- Konu Sahibi SeviyomHee
mantıklıProtez tırnak yaptır canım, işine yarayacağını düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantıklıProtez tırnak yaptır canım, işine yarayacağını düşünüyorum
Cocukken neysede, psikolojik bi sorunun mu var? Gercekten cok kotu bi goruntu, farkinda degil misin?
[/QUOTE
Benim kızım da 1 bucuk yasında dişlerini kasıyordu el hep agızda. Baktım tırnağını da koparmaya baslamıs. Cok arastırdım su an yaptıgının bilinçli bir tırnak yeme olmadıgını soyluyor uzmanlar.Umarım alıskanlık olmaz.Benim kizlarin 2 sinde var 3 yasindalar koparıyorlar sürekli insallah sizinki gibi kalici olmaz ya gercekten hic hos bir görüntü degil malesef ki ben uzun tirnak kullanan biri oldugum haldde aksi oldular..
Peki aileniz zamaninda engellemek adina bir sey yapmışlar mi yoksa her şeye ragmen mi devam ediyorsunuz
Konuyu takipteyim insallah size de faydali olabilecek biseyler cikar
2 yasına kadar bilinçli bir davranıs olmadıgı için engellemeyin görmezden gelin diyor uzmanlar. Ama ondan sonrası için konusun anlatın uyarın diye okudumBenim kizlarin 2 sinde var 3 yasindalar koparıyorlar sürekli insallah sizinki gibi kalici olmaz ya gercekten hic hos bir görüntü degil malesef ki ben uzun tirnak kullanan biri oldugum haldde aksi oldular..
Peki aileniz zamaninda engellemek adina bir sey yapmışlar mi yoksa her şeye ragmen mi devam ediyorsunuz
Konuyu takipteyim insallah size de faydali olabilecek biseyler cikar
Benımde hayattaki şanssızlıgıma bi el at be bacımne bileyim bi enerji gönderiver..özelden atayım bilgilerimihahahah adim cikacak KKde :) - aman, her insanin cözümü farkli oluyor. bende kapi kapi doktor gezmiyorum mesela. bu psikolojik bazli sorunlarda faydasini cok gördüm.
ben zaten genel anlamda ezoterik takiliyorum. kristal ve isik saunasi, yag, ot, kök karisimi, yillardir oruc tutarim (ara ara ama genel anlamda senenin 9 ayi orucluyumdur), tuzlu sularda yikanirim vs.
ben hep böyle hafif catlak takildim. nisanlim baya dalga geciyor- adimi cikartdi zaten. kapip kapip kahve bardagini fal bakitiyor kendine.
yillardir sedef hastasiydi- ben hoca hanim onuda okudu, simdi sirf dirseginde kücücük bir yara kaldi. adam baya tirsti :=)
Benim o kadar eski degil birkac senedir var.. hic uzatemadim kac senedir.. once stresten sonra aliskanliga ceviriyoKızlar ben 4 yaşından beri tırnak yiyorum. Liseden beri sadece dişimle koparıp atıyorum. Ama haliyle cok cirkin görünüyor. Hiç tırnak uzatamadım, ojeler süremedim daha çıkmadan yemeye başlıyorum. Etrafındaki etleri koparıyorum. Yara bere içinde. Bir çözüm istiyorum. Artik benim de güzel ellerim olsun istiyorum. Ozellikle streslenince yapıyorum. mesela orucken elim agzima degdigi an cekiyorum . Ama oruc degilken farkinda dahi degilim. Kanı gorunce farkina varıyorum ne yaptığımın. Elimin resmini de koyayım. Umarım yine güzel fikirler gelir. Eki Görüntüle 2273249 Eki Görüntüle 2273250
Neden?Mesela böyle demeyin
Protez tirnaklar asil tirnagi mahvetmiyir mu? Alti hava almiyor yapistirma vs. Saglikli degil hicmerhaba düzenli protez tırnak açtırarak aştım ben bu sorunu.
yapıştırma değil ki protez siz çok yanlış anlamış veya görmüşsünüz, işinin ehli yerlere gitmenizi tavsiye ederim.Protez tirnaklar asil tirnagi mahvetmiyir mu? Alti hava almiyor yapistirma vs. Saglikli degil hic
Niye sinirlendin iyide protezci misin o zaman ben yanlis biliyorum, dogalliktan yanayim bu konuda..yapıştırma değil ki protez siz çok yanlış anlamış veya görmüşsünüz, işinin ehli yerlere gitmenizi tavsiye ederim.
arkadaşa cevap verdim ben senelerce tırnak yemiş ve artık tırnaklar iğrenç olmuş biri olarak düzenli protezle sorunumu aştım. nokta.
Niye sinirlendin iyide protezci misin o zaman ben yanlis biliyorum, dogalliktan yanayim bu konuda..
bundan bahsediyorsan kadin yapistirdigini kendisi soyluyor
Hormonlariniza veriyorum neyseprotezci diye bir meslek yok, msleğim profilimde net şekilde yazıyor.
sinirlenmedim, tavrınızı beğenmedim.3
üsttede konu sahibini kırmışsınız..
iyi günler
ekran görüntüsü rica ederim zira doğru değil.Hormonlariniza veriyorum neyse
Ha birde herkesin profiline bakmiyorumprofildeki hersey dogru olsaydi, bebeginin dogum tarihi 1970 yaziyo
Belki dogrudur gerci
canım benim üzülcek bir şey yok kıyamam herkes nazik olamaz..Mesela böyle demeyin