• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarım uzamıyor

06_busra

yaktın bizi lys ygs
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
194
6
118
kızlar maalesef tırnaklarım uzamıyo ne yaptıysam ne ettiysem olmadı
çok az bişey uzuyo oda hemen kırılıyo iğrenç oluyo yanii :25::25:

bu konuda KK'nın güzel ve bakımlı bayanlarından fikir ve görüşlerini almak istedim :34:

Bunu birkaç yere daha yazmıştım. Yazdığım bir başlıktan sizin için burayada kopyalıyorum.

Buraya üye olan bir bayan aktarın uzaması ve sertleşmesi için menekşe yağı tavsiye ettiğini paylaşmıştı. Onu okuyunca bende gidip menekşe yağı almıştım. Yağı başka bir şişeye aktarıp içine birde limon sıktım. Ben inanılmaz faydasını gördüm. Benim tırnaklarım önceden çok yumuşaktı ve sürekli soyuk soyuk oluyordu. Bu yüzden hiç doğru dürüst uzatamıyordum. Zeytinyağı limonun pek bir faydasını görememiştim. Size tavsiyem menekşe yağı+limon suyunu tırnaklarınıza masaj yaparak yedirin. 10 15 dk sonrada dax sulphur sürün. Ben şuan bunu uyguluyorum ve tırnaklarımda tek bir soyulma dahi yok. Ayrıca taş gibide sertleşti tırnaklarım. Önceden şu tırnak sertleştirici ürünlerden kullanıyordum. Şimdi onları kullanmama gerek bile kalmıyor.

canım hemen uyguluycam çok tşk ederim umarım bnde faydasını görürüm :61:

canım zaten ellerin çok suya girmiyorsa (bulaşık gibi) ve sağlıklı besleniyorsan kırılmadan uzaması lazım.Ben ellerime yaptığım her bakımı tırnaklarımada yapıyorum.Mesela nemlendirici sürerken bile tırnaklarımada sürüyorum.Sorunsuz uzuyor

canım zaten ellerin çok suya girmiyorsa (bulaşık gibi) ve sağlıklı besleniyorsan kırılmadan uzaması lazım.Ben ellerime yaptığım her bakımı tırnaklarımada yapıyorum.Mesela nemlendirici sürerken bile tırnaklarımada sürüyorum.Sorunsuz uzuyor

ya elim pek suya girmiyo sağlıklıda beslendiğimi düşünüyorum ama yok yanii
bir sürü nemlendirici falanda kullandım tırnaklar için bir çok özel jel falan aldım ama şimdiye kadar hiç bir faydasını görmedimm :50:

troidine baktır bi.troid hastalarında tırnak kırılır dururmuş.ben troid hastasıyım.ilaç kullandığımdan uzuyor. bazı belirtiler bazı hastalıkların habercisi olabilir. ama bişey de çıkmayabilir.ihmal etme bence...

Back