- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
Al bakalim kiymetimi bil ama herkese yapmam bu iyiligiekran görüntüsü rica ederim zira doğru değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bakalim kiymetimi bil ama herkese yapmam bu iyiligiekran görüntüsü rica ederim zira doğru değil.
imzamın altına bakmanızı rica ederim.
Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Protez tirnaklar asil tirnagi mahvetmiyir mu? Alti hava almiyor yapistirma vs. Saglikli degil hic
neden? doğruyu söylemiş.diş sağlığını da bozucaksın üstüne.ya da mikrop kapacaksın.bu konunun özel psikiyatrik tedavileri var onları bir araştır istersen.Mesela böyle demeyin
Ben kabayim nezaketsizim bos verneden? doğruyu söylemiş.diş sağlığını da bozucaksın üstüne.ya da mikrop kapacaksın.bu konunun özel psikiyatrik tedavileri var onları bir araştır istersen.
insanlar duymak istemedikleri şeyi duyunca zorlarına gidiyor , konu başında dürüst olmayın kaldıramıyorum yazsaydı o zaman .kendi de rahatsız durumdan ama duyunca neden zoruna gidiyor ki.neyse salla inş tedavi olurBen kabayim nezaketsizim bos ver
Ben kirdigimi dusunmedim kimseyi, neden kirayim bile isteye yani? :)insanlar duymak istemedikleri şeyi duyunca zorlarına gidiyor , konu başında dürüst olmayın kaldıramıyorum yazsaydı o zaman .kendi de rahatsız durumdan ama duyunca neden zoruna gidiyor ki.neyse salla inş tedavi olur
Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Tonti benim anneannemin de tukurugu sifalidirsaka yapmiyorum gercektenOhaaa cok tuhaf seyler var dimi?
Benimde kollarimda egzema gibi birsey vardi.. kadinin biri (sifali tukurugu varmis )okuyup bicagi surtturmustu kollarima.. inanilmaz ama gecti
Neden?
Cocukken neysede, psikolojik bi sorunun mu var? Gercekten cok kotu bi goruntu, farkinda degil misin?
Gaza geldim diyorsun konu sahibi bu kadar takmadi bence. SeviyomHee kiz rencide mi oldun, gel acikla samaroglani oldumÇünkü zaten farkında ki bu konuyu açmış.
Bu şekilde yaklaşarak yardım etmiyorsunuz. Niyetinizi bilemem ama küçük düşürüyorsunuz istenmeden de olsa.
Ciddi? Nerde oturuyor bu muhterem insan:))Tonti benim anneannemin de tukurugu sifalidirsaka yapmiyorum gercekten
neden? doğruyu söylemiş.diş sağlığını da bozucaksın üstüne.ya da mikrop kapacaksın.bu konunun özel psikiyatrik tedavileri var onları bir araştır istersen.
Ben kabayim nezaketsizim bos ver
insanlar duymak istemedikleri şeyi duyunca zorlarına gidiyor , konu başında dürüst olmayın kaldıramıyorum yazsaydı o zaman .kendi de rahatsız durumdan ama duyunca neden zoruna gidiyor ki.neyse salla inş tedavi olur