Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa ben tırnaklarımı uzatmak istiyorum ama hep yiyorum ama farkında olmadan farkına vardığımda tırnaklarımı kemiriyo vaziyette oluyorum. acı oje kullanıyorum o bile fayda etmiyo başka ne yapabilirim?
renkli oje sür abla öyle olunca yemiyosun emin ol ben öğrenci olduğum için yasak süremem artık tatildede sık sık okula gidip geldim onun için yine süremedim.sen dene kesin uzar
koyu tonlu öje sürün derim bende.yıllarca tırnak yedim hemde öle böle değil yarısına kadar yoktu tırnak kat kat koparıyordum dişlerimle koyu oje sürünce bu huyunuzdan nefret ediyorsunuz bende uzatıcam diye inat ediyorsunuz başaracağınıza eminim şimdi uzun tırnaklarım var manikür bile yapıyorum kendime :))
badem yağının içine bikaç damla limon damlatıp tırnaklarınıza 15-20 dk.lık bakım uygulayın gün aşırı. tırnaklarınız zamanla sertleşecektir ve ısırmanız güçleşir.zaten güzel uzayacakları için ısırmaya kıyamazsınızda belki. ojesizde bırakmayın tırnaklarınızı. ben tırnak yemiyorum ve bunu uyguluyorum tırnaklarım emel sayın gibi. uzun tırnağı seviyorum. bayanda el ve tırnak bakımının çok önemli olduğunu düşünüyorum.kardeşimde tırnaklarını yerdi badem yağının faydasını gördü.
tırnak yiyen bir insan o tırnakların üzerine beton atsa yine de yer sertlikle alakası yok bence beyinde bitirmek lazım işi bende uzatıcam benimde tırnaklarım ellerim güzel görünecek diyeceksin ki olacak....
ben de tırnak yiorum ama şöyle bir özelliğim var. istedıgım zaman uzatıyorum ve renklı ojeler sürüorum. ama bu ara yine basladım. bu tamamen psikolojik canım ya... Yemıcem dediğimde yemıorum ama normalde frknda olmadan yiorum. bence sende aklna koy. yemıcem de. bak uzayacaklar sende zevkten dört köşe olaaksın