- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Merhaba kızlar,
Kim zaman tırnaklarımı cadı gibi uzatırken ,kimi zaman ise yiyiyorum ve bin pişman olyorum ,ojede süremiyorum kötü görünüyor,tırnak yapısıda kısa ve kare ,ne yapsam da yemesem ,rengarenk ojeler sürrsem??
kizlar bu benimde sorunum
yas 29, ama tirnaklarimi yeme degilde kopartiyorum yani agzimla koparmiyorum yine elimle. agzima hic goturmuyorum, kucukken gotururdum ama son 10 yildir falan elle kopartiyorum. Irade desen guclu iradeyee sahibim, mesela hic kotu aliskanliklarim yoktur (sigara dahil)
ama gel gorki bu aliskanligimdan vazgecemiorum. az strese girdimmi (örnegin trafikte, biyere gec kaldigimda, yada tv de heyecanli bisey izledigimde ) tirnaklar gidiyo (((
nadiren de olsa normal uzuyorlar ama bi sinirlenlendimmi acimadan tirnaklara saldiriyorum farkinda olmadan ve farkettigim zaman is isden gecmis oluyo
bir mucize olsa da bende vazgecsem bu huyumdan :26:
Merhaba kızlar,
Kim zaman tırnaklarımı cadı gibi uzatırken ,kimi zaman ise yiyiyorum ve bin pişman olyorum ,ojede süremiyorum kötü görünüyor,tırnak yapısıda kısa ve kare ,ne yapsam da yemesem ,rengarenk ojeler sürrsem??
Aynı sorun bendede var bi kac kere uzatma girisiminde bulundum tirnaklarimi yemiyodum ama aliskanlik surekli elim agzimdaydi tirnaklarim inceldi soyuldu sonra yedim hep aynisi oldu bende pes ettim artik takma tirnak falan artik kullanicam guzel el gorunce icim gidiyor cünkü
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?