• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Kırmızı renk oje pek kullanmıyorum sanırım aramız pek iyi değil ama She nin kırmızı ojesini sevdim.Tek katta opak oluyor bu demek oluyor ki konad için mükemmel.Tırnağımda tek kat var üzerinde de Alix Avienin 110 simli-pullu ojesi.Ben bu ikiliyi sevdim.Akşam çıkmak için birebir bence...

DSC_0024.JPG

DSC_0026.JPG

Owww yeahhh !
Aman Allahım, harikuladeee... :64::64::64:
Ayyy bu ne emek, ellerine sağlık tatlım, gözlerim kocaman açıldı gece gece :9:

Bugünkü oje tam bu renk trenchcoatım olsun diyebileceğim bir renk .Hardal sarısı oje istiyordum uzun zamandır ve buldum sonunda.Ojenin opaklığı çok iyi.Sanırım American Apparellerle konad oluyor.Olmasa ayıp olur .Tırnağımda iki kat var.Diğer ojelere göre kıvamı iyi.Sakız gibi olmuyor en azından.Tek katta da yeterli ama ben iki kat sürdüm.Bu arada farkettimki tırnak çizgilerim kendini belli ediyor bugünlerde.Buffer yapma zamanı geldi sanırım.Oje hızlı kurudu ama ben daha parlak olması açısından üzerine top coat kullandım.Üzerine desen yapmaya kıyamadım çünkü ben bu rengi çok bekledim.Aslında bu renkler eli ceset eli gibi gösterir manken eli gibi yani .Ama benim elimde sanki öyle durmadı .Sizce?

100_1442.JPG

100_1444.jpg

Bu oje pembe ojelerim arasında en sevdiğim oje diyebilirim.Zoya Alegra.Renk tam olarak kırmızı tonlu fuşya olabilir.İçinde pembe cam kırıkları var gibi.Sürüldüğünde ojenin içine gömülmüş parıltılar oluyor bu çok güzel.Tırnağımda iki kat var.Üzerine de top coat kullandım.Yüzeyi tamamen pürüzsüz kuruyor.Orly nin Cosmic Fx koleksiyonunu da bu yüzden çok seviyorum.Hem pırıltının ötesinde bir parlaklık hemde silinirken kolay çıkması çok güzel.

100_1530.jpg

100_1538.jpg

Nane yeşili de deniyor.Pastelin beyaz ojesine az miktarda Alix Avienin 217 numaralı ojesinden ekledim.Ortaya bu renk çıktı.Aslında çok önceden konad ile kullanmak için yapmıştım ama bugüne nasip oldu.Tırnağımda iki kat var çok çok hızlı kurudu.Üzerine Claire's 40 ile Bundle Monster diskindeki benek desenini yaptım.Renk mavi ama desende daha turkuazımsı çıktı ve bence taban renkle çok uyumlu oldu.Üzerinede bir fırça arkası yardımıyla Woo nun 501 numaralı ojesiyle çiçek deseni yaptım ortasında ki sarı renk ise Woo nun 589 numaralı ojesi.Üzerinede Golden Rose Quick Dry kullandım.Bu deseni renkleri çok beğendim Böyle bahar havasını ,çiçeklerin yeni açtığı dönemi hatırlattı bana.Bir Akdeniz insanı olaraktan İstanbulun kışına hiç alışamadım.Bahar çabuk gel ...

100_0972.jpg

100_0968.jpg

100_0985.jpg

Beğenmek ne kelime, bittim :16:
Kusura bakma canım araya yorum karıştırdım, dayanamadım :66:
Haydi devam devammm hihohoyttt

:46::46::46::46::46::46:

aşk olsun olurmu öyle şey :34: daha cok var ekleyeceğim ama uykum geldi :52: yarın eklerim daha çok begenmene cok sevindim

ben çok beğendim ama üzerine nasıl desen çizdin anlamadım..:31: bende yapmak istiyorumm

konad ,bundle monster ve born pretty store diskleri var canım damga ve sıyıracta dahil onlarla yapıyorum bak sana göstereyim

bu disk

m36-konad-tampon.jpg

bunlarda damga ve sıyırac

carimbo+duplo.gif

Pastelin 23 numaralı lacivert ojesi bence piyasadaki en güzel lacivert oje.Tırnağımda iki kat var ama tek kattada yeterli oluyor.Yüzük parmağımda ise kendi yaptığım bir oje var.Az kullanılmış Pastel beyazın içine 10 damla Pastel 23 den damlattım ve karıştırdım.Sanırım Chanelin Rivasına benzedi.Bilemiyorum tabi .O da tırnağımda tek kat.Aşırı opak oldu.Yüzük parmağım dışındaki diğer tırnaklarıma Rimmel Londonun matlaştırıcısını kullandım.Bence bu oje mat haliyle daha güzel oluyor.Daha sonra aynı ojelerle ters tırnaklarıma Konaddaki leopar desenini damgaladım.İki tırnağımı boş bıraktım.Mat hali belirgin kalsın diye.Benim için değişik bir manikür oldu ama sonuçta bu ojeyi mutlaka almalısınız diyebilirim..
100_1481.jpg

100_1483.jpg

Funky Fingersların içinde en çok sevdiğim oje buydu .Sürünce sevdiğime deymiş dedim :D .Canlı bir menekşe rengi neon oje.Tırnağımda üç kat var .Mat ve hızlı kurudu demekki gerçekten neon :D.Ama parlak halini daha çok sevecek gibiyim.Funky Fingerslerin şişelerini çok seviyorum ,fırçalarıda çok kullanışlı.Bu ojenin muadilleri çokmuş .Sinful Colors Dream On , Essie Bermuda Shorts,Zoya Charisma ojenin benzerleri. Aslında ojenin rengi fotoğrafdakilerden biraz daha canlı ve koyu .Makine rengini kıskandı sanırım :52:

funky_fingers_power_play.jpg

funky_fingers_neon.jpg

Rengini görünce vurulduğum bir oje .Yazın nasıl görmedim ben seni tam deniz,havuz rengisin dedim durdum kendilerine:D Woo 608 .Bu markanın bu rengini daha önce hiç görmemiştim.Eminönünde kocaman bir tezgahta gördüm atladım hemen.Nane yeşili,sarı,hardal sarı,açık mavi yani anlayacağınız diğer türk markalarında bulamayacağınız bütün renkler vardı ama ben sadece bu maviyle birde bunun simlisini aldım bu renk sim yani .Yapısı çok cıvık gibi ama 2 kat yetti .Ojeyi güzel hareket ettirebiliyorsunuz yani.Renk hakkında sanırım yorum yapmama gerek yok çoook beğendim.Woo nun fırçalarında sorun yaşıyorum genellikle özellikle bir fırçayı sizede göstermek istiyorum ama bu ojenin fırçası güzel.Gelelim fotoğraflara...

IMG00694-20100919-1821.jpg

Gabrini ojelerini çok seviyorum.Bu ojede Gabrini 352.Renkleri,sürülüşleri ve şişeleri çok hoşuma gidiyor.Bu ojede sevdiğim ojelerden biri.Çok tatlı bir bebek mavisi.Tırnağımda iki kat var.Deseni yapmadan önce üzerine top coat sürdüm hızlı kuruması için.Üzerine Bundle Monster deki deseni Flormar 323 ile damgaladım.Bu ojeyi konad da çok kullanıyorum çünkü çok net çıkıyor.Metalik bir oje değil kıvamıda yoğun değil ama renk inanılmaz belirgin duruyor...

100_1489.jpg

100_1498.jpg

100_1510.jpg

Mannequin sevdiğim renk tonunda bir oje.Krem rengi ama hafif pembelikte bir renk.Normal krem renkleri gibi sarı değil.Tırnağımda iki kat var .Aslında tek kattada yeterli derecede opak ama ben çift kat sürdüm.American Apparel ojelerin kıvamı aslında çok güzel yani tek katta opak olması güzel ama hemen koyulaşıp ikinci katı sürerken sakız kıvamına gelmesi beni çileden çıkardı diyebilirim.Ben sürülüşü daha kolay olan ojeleri seviyorum .Bu ojeye de top coat kullanmasam fırça izlerini kesinlikle sayabilirdiniz.Üzerine top coat geçince daha pürüzsüz oldu.American Apparellerin açık renkte olanlarında sanırım varmış bu sorun.Ben hep açık renk almıştım.Sırf denemek için bir tanede koyu renk almayı düşünüyorum.

100_1434.jpg

100_1436.jpg

Devamlı desende kullandığım ojeyi bugün zeminde kullandım.Oje çok güzel bir metalik gri oje.Tek katta yeterli oluyor ama ben iki kat sürdüm belki çizgi çizgi durmaz diye ama durdu .Belki benim suremememden kaynaklı bilemiyorum.Üst katı kalında sürdüm ama sonuçta yine görünüm çizgili.Tırnakta folyo varmış gibi oluyor parlıyor.Çok çabuk kurudu.Üzerinede Flormar matte serisinden M120 ile konaddaki deseni damgaladım.Yüzük parmağımdaki biraz eğri oldu artık idare edin :52:

100_1309.jpg

100_1313.jpg

100_1322.jpg

Menekşe rengine çalan canlı bir mor.Pastel 42..Şişede içinde pembe ışıltılarda var ama tırnakta çok belirgin değil.Sedefli gibi ama metalik bir oje.Tırnağımda iki kat var.Pastel ojeleri bana göre çabuk kuruyorlar buda öyle oldu.Üzerine Bundle Monster diskindeki yıldızlı deseni Alix Avien 231 ile damgaladım.Üzerinde top coat yok...

100_1131.jpg

100_1136.jpg

Bugün Pastelin en son çıkardığı seriden zümrüt yeşili ojeyi denedim.Numarası 74..Bugün gezdiğim heryerde tırnaklarım ve özellikle bu oje dikkat çekti.Nerdeyse gören herkes marka ve numara istedi :D
Tırnaklarımda 2 kat var aslında tek kattada oldukça opak bu ne demek konadla da kullanılabilir.Dün orta parmağımın tırnağı kırıldı :( onu diğerlerinden daha uzun tutuyordum demekki kırılası gelmiş.Neyse bu durumdan çokta etkilenmedim üzülecek kadar kısa kalmadı çünkü.Bu oje sanırım Alix Avienin yeşilinden daha açık o daha siyahımsı duruyor gibi.Üzerine de Flormarın nail art ojelerinden altın sarısıyla Born Pretty Store den aldığım disklerdeki yılbaşı süslerinden yaptım.Son tırnağımda kardan adam var :) Ben hayatımda kar görmeyen biri olaraktan geçen sene İstanbul' da kar görünce balkonumda kardan kadın yapan biriyim :D yaşasın feministlik :D Bu kardanadamıda daha sonra dudaklarını kırmızıya boyayarak kadına çevirmeyi düşünüyorum.Bu renk yeşil ile altın sarısıda uyumlu oluyormuş.Üzerinde Golden Rose Quick Dry var.Ben daha önce ojenin ardından hemen kurutucuyu sürüyordum fakat o zaman parlak oluyordu ama istediğim gibi olmuyordu.Bu sefer oje zaten çabuk kurudu bende desenden sonra kurutucuyu sürdüm ve sonuç mükemmel.Fotoğraflar da parlaklıktan etkilendiler.

100_0879.jpg

Orly Cosmic fx serisinden bir oje Halley's Comet.Turkuaz bir oje .İçinde sarı ve yeşil cam kırıkları var.İki kat var tırnaklarımda ve beklediğimden hızlı kurudu.Bu ojenin benzeri Zoya Charla.Bu sefer fotoğrafların renkleriyle oynamak zorunda kaldım çünkü makinem rengi olduğundan biraz daha mavi yakaladı.Yani o yeşilimsi görüntüsünü yakalayamadı bende düzelttim.Bitmesin diye sürmeye kıyamadığım ojelerden biri :D Üzerine top coat kullanmadım kullansam belki daha çok parlardı.Ama hızlı kuruduğu için gerek duymadım.Oje çok derinlikli olduğu için yani içinde parçacıklar bulunduğu için sanki pürüzlüymüş gibi duruyor ama tamamen pürüzsüz.
Tırnaklarımda turkuaz içinde parlayan yeşil ve sarı ışıltılar var.Görüntü bana göre harika...

100_0458.jpg

100_0475.jpg

Back