• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Bağımlılığım

Farkındayım ama kendimi frenleyemiyorum, tv izliyorum mesela bir bakıyorum elimde kan var, kanamış. Yediğimi hissetmiyorum

Elinizi boş bırakmayın. Bunun başka yolu yok.

Tv izlerken, kitap okurken falan elinizde bir iş olsun. Şöyle iki elinizi de meşgul edecek bir şey.

Bunu sürekli yaparsanız zamanla tırnaklarınıza artık ihtiyacınız olmadığını anlarsınız.

Ben kenardaki deriyi ısırıp atıyorum. Neyse ki sürekli ve aşırı değil..

Parmagina ip dola.. aklina gelsin diye:) bazen benim bile elim agzima gidecegi oluyor, hepimizde stres var sonucta. Hemen dert gecer sen cirkin tirnakla kalirsin diye dusunuyorum😂 yillardir yapmiyoruM sukur ve duzenli olarak ya bakim yaparim ya da kuafore giderim bunun icin.

Hahah buraya bayıldım 😂 evet mantıklı, yarabandi takayım hatta :) ip elimi kesebilir

Ciddi misin yaa benim oglum da da var 2 bucuk yaşında başladı hala devam ediyo temmuzda üç olacak :) bende bi oluyum üfleyim kendim

tirnak yemeyi bilemem ama beni kekeledigim icin okutmuslardi- 5 yasindaydim. Cok iyi hatirliyorum yani.
bogaz bölgeme hoca tükenmez kalemle birsey yazmisdi ve kurban ettigimiz inegin (zaten kurban bayramina denk getirmisti hoca) gözünle banyo yapmistim.
kekelemem gecdi.

tirnak yemeyi bilemem ama beni kekeledigim icin okutmuslardi- 5 yasindaydim. Cok iyi hatirliyorum yani.
bogaz bölgeme hoca tükenmez kalemle birsey yazmisdi ve kurban ettigimiz inegin (zaten kurban bayramina denk getirmisti hoca) gözünle banyo yapmistim.
kekelemem gecdi.
Bayağı etkili diyorsunuz yani, ben de hoca araştırayım bari.

kekelemem gecdi.
Ciddi olamazsın ya gerçi duanın gücüne inanırım olabilir yani 🙂

kekelemem gecdi.
Ohaaa cok tuhaf seyler var dimi?

Benimde kollarimda egzema gibi birsey vardi.. kadinin biri (sifali tukurugu varmis😂 )okuyup bicagi surtturmustu kollarima.. inanilmaz ama gecti

kekelemem gecdi.
Inegin gözüyle mi banyo yaptin o nasi oldu yahu 😅

Benimde kollarimdacegzema gibi birsey vardi.. kadinin biri (sifali tukurugu varmis😂 )okuyup bicagi surtturmustu kollarima.. inanilmaz ama gecti
O tükürme işini bende yaşadım. Sizin ki yine kolmus benim yüzümde vardi küçüktüm 10 yaşında felan. Kadın okuyup okuyup yüzüme tukuruyodu iiyyyy 😅😅

18 yaşıma kadar bende full yedim🙂
Sonra guzel bir azar yedim yengemden
Ondan sonra cok nadir yemisligim var ara ara cunku hep uzun ve bakimliydi ,cok kisa olduğu zaman affetmiyordum
bende acı oje ise yariyordu gercekten o tada katlanamiyordum
Şimdi 3 yıldır durum iyi kisa olsa da ellemiyorum...

Ciddi olamazsın ya gerçi duanın gücüne inanırım olabilir yani 🙂

cok cok ciddiyim.
annemde doktor doktor gezdikten sonra artik dayanamayip bu yola basvurmustu. benim durumum gercekden cok icler acisiydi.
yani 3-4 yasimda gazete okuyordum ama agzimdan kelime cikamiyordu.
düsün okadar ise yaradiki simdi 5 dil konusuyorum ve avukat oldum- parami konusmakla kazaniyorum yani :) hoca biraz cok okudu galiba ;) sakasi bir yana kalsin- inanc meselesi gercekdende.
Ben inandigim icin ise yariyor.
bundan yaklasik 4 sene önce panik atak ve karabasan icin okutdum kendimi. ise yaradi.

Bende tırnak kenarlarimi isiriorm:) o yüzden şekil bozukluğu var malesef ben bi çare bulamadım

Eklentiler

• 20190527_112430.jpg
    20190527_112430.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 121
cok cok ciddiyim.
annemde doktor doktor gezdikten sonra artik dayanamayip bu yola basvurmustu. benim durumum gercekden cok icler acisiydi.
yani 3-4 yasimda gazete okuyordum ama agzimdan kelime cikamiyordu.
düsün okadar ise yaradiki simdi 5 dil konusuyorum ve avukat oldum- parami konusmakla kazaniyorum yani :) hoca biraz cok okudu galiba ;) sakasi bir yana kalsin- inanc meselesi gercekdende.
Ben inandigim icin ise yariyor.
bundan yaklasik 4 sene önce panik atak ve karabasan icin okutdum kendimi. ise yaradi.
😂😂 gercekten hoca baya kuvvetli okumuş baksana . Yok gerçekten bende duanın gücüne inanırım tabi ki.

Benimde kollarimda egzema gibi birsey vardi.. kadinin biri (sifali tukurugu varmis😂 )okuyup bicagi surtturmustu kollarima.. inanilmaz ama gecti

öyle vallah.
ben tüm kalbimle inaniyorum. o inek gözü meselesi biraz ürkütücü olmustu ama o yasimda bile okadar bunalmistimki yani o gözü ye deseler yiyecek kivamdaydim. panik atak ve karabasan olayindada- ya psikolog psikolog gezecektim, yada kestirme yoldan sagligima kavusacaktim.

öyle vallah.
ben tüm kalbimle inaniyorum. o inek gözü meselesi biraz ürkütücü olmustu ama o yasimda bile okadar bunalmistimki yani o gözü ye deseler yiyecek kivamdaydim. panik atak ve karabasan olayindada- ya psikolog psikolog gezecektim, yada kestirme yoldan sagligima kavusacaktim.
Dil uzmanlari var, terapist onlarla egzersizle yenenler var bu durumu ama seninki bicak gibi kesilmis daha iyi. Kime okutuyosun? Hayattaysa zat bizide gorsun😂

Back