Tırnak Bağımlılığım

rahmetli annemde dalga gecerdi- bu kadin nasil okudu diye. cenem bir acildi- artik kimse durduramaz.
güvenilir bir hoca oldugu sürece denemekte fayda var.
Bizim bi akrabamiz var kekeleme degil de kiz sadece annesiyle konusuyo 4 yaşından beri öyleymiş cok nadir konusuyo. Ama onun psikolojik sorunu olabilir. Hocaya da götürmüşler ama

Dil uzmanlari var, terapist onlarla egzersizle yenenler var bu durumu ama seninki bicak gibi kesilmis daha iyi. Kime okutuyosun? Hayattaysa zat bizide gorsun

o terapiyi 10 yasinda yapdim. yillarca konusamadigim icin dil kasim yeterli gelisememis. 2 yildi sürdü terapim. iyi geldi tabiki ama benim kekeleme sorunumu hoca teyze cözdü. almanyadaki terapistim bile soruyordu nasil kekeleme problemimi zamaninda cözdügümü. adama diyemedim combur combur inek gözünle yikandigimi :)

Hahaha iyiki demedin, sonra arkamizdan bide koyun gozuyle yikaniyolar fantazileri baya genis diyeceklerdi

jel tırnak yaptırsanız bir kez, cidden çok güzel görünüyor bence bir daha yapmazsınız o şekilde biraz gezdikten sonra. hem de o elinizde kaldığı sürece yemezsiniz. o tırnağı yapmak için de kenarındaki etleri kesiyorlar zaten yiyecek bir şey kalmaz.

Hahaha iyiki demedin, sonra arkamizdan bide koyun gozuyle yikaniyolar fantazileri baya genis diyeceklerdi

almanlardada var okuma olayi. onlarinda üfürükcüleri var :) Kendi tarzlarinda yapiyorlar birseyler :)
Benim bir arkadasin annesi (alman) eliyle iyilestiriyor. agriyan veya egzama olan yere elini basiyor ve birseyler okuyor. agri magri gidiyor.
o kadinada bolca gidiyorum...
ay beni duyanda isim gücüm yok üfürükcülerde oturuyorum sanar

Tirnaklarim eskiden seninkinden daha beter igrenc duruyordu. Sonra baktim leş gibi, yüzük bile yakismiyor. Duzenli manikür, nemlendirici, guclendirici, renkli ojelerle hallettim. Keske eski halinin de fotografi olsaydi.

Tirnaklarim hep ojelidir, bakimlidir. Şuan pek bakimli degil manikürsüz gerci ama

Valla ya seni tanimasalar burda ufurukculerle ortak sanip, banlanacaksin

Keske ben de tanisam ya etkili üfüren. Ben inaniyorum bunlara ama beni üfürenler de iş yokmuş. Hala arada karabasan ugruyor.

Tirnak yatırabilirsin en azından o huyunu unutuncaya kadar düzenli yaptir

Valla ya seni tanimasalar burda ufurukculerle ortak sanip, banlanacaksin

hahahah adim cikacak KKde :) - aman, her insanin cözümü farkli oluyor. bende kapi kapi doktor gezmiyorum mesela. bu psikolojik bazli sorunlarda faydasini cok gördüm.
ben zaten genel anlamda ezoterik takiliyorum. kristal ve isik saunasi, yag, ot, kök karisimi, yillardir oruc tutarim (ara ara ama genel anlamda senenin 9 ayi orucluyumdur), tuzlu sularda yikanirim vs.
ben hep böyle hafif catlak takildim. nisanlim baya dalga geciyor- adimi cikartdi zaten. kapip kapip kahve bardagini fal bakitiyor kendine.
yillardir sedef hastasiydi- ben hoca hanim onuda okudu, simdi sirf dirseginde kücücük bir yara kaldi. adam baya tirsti :=)

Benim kizimda da konusma problemi var. Kekeleme degil de konuşmuyor pek. Acaba inek gozuyle yıkasam konusur mu :) hoca şart mıdır?

Keske ben de tanisam ya etkili üfüren. Ben inaniyorum bunlara ama beni üfürenler de iş yokmuş. Hala arada karabasan ugruyor.

karabasan benim ömrümü yiyordu- doktor doktor geziyordum. artik kanka seviyesine gelmistik, karacik ve ben. her gece esimden cok üstümde zipliyordu. almancik doktor tutmus uykuda felc diyor (minik felc oluyormusum göya) sonunda dedim; böyle devam ederse minik degil maximus fel gecirecem.
ben sorunu kendi tarzimda cözdüm.
benimki malasef almanyada yoksa sana adresini verirdim. gecmis olsun.
kizin tirnak konusunu bayagi dagitdim. mune abla gelmeden ben kacim :)

Benim kizimda da konusma problemi var. Kekeleme degil de konuşmuyor pek. Acaba inek gozuyle yıkasam konusur mu :) hoca şart mıdır?

Canim- beni hoca hem okudu, hem bogazima birseyler yazdi bide kurbanlik inegin gözünüde okumustu.
birsey diyemem yani. belki faydasi olur. kesinlikle inanc meselesi- belkide sadece placebo olmustur bende.

Lütfen ineklerin gözü yerinde kalsın, çocuğunuza da bu travmayı yaşatmayın... Şok içinde okuyorum yazdıklarınızı, bu insanlara kim prim veriyor diyordum ki anladım; bu işin cahillikle ya da statüyle alakası yok galiba.
Konu sahibi bakımlar haricinde sorunun temeline inmek istiyorsanız bir uzmana görünün. Yani kanayana kadar yiyor olmanız alışkanlıktan öte geldi bana. Bunun bir sebebi olmalı, sebep ortadan kalkınca sorun da biter. Lütfen hurafelere inanmayın.

Ben de uzun yıllar tırnak yedim. Çok oldu kurtuldum. Şu şekilde bıraktım;

Normalde ben çok el yıkayan biriyim. Ellerimi daha az yıkarsam tırnakları da yiyemem diyerek normalden daha az yıkadım, sonra ne zaman tırnağımı yediğimi fark ettiysem hemen o anda elimi geri çektim. Bu günde 20 de olabilir 100 kere de olabilir her seferinde şurayı da koparayım demeden hemen o an çektim elimi. Bu şekilde kurtuldum tırnak yemekten.

Netten sürekli güzel tırnak, değişik oje sürme yöntemleri izle. sürekli aç değişik değişik bak.İnstagramda var böyle sıralı videolar. özenir hırs yaparsın,gerçekten berbat gözüküyor. ayrıca tırnakların uzun olsa ellerin narin ve güzel. değerlendir derim bacıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…