- 10 Ekim 2014
- 31.848
- 142.639
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Kalyonu birakinca gene eski haline mi donuyor?yani uzun sureli bi sey degil mi?
Tesekkur ederim ben Turkiyede yasamiyorum ama.erkek kardesim Turkiyede. gelecek ay buraya geliyor ona aldirtayim ben en iyisi:)Kalyona yeni basladigim zamanlar bir ara kalyonu birakmistim ve 1-2 ay içinde tirnaklarimda minik kirilmalar gozlemledim. Sonra bidaha birakmadim. Bilmiyorum suan biraksam nolur ama kullanmanin bir zararini gormedim oje surecegim zamanlar ojenin altina kalyon suruyorum hep.
Tirnaklarim yanlislikla baskiya maruz kalsa, bukulse bile cat diye kirilmiyor.
Ben nedense surekli kullanilan seylerin bagimlilik yaptigini dusunuyorum.. mesela senin tirnaklar buna alisiyor ve kendi kendilerine sertlesecekleri varsada olmuyor gibi.. mesela vucudumuzu elimizi yuzumuzu ne kadar cok kreme alistirirsak o kadar cok krem isteyecegini biliyor musunuz? Mesela ayaklarimizin ölü deri kismini torpuluyolar ya pedikure gidince.. eger sorun olmayan kisimlarida torpulerlerse tekrarinda oralarda torpu isteteyecektir. Vucudumuz cok degisikKalyona yeni basladigim zamanlar bir ara kalyonu birakmistim ve 1-2 ay içinde tirnaklarimda minik kirilmalar gozlemledim. Sonra bidaha birakmadim. Bilmiyorum suan biraksam nolur ama kullanmanin bir zararini gormedim oje surecegim zamanlar ojenin altina kalyon suruyorum hep.
Tirnaklarim yanlislikla baskiya maruz kalsa, bukulse bile cat diye kirilmiyor.
Woww cok guzelBibi bak bunlar da benim eylulde yaptirdigim protezlerim:)
Eki Görüntüle 2273440
Woww cok guzelyanliz bu tirnakla hamur yogurma gebertirim seni
Kiz sen pogca yapmistin senin bebelereyok kiz ne hamuru
Ben nedense surekli kullanilan seylerin bagimlilik yaptigini dusunuyorum.. mesela senin tirnaklar buna alisiyor ve kendi kendilerine sertlesecekleri varsada olmuyor gibi.. mesela vucudumuzu elimizi yuzumuzu ne kadar cok kreme alistirirsak o kadar cok krem isteyecegini biliyor musunuz? Mesela ayaklarimizin ölü deri kismini torpuluyolar ya pedikure gidince.. eger sorun olmayan kisimlarida torpulerlerse tekrarinda oralarda torpu istetecektir. Vucudumuz cok degisik
Kiz sen pogca yapmistin senin bebeleresen bizim azerin degil misin
Onu bende yapiyorum.. aksam yatmadan bile kremlerdim yuzumu .. bana krem satan kadin dediki.. sen cok fazla alistirirsan o kadar cok ister. Abdest olayi filan olmazsa. Gunde 1 kere yuzume krem yetiyor. Tirnak icin cinko takviyesi iyi diye okumustum bi yerde sankiOlabilir ama kendi kendilerine sertlesmelerini beklesembu ne zaman olurdu bilmiyorum.
Ellerimi, vucudumu da kremliyorum ozellikle duştan sonra kuru geliyor bana. Hatta ellerimi 1-2 kere yikadiktan sonra bile kremleme geregi hissediyorum
Ee alismadik popoda don durmazmistonti Allah iyiligini versin
Eylulun sonlarina dogru cikartmistim zaten yerleri silerken rahat olamiyodum bezi sıkarken farketmeden bileklerimi falan ciziyodum
Aynen eller alisik degil tabi uzun tirnagaEe alismadik popoda don durmazmis
Belki eldivenle yapabilirsin yaptiklarini. Ben bulasik yikarken kullaniyorum ama yemekte hayatta kullanmam. Belki cocuklar buyuyunceAynen eller alisik degil tabi uzun tirnaga
Onu bende yapiyorum.. aksam yatmadan bile kremlerdim yuzumu .. bana krem satan kadin dediki.. sen cok fazla alistirirsan o kadar cok ister. Abdest olayi filan olmazsa. Gunde 1 kere yuzume krem yetiyor. Tirnak icin cinko takviyesi iyi diye okumustum bi yerde sanki
Ama asil sorun icerde basliyormus.. bi ara cok ilgilendim bu islerleBen hap kullanma olayini cok sevemedim o yuzden disaridan mudahale ediyorum. Gerekli olan ilaclarimi icmekte bile zorlaniyorum.
Ben de yuzumu sabah aksam jel, tonik, krem eger yapmazsam ya yüzüm kurur ya da yağlı olur. Asla yuzumu sade suyla yikayip cikamam.
Ama asil sorun icerde basliyormus.. bi ara cok ilgilendim bu islerlezaten gunde 1 kez en az krem kullanmali heleki cilt kuruysa
Konuya dalmış gibi olacağım ama günlük kullandığınız önerdiğiniz jel, tonik ve kremler var mı?Ben hap kullanma olayini cok sevemedim o yuzden disaridan mudahale ediyorum. Gerekli olan ilaclarimi icmekte bile zorlaniyorum.
Ben de yuzumu sabah aksam jel, tonik, krem eger yapmazsam ya yüzüm kurur ya da yağlı olur. Asla yuzumu sade suyla yikayip cikamam.
cilt tirnak dogru orantida iyi veya kotu gidermis aslinda.. seninki irsi olabilir. Benimde omrum boyu kullanmam gereken ilaclarim var, ayni sey senin kullandigin urunle..Evet cilt, tirnak, saç icin en önemli şey beslenme aslinda, spor yapan bir insanim duzgun beslendigimi saniyorum ama bilemiyorum tirnak konusunda boyle oldu. Sacim filan sagliklidir oysa.
Konuya dalmış gibi olacağım ama günlük kullandığınız önerdiğiniz jel, tonik ve kremler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?