende. :97: Teşekkürler yorumun için. :21:

Son düzenleme:
Back