- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Bizim bi akrabamiz var kekeleme degil de kiz sadece annesiyle konusuyo 4 yaşından beri öyleymiş cok nadir konusuyo. Ama onun psikolojik sorunu olabilir. Hocaya da götürmüşler amarahmetli annemde dalga gecerdi- bu kadin nasil okudu diye. cenem bir acildi- artik kimse durduramaz.
güvenilir bir hoca oldugu sürece denemekte fayda var.
Dil uzmanlari var, terapist onlarla egzersizle yenenler var bu durumu ama seninki bicak gibi kesilmis daha iyi. Kime okutuyosun? Hayattaysa zat bizide gorsun
Hahaha iyiki demedin, sonra arkamizdan bide koyun gozuyle yikaniyolar fantazileri baya genis diyeceklerdio terapiyi 10 yasinda yapdim. yillarca konusamadigim icin dil kasim yeterli gelisememis. 2 yildi sürdü terapim. iyi geldi tabiki ama benim kekeleme sorunumu hoca teyze cözdü. almanyadaki terapistim bile soruyordu nasil kekeleme problemimi zamaninda cözdügümü. adama diyemedim combur combur inek gözünle yikandigimi :)
Hahaha iyiki demedin, sonra arkamizdan bide koyun gozuyle yikaniyolar fantazileri baya genis diyeceklerdi
Valla yaalmanlardada var okuma olayi. onlarinda üfürükcüleri var :) Kendi tarzlarinda yapiyorlar birseyler :)
Benim bir arkadasin annesi (alman) eliyle iyilestiriyor. agriyan veya egzama olan yere elini basiyor ve birseyler okuyor. agri magri gidiyor.
o kadinada bolca gidiyorum...
ay beni duyanda isim gücüm yok üfürükcülerde oturuyorum sanar
almanlardada var okuma olayi. onlarinda üfürükcüleri var :) Kendi tarzlarinda yapiyorlar birseyler :)
Benim bir arkadasin annesi (alman) eliyle iyilestiriyor. agriyan veya egzama olan yere elini basiyor ve birseyler okuyor. agri magri gidiyor.
o kadinada bolca gidiyorum...
ay beni duyanda isim gücüm yok üfürükcülerde oturuyorum sanar
Tirnak yatırabilirsin en azından o huyunu unutuncaya kadar düzenli yaptirKızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedimdaha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Valla yaseni tanimasalar burda ufurukculerle ortak sanip, banlanacaksin
Benim kizimda da konusma problemi var. Kekeleme degil de konuşmuyor pek. Acaba inek gozuyle yıkasam konusur mu :) hoca şart mıdır?o terapiyi 10 yasinda yapdim. yillarca konusamadigim icin dil kasim yeterli gelisememis. 2 yildi sürdü terapim. iyi geldi tabiki ama benim kekeleme sorunumu hoca teyze cözdü. almanyadaki terapistim bile soruyordu nasil kekeleme problemimi zamaninda cözdügümü. adama diyemedim combur combur inek gözünle yikandigimi :)
Keske ben de tanisam ya etkili üfüren. Ben inaniyorum bunlara ama beni üfürenler de iş yokmuş. Hala arada karabasan ugruyor.
Benim kizimda da konusma problemi var. Kekeleme degil de konuşmuyor pek. Acaba inek gozuyle yıkasam konusur mu :) hoca şart mıdır?
Kızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedimdaha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?