- Konu Sahibi sukutuhayalben
-
bnmde tırnağımda 4 sene önce tırnak batması vardı tırnağımın birazını çektiler o gün çook kötüydü
daha sonra da bayılmıştım :gitme: :çok üzgünüm: bir daha mı asla
canim isini bilen birisine tirnagini kestirmen gerekli. sakin kendin elleme.. arastir iyice birisine yaptir.
benim de bu yuzden tirnagimi cekmislerdi..
valla ese dosta sorcaksin bazi kuaforler cok iyi becerebiliyor ama tavsiye uzerine gidiceksin..
cekilese bile duzelmiyo tirnak cunku malesef..
ilerlemeden onu kestiricek isinin ehli biri bulun canim..
cok gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun canım...Ayakkabı giymek işkence gibi banageçti de bi zmn sonra çektirdiğim tırnağımda sulu bir akıntı vardı iltihap hala dikkat ediyorum işte ayakkabı giyimine falan dikkat ediyorum tırnakların hava alması gerekiyor yerimseniben
eğer kırmızı şişliğin varsa antibiyotik al cipro uygun ben kullandım 500 mg 2x1 ayrıca fucidin merhem sür batık olan bölgeye bu da antibiyotikli bir krem. biraz tırnağın rahatlayınca anestol pomat sür uyuşunca tırnağı batığın olmadığı yönden doğru kes batık tarafa doğru gelince makastaki tırnağı ileri geri oynatınca batık olan yerden tırnak kendini bırakır. eğer acın çoksa sporcuların kullandığı uyuşturucu spreyler var ondan al eczanelerde var adını bilmiyorum o işini bayağı kolaylaştırır. geçmiş olsun diliyorum. bu arada dayanabileceğin kadar sıcaklıkta suyu bi leğene boşaltıp sabunlu suda batığı yumuşatmakta işe yarıyor....
eskiden görürdüm bizim komşular soğan sarardı geçerdi..........kuru soğanı biraz oyar parmağa geçirir gibi yapar sarar sabaha kadar bekletir sabahta yıkarlardı...........sana faydası olurmu bilmem onlarda bu yüzden yapıyodu ama istersen dene belki fayda eder....inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?