- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
- 13
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Gaza geldim diyorsunkonu sahibi bu kadar takmadi bence. SeviyomHee kiz rencide mi oldun, gel acikla samaroglani oldum
Belki de takmamıştır. yaşamış biri olarak, daha önce aynı şeylere maruz kalmış ve incinmiş biri olarak yaklaşıyorum
Tırnaklar zayıflamıs oluyor biraz ama hava oluyor yoksa sapsarı olur ojedeki gibi onu geçtim tırnak düşer 2 ay hava almasa çürürAyrıca jel ve protez tırnak da denemiş biri olarak söyleyim.
İki ay kadar kaldı. Hava almıyor diye bıraktım. Çıktığında tırnaklarım aşırı incelmişti ve sağlıksızdı.
Akılda bitmiyorsa tekrar başa dönüyor. Bırakan vardır elbette. Bana da başlarda iyi geldi. Sonra güçsüzlükten kırılınca tekrar uzatamadım sağlıksız olduğu için. Ama tırnakları uzun görmek gerçekten müthiş motivasyon
Sana biraz uzak dusuyoCiddi? Nerde oturuyor bu muhterem insan:))
Onlar adaletin sesiTirnak kopartma durumu ben de vardi. Hep tirnaklarimi saklama ihtiyaciyla yasardim eskidenama siz de cok abarttiniz sanki bir engelmiş, caresiz dertmis gibi, tirnak yahu. Tontoriko bisey demedi. Bu kadar hassas olmaniz kadinin suçu degil. Birakin konu sahibi muhattap olsun birazda.
Azeri dostlarim var benim belki gelirimSana biraz uzak dusuyomalum biz Azerbaycanda yasiyoruz
Bende protez diye yazdım ama değil canım genel adı o jel tırnak bunlar ve çok hoş oluyor artık yapıştırma kullanılmıyor hatta kendi tırnağın gibi herşeyi çok rahat yapabiliyorsun 2 ay kullandım çok güzeller senin tırnaklarıda kıskandım beğenmedim verecektim kiyamadimBizzat kullananlardan bu dogrultuda yorum aldim ben de ama bazilari sikinti yasamiyor galiba. Ayrica cidden cogu kotu duruyor kalin kalin, kendi tirnagi olmadigi da cok belli oluyor.
Ben de tirnaktan yana baya sikinti yasamis hatta bu protezleri cok eskiden düşünmüştüm kendim icin ama yaptirmadim bi de abdest alan insalar için protez veya neyse yapistirma tirnaklar uygun degil oyuzden kullanamadim ama iyi ki kullanmamisim insan caresiz kalinca...
Bibi bak bunlar da benim eylulde yaptirdigim protezlerim:)Bende protez diye yazdım ama değil canım genel adı o jel tırnak bunlar ve çok hoş oluyor artık yapıştırma kullanılmıyor hatta kendi tırnağın gibi herşeyi çok rahat yapabiliyorsun 2 ay kullandım çok güzeller senin tırnaklarıda kıskandım beğenmedim verecektim kiyamadim
Bende protez diye yazdım ama değil canım genel adı o jel tırnak bunlar ve çok hoş oluyor artık yapıştırma kullanılmıyor hatta kendi tırnağın gibi herşeyi çok rahat yapabiliyorsun 2 ay kullandım çok güzeller senin tırnaklarıda kıskandım beğenmedim verecektim kiyamadim
Kalyon tirnak sertlestirici gercekten ise yariyor mu acaba?Dogrudur benim arastirdigim zamanlar baya eskidendi yeni yöntemler çıkmış olabilir.
Benim tirnaklar için cok zorlanmadim, kalyon sayesinde kirilmiyorlar nazar degmesinGerisi manikur, oje tesekkur ediyorum
Al.bende de o kadar ama bizim sülaleden gelen bir şey babamın amcalarından ayrı ben ve benim 4 yaşındaki oğlum da yiyor ben yememek.icin acı oje bile sürdüm eldiven giydim ona rahmen yene yedim sen.bir şey bulursan bana yaz vallahaKızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedimdaha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Kalyon tirnak sertlestirici gercekten ise yariyor mu acaba?
Asil sorun, tirnak yemenizin gerisinde duran psikilojik etmen ne, onu bulmaniz.. kendinizi iyi mi ifade edemiyorsunuz, baski vs mi var.. bunu bulun...Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedimdaha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Benim tirnaklarimin da sekli semali guzeldir de uzatamiyorum kagit gibi incecik5. Sayfada tirnaklarimi gosterdim. Uzatmaya başladigimdan beri kalyon kullaniyorum senelerdir hiç birakmadan. Hem kırılganlardi hem de ben tirnak kopariyordum onceden. Ben de işe yarıyor.
Gercekten cok guzel duruyo:)Tirnaklarim eskiden seninkinden daha beter igrenc duruyordu. Sonra baktim leş gibi, yüzük bile yakismiyor. Duzenli manikür, nemlendirici, guclendirici, renkli ojelerle hallettim. Keske eski halinin de fotografi olsaydi.
Tirnaklarim hep ojelidir, bakimlidir. Şuan pek bakimli degil manikürsüz gerci ama
Eki Görüntüle 2273280
Kalyonu birakinca gene eski haline mi donuyor?yani uzun sureli bi sey degil mi?5. Sayfada tirnaklarimi gosterdim. Uzatmaya başladigimdan beri kalyon kullaniyorum senelerdir hiç birakmadan. Hem kırılganlardi hem de ben tirnak kopariyordum onceden. Ben de işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?