- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Zaten normalde de eldiven kullaniyorum canim ama maalesef yine kiriliyorBelki eldivenle yapabilirsin yaptiklarini. Ben bulasik yikarken kullaniyorum ama yemekte hayatta kullanmam. Belki cocuklar buyuyunce
Evet doğru söylüyorsunuzTırnaklar zayıflamıs oluyor biraz ama hava oluyor yoksa sapsarı olur ojedeki gibi onu geçtim tırnak düşer 2 ay hava almasa çürür
Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedimdaha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Tirnak kopartma durumu ben de vardi. Hep tirnaklarimi saklama ihtiyaciyla yasardim eskidenama siz de cok abarttiniz sanki bir engelmiş, caresiz dertmis gibi, tirnak yahu. Tontoriko bisey demedi. Bu kadar hassas olmaniz kadinin suçu degil. Birakin konu sahibi muhattap olsun birazda.
İse alımlarda gelenlerin ellerine bu yüzden bakıyoruz işte psikolojik olarak destek lazım mi diye...Bu fiziksel bir sorun değil sadece psikolojik bir sorun...Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedimdaha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Merakımdan soruyorum sadece çene ve diş yapınız nasıl şu an? Tel damaklık vs. kullandınız mı?Ben de parmağımı emiyorum 38 yıldır. Bazen uykumun içinde eşim çekiyor parmağımı ağzımdan.Umarım bir çözüm bulursunuz.
Çocukken geçirdiğim korkudan sonra (neden korktuğumu hatırlamıyorum) geceleri gözüme garip ışıklar böcek gibi garip şeyler gözükmeye başlamıştı anne bak diyordum onlar görmüyordu. aynı saatde de burnumdan kan geliyordu. Annem sonra benı çıldaga( korku stresi sonrası sıkıntısı olanların gitdiği yer) götürmüşdü. Gerçekten iyileşmiştim. Ama inançla alakalı değil bence çocukken ne inanacaktım ki, annem götürdü bende mal gibi gitdiminanc meselesi. ben inaniyorum- belkide inandigim icin ise yariyor. kesin birsey diyemem.
bu olaydan sonra birde panik atak ve karabasan icin okutdum kendimi. Panik atak ve karabasanda mazide kaldi.
Çenemde ve dişimde hiç bir problem yok.Hatta en çok dişlerim için iltifat alırım hamdolsun.Ama parmağım,sağ baş parmağım biraz ince.Merakımdan soruyorum sadece çene ve diş yapınız nasıl şu an? Tel damaklık vs. kullandınız mı?
Ben de parmağımı emiyorum 38 yıldır. Bazen uykumun içinde eşim çekiyor parmağımı ağzımdan.Umarım bir çözüm bulursunuz.
Ben de baş parmak emiyorum. 6 yaşına kadar emzik kullanmışım zorla bıraktırmışlar o gün bugündür hâlâ uyurken parmağım ağzımda 23 yaşındayım. Işin garibi dişlerimde damağımda problem olmadıBen de parmağımı emiyorum 38 yıldır. Bazen uykumun içinde eşim çekiyor parmağımı ağzımdan.Umarım bir çözüm bulursunuz.
Güzel fikir bunu deneyeceğim en kısa süredeBende de vardı takma tırnak takmaya başladım uzunca bir süre ondan sonra bıraktım bi de onu dene istersen
Evet Çok mantıklı geliyor, en kısa sürede gideceğim inşallahCanım aynı durum bende de vardı.. acı oje bant vs. Hiçbirş etki etmiyor maalesef..Bulunduğun şehirde araştır protez tırnak yapan yerler var mı eğer açıksan oje sürülüp kalıcı olanları var koyu renk sürünce hiç belli bile olmuyor istesen de koparamazsin zaten kenarlarına da manikür yapıyorlar koparacak birşey kalmıyor..Eğer kapalıysan yani tırnakların dikkat çeksin istemiyorsan doğala çok yakın şekilde tırnak yapan yerler var ben öyle yaptırdım 1 buçuk ay elimde kaldı çıkardığımda tirnaklarim normal boyuta gelmişti sonra da gittim bakım yağları falan aldım geçti çok şükür sende aynı şekilde yapabilirsin hem bu sürede alışkanlığın da geçer..ben başka bir yöntemle yapamamistim gerçekten tavsiye ederim
Ben rahatsizim zoruma gidiyor yazmadim başka bir üye benim için öyle demeyin yazmış. Bu tavrinizdan hoşlanmadım, keşke bir baksaydınız bunu yazan acaba konu sahibi mi diye.insanlar duymak istemedikleri şeyi duyunca zorlarına gidiyor , konu başında dürüst olmayın kaldıramıyorum yazsaydı o zaman .kendi de rahatsız durumdan ama duyunca neden zoruna gidiyor ki.neyse salla inş tedavi olur
Yok ya rencide olmadım bunda bisey yok herkesin mizacı farklı, ayrıca seni tanıyorum ne amaçla yazdığının farkındayımGaza geldim diyorsunkonu sahibi bu kadar takmadi bence. SeviyomHee kiz rencide mi oldun, gel acikla samaroglani oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?