Tırnak Bağımlılığım

Kalyonu birakinca gene eski haline mi donuyor?yani uzun sureli bi sey degil mi?

Kalyona yeni basladigim zamanlar bir ara kalyonu birakmistim ve 1-2 ay içinde tirnaklarimda minik kirilmalar gozlemledim. Sonra bidaha birakmadim. Bilmiyorum suan biraksam nolur ama kullanmanin bir zararini gormedim oje surecegim zamanlar ojenin altina kalyon suruyorum hep.
Tirnaklarim yanlislikla baskiya maruz kalsa, bukulse bile cat diye kirilmiyor.

Tesekkur ederim ben Turkiyede yasamiyorum ama.erkek kardesim Turkiyede. gelecek ay buraya geliyor ona aldirtayim ben en iyisi:)

Ben nedense surekli kullanilan seylerin bagimlilik yaptigini dusunuyorum.. mesela senin tirnaklar buna alisiyor ve kendi kendilerine sertlesecekleri varsada olmuyor gibi.. mesela vucudumuzu elimizi yuzumuzu ne kadar cok kreme alistirirsak o kadar cok krem isteyecegini biliyor musunuz? Mesela ayaklarimizin ölü deri kismini torpuluyolar ya pedikure gidince.. eger sorun olmayan kisimlarida torpulerlerse tekrarinda oralarda torpu isteteyecektir. Vucudumuz cok degisik

Olabilir ama kendi kendilerine sertlesmelerini beklesem bu ne zaman olurdu bilmiyorum.
Ellerimi, vucudumu da kremliyorum ozellikle duştan sonra kuru geliyor bana. Hatta ellerimi 1-2 kere yikadiktan sonra bile kremleme geregi hissediyorum

Olabilir ama kendi kendilerine sertlesmelerini beklesem bu ne zaman olurdu bilmiyorum.
Ellerimi, vucudumu da kremliyorum ozellikle duştan sonra kuru geliyor bana. Hatta ellerimi 1-2 kere yikadiktan sonra bile kremleme geregi hissediyorum
Onu bende yapiyorum.. aksam yatmadan bile kremlerdim yuzumu .. bana krem satan kadin dediki.. sen cok fazla alistirirsan o kadar cok ister. Abdest olayi filan olmazsa. Gunde 1 kere yuzume krem yetiyor. Tirnak icin cinko takviyesi iyi diye okumustum bi yerde sanki

Ben hap kullanma olayini cok sevemedim o yuzden disaridan mudahale ediyorum. Gerekli olan ilaclarimi icmekte bile zorlaniyorum.
Ben de yuzumu sabah aksam jel, tonik, krem eger yapmazsam ya yüzüm kurur ya da yağlı olur. Asla yuzumu sade suyla yikayip cikamam.

Ama asil sorun icerde basliyormus.. bi ara cok ilgilendim bu islerle zaten gunde 1 kez en az krem kullanmali heleki cilt kuruysa

Bu kötü alışkanlıkbendede vardı ellerimden utanırdım bi gün işyerinde bi arkadasım dediki hiç utanmıyomusun dedi otobüste fln okadar utandımki onun dediğine gittim bi sürü acı oje aldım hiçbiri kesmedi yine yedim sonra golden rose acı ojeyi aldım benim tırnaklar uzadı o gün bugün bidaha yemedim arada yine stres olunca elim gidiyo hemen ojeyi sürerim tavsiye ederim canım

Ama asil sorun icerde basliyormus.. bi ara cok ilgilendim bu islerle zaten gunde 1 kez en az krem kullanmali heleki cilt kuruysa

Evet cilt, tirnak, saç icin en önemli şey beslenme aslinda, spor yapan bir insanim duzgun beslendigimi saniyorum ama bilemiyorum tirnak konusunda boyle oldu. Sacim filan sagliklidir oysa.

Konuya dalmış gibi olacağım ama günlük kullandığınız önerdiğiniz jel, tonik ve kremler var mı?

Evet cilt, tirnak, saç icin en önemli şey beslenme aslinda, spor yapan bir insanim duzgun beslendigimi saniyorum ama bilemiyorum tirnak konusunda boyle oldu. Sacim filan sagliklidir oysa.
cilt tirnak dogru orantida iyi veya kotu gidermis aslinda.. seninki irsi olabilir. Benimde omrum boyu kullanmam gereken ilaclarim var, ayni sey senin kullandigin urunle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…