• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Küpesi :)

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
evet yıllardır takmıyordum.ama heveslendim yine taktım ve sizinle de paylaşmak istedim.bundan 15 yıl önce daha sık yapıyordum.beğenmeyenler olabilir nede olsa zevk ve renk mevzusu :)))

1
$030720128659.jpg taşları nedeni ile parladı

Naıl takıyorsun onları canım tırnagını deliyo musun :26:
tırnağımı iğne ile deliyorum ama benim tırnak yapım zaten ince zorlanmıyorum.daha kalın tırnaklar için bulaşık falan yıkadıktan sonra yada banyo yaptıktan sonra delmek daha kolay.isterseniz delme anınında resimlerini koyabilirim fikir olur :))

tırnağımın normal hali $050720128761.jpg
iğne ile deldiğim zaman $050720128765.jpg
iğnede ki ipliğide geçiriyorum $050720128766.jpg
ve deldikten sonra ki görüntü $050720128767.jpg
küpeyi taktım $050720128770.jpg

bunlar ozel tırnak kupelerımı nerde satılıyo oılk defa rastladım :O

yok bildiğiniz küpeler daha önceleri yaparken arka çivi kısmını kesip kısaltıyordum başka yerlere takılmasın yada yanlışlıkla kendimi yaralamıyayım diye ama bu sefer günlük küpelerimi taktım :) eğer sizde yapmak isterseniz hani ucuza satılan arkası çivili rengarenk küpeleri öneririm.yada taşlar onarda çok güzel görünür.

yok bildiğiniz küpeler daha önceleri yaparken arka çivi kısmını kesip kısaltıyordum başka yerlere takılmasın yada yanlışlıkla kendimi yaralamıyayım diye ama bu sefer günlük küpelerimi taktım :) eğer sizde yapmak isterseniz hani ucuza satılan arkası çivili rengarenk küpeleri öneririm.yada taşlar onarda çok güzel görünür.

anladmm iyi fikirr cok güzeller :)

Back