- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
Yok kuzum sen üzülme alınmadım ben teşekkür ederim beni düşündüğün içinBelki de takmamıştır. yaşamış biri olarak, daha önce aynı şeylere maruz kalmış ve incinmiş biri olarak yaklaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum sen üzülme alınmadım ben teşekkür ederim beni düşündüğün içinBelki de takmamıştır. yaşamış biri olarak, daha önce aynı şeylere maruz kalmış ve incinmiş biri olarak yaklaşıyorum
Yok kuzum sen üzülme alınmadım ben teşekkür ederim beni düşündüğün için
Olurmu ya elimin içinde 3 tane nasır var hergün deterjanlı sularla eldivensiz masa siliyorum paspas yapıyorum valla ellerimin sudan çıkmadığı günler oluyorEvde hic bir is yapmiyorum eli
valla gereksiz duyar kasanlara cevap vermiyorum bi yerden sonra zaten anlamiyorlarYok ya rencide olmadım bunda bisey yok herkesin mizacı farklı, ayrıca seni tanıyorum ne amaçla yazdığının farkındayım sorun yok kızlar :) tontriko yu salıverin
su tirnaklari beslerOlurmu ya elimin içinde 3 tane nasır var hergün deterjanlı sularla eldivensiz masa siliyorum paspas yapıyorum valla ellerimin sudan çıkmadığı günler oluyor
çok daha kötüsünü gördüm. ama illaki rahatsız oluyorum dersen protez tırnak yaptımayı dene. belki güzel göründüğü için caydırıcı olabilir.Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
En klasik çözüm acı cila bir deneyin derim.Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Maalesef etkisi yok denecek kadar azEn klasik çözüm acı cila bir deneyin derim.
Profildeki senin resmin sanırım çok güzelsin maşallahMaalesef etkisi yok denecek kadar az
Yaa çok teşekkür ederim durup dururken mutlu oldum bak şimdiProfildeki senin resmin sanırım çok güzelsin maşallah
Eşim 5 yaşından beri tırnak yiyormuş şimdi 30 yaşında ve bıraktı söyle ki tırnak yerken video ya çektim ve ne kadar kötü bı görüntü olduğunu izlettim toplum arasindada unutup yiyorsun dedim tırnaklarını baya uzattı zaten tırnakları çok kalınlaşmış ve dipten kesmedi bı daha yememek için bıraktı çok şükür bı senedir yemiyoKızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
20 sene tırnak yedim deli gibi hemde manikürcü yaptırmaya başladım bir kaç aydır para verince kıymete bindi artık yemiyorum arada bakiyorum elim ağzıma gidiyorsa direk manikürcüye gidiyorum böyle böyle uzattımKızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Bende de aynı sorun vardı üç yıl oldu bırakalı.Elime sürekli kolonya döküyor dum.Elim ağzıma gidince ap acı oluyordu ağzım.Seninki yine iyi durumdalar benim tırnaklarım yarısında idi.Doktor çok kızmıştı tırnak minelerini öldürmüş sün diye.Ama tırnak yemek bence .psikolojik.Bi psikiyatri den yardım al derim.Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250