• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

konadları özgürce pazarlamadan alabilirsiniz disk ve damgada mevcut bundle monster diskini malesef alamıyorsunuz yani yurt dısında tanıdıgınız varsa alabilirsiniz cunku amazon da satılıyor oda türkiyeye gnderim yapmıyor bende bi arkadas aracılıgıyla almıstım born pretty store disklerinide aynı isimli sitesinden alabilirsiniz 12 disk+damga ve sıyırac seklinde satılıyor ve şimdi en uygunu bu fiyat olarak
cevap için saol.getirtebilirim de beceremem gibi geliyo..:31:

you_know bebişim tek kelime ile harikasın :52: harika harika harika
inan hangi resmini beğensem hangisine yorum yapsam bilemedim
topiğine kocaman bi öpücük yolluyorum :54:
:koccaman:

tesekkür ederim cnm :54: inan begenenler olunca cok seviniyorum cunku genel bir kanı var oje konusunda french ve kırmızı ben renkli ojeleri daha cok seviyorum belkide ruh halimi yansıtıyor kırmızıyla hiç aram yok :52:

kızlar disk almak isteyen olursa yardımcı olabilirim kredi kartı ve bir paypal hesabıyla born pretty storeden cok kolay disk alabilirsiniz ve guvenli hemde ucuz

Chanel Khaki Vert çıktığı günden beri almak istediğim bir renkti.İyiki almamışım çünkü Sevil geç kalmadan çıkardı rengi.Yakında Claires' te de bu rengi bulabilirsiniz kanımca.Renk hakkında fazla konuşmaya gerek yok çünkü mükemmel bir sarı tonlu haki yeşili.Kıvamı çok iyi ,tek katta opak tırnaklarımda da tek kat var.Sanırım bu oje konada da uygun.Türk oje firmaları bu sene bir atağa geçti bence çünkü bugün Pastelin yeni serisini aldım.Renkler Chanel deki renkler.Görünce hepsi benim olsun diyorsunuz.İnşallah firmaların bu atakları devam eder.

100_0371.JPG

100_0384.JPG

Pastelin en son çıkardığı ojelerden 25 numara ayrıca sanırım isimde vermişler yada renk tonunu belirtmişler Khaki yazıyor şişe etiketinde.Bu sene böyle çirkin çamurlu renkler moda buda o renklerin biraz yeşil tonlusu.Yani renk yeşil tonlu açık kahverengi.Koleksiyonda dikkatimi çeken ilk bu renk olmuştu çok beğendim ben .Türk firmalarını Chaneli takip ettikleri için kutluyorum.Bu oje Chanel Khaki Burn nun benzeri.Oje tırnağımda iki kat .Hızlı ve parlak kurudu.Tek katta da yeterli oluyordu ama ben yine iki kat sürdüm .Bu tonda ojeler elleri daha da koyu gösterir gibi geliyordu bana ama ellerin renginide açıyor sanki.Bence alınması gerekli harika ojelerden çünkü her renkle uyumlu olur...

100_0868.jpg

100_0874.jpg

Sevdiğim renklerden biri lila.Bu ojede Woo 515.Woo ojeleri çok seviyorum .Sürülüşleri,fırçası,yoğunlukları en önemlisi renkleri mükemmel.Diğer türk markalarında bulamadığım ojeler var bu markada.Pastel renklere takmış durumdayım bugünlerde onun için bi süre soft renkler görebilirsiniz :D .Bu lila aslında biraz mavimsi diğer lilalardan böyle ayrılıyor bence.Uzun zamandır konad yapmadığımı farkettim ve bugün konadın m57 diskindeki tırnağı kaplayan deseni seçtim .Seviyorum bu deseni çünkü üzerine birşeyler yapmaya müsait .Tırnağımda 2 kat woo var,deseni she nin beyaz ojesiyle yaptım.İşte şimdi asıl plana geldik.Bu desenin üzerine feryal kozmetikten aldığım tırnak süslerinden minik mor incilerle çizgiler yapacaktım.İşaret parmağımın tırnağında denedim çok güzel oldu şekil olarak fakat cila sürdükten sonra renk dağıldı:( zemine bulaştı ve mor olan inciler gümüş oldu :( Buda hevesimi kırdı bende sadece işaret parmağıma yaptım şekli.Böyle de güzel oldu ama planım alt üst oldu diye üzüldüm biraz.Neyse alın bu ojeyi :D ...

IMG01037-20101020-1154.jpg

IMG01051-20101021-1940.jpg

Bugün uzun zamandır denemek istediğim rengi kullandım Woo 534 desende ise Booty bordo numarası silinmiş.Zemindeki oje iki kat.Bu desende şalım var renklerde aynı.Oje biraz zorladı beni sürümü zor biraz ama genel anlamda güzel .Deseni de ojeyi de sevdim.

IMG00792-20100928-2351.jpg

Konadın tırnağı tamamen kaplayan desenlerini daha çok seviyorum .Bu desen M41 diskinde yer alıyor .Her ne kadar tırnağımın yarısını kaplasa da ben 2 aşamada hepsini kaplattım :)Yarın sabah sileceğim için başparmağımla fazla ilgilenmedim iş görüşmem var yarın. Desende kullandıgım oje SHE nin beyazı .Güzel oldu bu :))....

39079_1481283984935_1018870227_31426735_1474291_n.jpg

39079_1481284184940_1018870227_31426737_2635963_n.jpg

Farkındayım biraz zorladı bu oje beni '''hadiii kalk gidiyoruz''' cümlesini duymasaydım ayarlamaları yapacaktım fakat yapamadım :))) Dayanamadım fotoğrafladım hemen ışık tam istediğim gibiydi çünkü .Bakalım nasıl olmuş :))

28379_403925288392_771813392_4123775_5138292_n.jpg

Flormar 410.Aslında çok meşhur bir mor.Galatasarayın formasının moru :D Hani mor morardık anlamında sanırım :D Neyse Galatasaraya sataştıktan sonra ojemize dönelim.Tırnağımda iki kat var ve hızlı kurudu.Tırnak ucuma Alix Avienin 231 numaralı ojesiyle ince bir french çizgisi çektim ve üzerini 2 sıra Feryal Kozmetikten aldığım pullarla süsledim.Alix Avien metalik ile çizgi çektim çünkü pulun olmadığı aralarda parlak durmalıydı.Normalde funky french bana pek sıcak gelmiyordu ama bu konsepti artık sık sık kullanırım :D Özellikle gelinler için meşhur rakı beyazı ojenin ucuna gümüş renk pullarla yapılsa çook güzel olur eminim.Karanlıkta uçlardaki oje parlıyor tam disko topu gibi.Gece için ideal ve basit bir manikür...

100_1138.jpg

100_1139.jpg

100_1167.jpg

Bu ojede daha önce yaptığım frankenlerden biri.Burada nasıl yaptığımı ve fotoğrafları görebilirsiniz.Tırnağımda iki kat var.Mat gri oje sürmemi isteyenler olmuştu ondan dolayı ojeyi Rimmel Londonun mat cilasıyla matlaştırdım.Matlaştırıcı aynı zamanda ojeyide çabuk kurutuyor.Üzerine de sadece deneme amaçlı yeni aldığım Golden Rose nin 151 numaralı kırmızı metalik ojesiyle Bundle Monster diskindeki alev desenini uyguladım.Amacım bu ojeyle desenin koyu renkte görünüp görünmeyeceğini anlamaktı .Fotoğraflarda görebileceğiniz gibi çok belirgin.Bu ojenin birde mor-lila metaliği var .Sanırsam onunlada desen olur.Bunlar yeni çıkmış diye düşünüyorum daha önce görmemiştim çünkü.Maniküre gelince ben beğendim ya siz ?

100_1413.jpg

100_1414.jpg

Bu oje eskiden yaptığım frankenlerden biri.Buradan nasıl yaptığımı görebilirsiniz.Tırnağımda iki kat var sanırım kullandığım ojeden kaynaklanan bir ışıltı var sedef gibi ama sedefli değil.Tırnak ucuma Bundle Monster diskindeki tırnağı kaplayan desenin yarısını Verita nın siyah ojesiyle damgaladım.Verita nın ojeleri She ye göre daha belirgin konadda bunuda söylemeden geçmeyeyim.Desenin altta kalan yerine Flormar nail artın siyah ojesiyle çizgiler çektim.Yan tarafada Born Pretty Storeden aldığım taşlarla ve yarım inciyle fiyonk yaptım.Üzerinde top coat var.Hızlı kurudu ama parlasın diye kullandım.

100_1410.jpg

100_1392.jpg

ya bu desenler nasıl elde ediliyor çok seviyorum bu farklı tarzı ama bende yapmak istiyorummmmm

Bugün ki oje Alix Avien 252.Büyük ihtimalle yeni çıkan bir oje.Mersin ' den almıştım.Tek katta yeterli olan füme - mavi gibi bir renk artık indigo mavisimi teal mi onu bilemiyorum.Bu renk oje yapmayı düşünüyordum görünce şok oldum aldım hemen :D .Oje şişede çok karışmamış gibi görünüyor ve daha mavimsi duruyor ama tırnakta tek katta bile daha grimsi görünüyor.Ojeyi dün gece sürdüm ve üzerinde top coat var ama tırnaklarımda da göreceksiniz uçlardan aşındı.Lemonny Flutterim annem tarafından esir alındı bu yüzden tırnak etlerim biraz kuru.Bu ojeyi çok beğendim ama bu sefer onu üzerine çok yazmayacağım çünkü daha güzel bir haber var .Golden Rose de sonunda Graffiti ojeler kervanına katıldı .Tanesi 3.90 tl den siyah,beyaz,kırmızı,lacivert,koyu pembe,sarı ve zümrüt yeşili çatlayan ojeler üretmiş .Sarı ve pembeyi aldıktan sonra tüh ya keşke yeşilde olsaymış dedim standdaki bayan beni duyup son 1 tane kaldı al senin olsun diye bana uzattı :D.Sanırım artık çatlayan oje almam zira bütün renklerden almış bulunuyorum...

100_2577.jpg

100_2575.jpg

100_2579.jpg

Back