• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Küpesi :)

$kadınlar klübu..jpg

başka yapanlarda varmış.yurt dışnda bu da :1: konu tırnak olunca bide degişk bişeyler için kafa yorunca aklın yolu bir olyo demek :9:

Bana hitap etmeyen bir şey...
Ben böyle küpeler yerine küçük minik parlak bi taşı tercih ederim ( yapıştırma olarak)

çok tatlılar cok begendim de şunu anlamadımm, o küpenin arka kısmı nasıl duruyor vidasını takıyor muyuz? yoksa eğiyor muyuz arkadaki küçük demiri...kaba durmaz mı vidasını takınca:30:

Eki Görüntüle 466898

başka yapanlarda varmış.yurt dışnda bu da :1: konu tırnak olunca bide degişk bişeyler için kafa yorunca aklın yolu bir olyo demek :9:
demek ki :))) ben ilk yaptığımda kimsede görmemiştim.zaten 15 yıl önce internet kullanımı çok kısıtlıydı.neden olmasın diye deneyip beğendiğim bir uygulama oldu.bir kaç yıldır tırnaklar için çeşitli uygulamalar oluyor bende eskiden daha sık yapıyordum şimdi hatırlayınca hala gencim ya hu diyip tekrar yapmaya başladım.sizlerlede paylaşmak istedim.
Bana hitap etmeyen bir şey...
Ben böyle küpeler yerine küçük minik parlak bi taşı tercih ederim ( yapıştırma olarak)
onuda yapıyorum ama küpe daha faklı bir fikir.
aynen...

ben begenmedımm..
zevk ve renk mevzusu tabi.abartılı bir şey herkesin yapmak isteyeceğini düşünmüyorum zaten.yorum için teşekkürler.
çok tatlılar cok begendim de şunu anlamadımm, o küpenin arka kısmı nasıl duruyor vidasını takıyor muyuz? yoksa eğiyor muyuz arkadaki küçük demiri...kaba durmaz mı vidasını takınca:30:
bazı küpeler çok iyi oturuyor tırnağa vidaya gerek kalmıyor.zaten küpe yeri genişlemiyor onun için zorlama olmadıktan sonra yerinden çıkması zor.tedbir amaçlı olarak vida kullanabilirsiniz.vida olarak plastik şeffaf olanlar var tercih edebilirsiniz.
küpenin arkasındaki fazlalıgı neyle kesebiliriz onu düşünüp duruyorum sabahtan beri..

takı yapımında kullanılan karga burun denilen bir alet var onunla kesebilirsiniz fazlalık kısmı.yada pensenin keski tarafı ile.

küpe takılmış tırnakların resimlerini görmek istiyorum :) hadi hanımlar sıra dışı olamaya :)

Back