- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
El ve ayaktaki sigile iyi gelirmi acabaMantarlı tırnağa sabah akşam birer kere çay ağacı yağı damlat 1 haftada sıfır mantar kime önersem net memnun oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
El ve ayaktaki sigile iyi gelirmi acabaMantarlı tırnağa sabah akşam birer kere çay ağacı yağı damlat 1 haftada sıfır mantar kime önersem net memnun oldu
Ben cevap vereyim.Hayır gelmez. Eczaneden hidrojen peroksit al.(bulamazsan saç boyasına katılan suyun 30 vol olanı da olur.) Her akşam yatmadan önce kulak temizleme çubuğu ile üzerine sür siğillerin. Sağlıklı cilde değmesin.Saf olanı bulursan bir kaç haftaya kadar iyileşir.Boya için olanından kullanırsan biraz daha uzun sürer ama yine iyileşir.El ve ayaktaki sigile iyi gelirmi acaba
Eldekini bilmiyorum nasıl olduğunu bile bilmiyorum ama ayaktakine geliyorEl ve ayaktaki sigile iyi gelirmi acaba
Annemin elinin baş parmağında tırnak rengi yeşile dönmüştü dr ilaç verdi aylar sonra tertemiz yeni tırnak çıktı. Tabi durum buysa ilaçların büyük etkisi varHanımlar merhabalar.Yillardir çare bulamadığim tırnak mantarı 3 yaşındaki oğluma ve 5 yaşındaki kızıma geçti.Aynisefa kremi dediler vicks dediler kolonya dediler oje şeklinde cila dediler ama hicc biri çare olmadı.Aranizda bu dertten muzdarip olup kurtulan çaresini bulan biri var mı?Beni geçtim çocuklara da bulaştı.Yeni evlendiğimizde esim de zaten varmış tesadüf bende de yeni başlıyordu.Bir kızım hariç hepimizde var yani.
Törpüleme diyince konuya bende ekleme yapayım da belki ihtiyacı olan olursa faydalanır bu tırnağı törpüleme olayı batığa çok etkili baş barmakta batık varsa batığı kestikten sonra eğer tırnağın tam ortasını dikey şekilde törpüleyip inceltirseniz batık da tekrarlamıyor tırnak orayı onarmaya çalıştığı için yanlar batacak kadar uzamıyor ama bunu iki üç tur yapmanız gerekMantar çok inatçı ise türüne bakmak gerek ama konu içinde paylaşılmış çay ağacı yağı gerçekten bir çok tür için etkili. Kullanmaya başlamadan önce tırnakları üstten iyice törpüleyip inceltip öyle başlayın. Törpü yaparken eldiven kullanın.Bu arada doktora gidip hap ve sprey yazdırın. Özellikle terbinafin hidroklorür etken maddeli t ile başlayan sprey başarılı. Gündüz sprey, gece yağ kullanılabilir veya tam tersi.
Bak bunu bilmiyordum, teşekkürler.Törpüleme diyince konuya bende ekleme yapayım da belki ihtiyacı olan olursa faydalanır bu tırnağı törpüleme olayı batığa çok etkili baş barmakta batık varsa batığı kestikten sonra eğer tırnağın tam ortasını dikey şekilde törpüleyip inceltirseniz batık da tekrarlamıyor tırnak orayı onarmaya çalıştığı için yanlar batacak kadar uzamıyor ama bunu iki üç tur yapmanız gerek
Benim eşimin ayağında vardı. Hap kullandı . O tırnak uzadı ve şuün bitti. Ben çok dikkat ettim. Ayak havlusu falan kullandırttım. Ellerini bol yıkadı. Ama hap olmazsa olmuyorHanımlar merhabalar.Yillardir çare bulamadığim tırnak mantarı 3 yaşındaki oğluma ve 5 yaşındaki kızıma geçti.Aynisefa kremi dediler vicks dediler kolonya dediler oje şeklinde cila dediler ama hicc biri çare olmadı.Aranizda bu dertten muzdarip olup kurtulan çaresini bulan biri var mı?Beni geçtim çocuklara da bulaştı.Yeni evlendiğimizde esim de zaten varmış tesadüf bende de yeni başlıyordu.Bir kızım hariç hepimizde var yani.
Tek bir ayak baş parmağımda vardı ama dediğim gibi çok hızlı bir şekilde bütün tırnağımı bir kaç ay içinde ele geçirmişti.Kullanmaya başlar başlamaz faydasını gördüm.Yaz sonunda eylül gibi başlamıştım alttan temiz tırnak yavaş yavaş çıkıyor malum şu an tertemiz tırnağım hiç bir şey kalmadı.Toplamda temizlenmesi 6 ay sürmüştür.Sizin mantarınız kaç tırnağınızda vardı. Ne kadar sürede tamamen geçti
Hap olmazsa oluyor arkadaşlar yapmayın ben o şekilde iyileştim.Hap karaciğeri çok yoruyorBenim eşimin ayağında vardı. Hap kullandı . O tırnak uzadı ve şuün bitti. Ben çok dikkat ettim. Ayak havlusu falan kullandırttım. Ellerini bol yıkadı. Ama hap olmazsa olmuyor
Tşkler kızimin el ve ayağında var deneyeceğimBen cevap vereyim.Hayır gelmez. Eczaneden hidrojen peroksit al.(bulamazsan saç boyasına katılan suyun 30 vol olanı da olur.) Her akşam yatmadan önce kulak temizleme çubuğu ile üzerine sür siğillerin. Sağlıklı cilde değmesin.Saf olanı bulursan bir kaç haftaya kadar iyileşir.Boya için olanından kullanırsan biraz daha uzun sürer ama yine iyileşir.
Kızın kaç yaşında? Küçük bir çocuksa bence deneme. Elini ağzına falan götürme huyu varsa sıkıntı yaratabilir.Tşkler kızimin el ve ayağında var deneyeceğim
12 yaşında büyük yok onu yapmazKızın kaç yaşında? Küçük bir çocuksa bence deneme. Elini ağzına falan götürme huyu varsa sıkıntı yaratabilir.
Merhaba çay ağacı yağı dediğiniz nasıl bir şey nereden bulabiliriz hangi marka almalıyız acaba sadece tırnağın üstüne mi sürmeliyiz her günMantarlı tırnağa sabah akşam birer kere çay ağacı yağı damlat 1 haftada sıfır mantar kime önersem net memnun oldu
Uçucu bir yağ damlatıyorsunuz ben mecitefendi den aldım ilk güzeldi daha sonra stok bitince rossmanda bulmuştum o da iyidi orijinal yani eminim altapharma çay ağacı yağı onun adı da içinde ikisinde de damlalık var onunla alıp yeteri kadar her gün sabah bir akşam bir damlatınMerhaba çay ağacı yağı dediğiniz nasıl bir şey nereden bulabiliriz hangi marka almalıyız acaba sadece tırnağın üstüne mi sürmeliyiz her gün