- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Farkındayım ama kendimi frenleyemiyorum, tv izliyorum mesela bir bakıyorum elimde kan var, kanamış. Yediğimi hissetmiyorum
Parmagina ip dola.. aklina gelsin diye:) bazen benim bile elim agzima gidecegi oluyor, hepimizde stres var sonucta. Hemen dert gecer sen cirkin tirnakla kalirsin diye dusunuyorumyillardir yapmiyoruM sukur ve duzenli olarak ya bakim yaparim ya da kuafore giderim bunun icin.
Ciddi misin yaa benim oglum da da var 2 bucuk yaşında başladı hala devam ediyo temmuzda üç olacak :) bende bi oluyum üfleyim kendim
Bayağı etkili diyorsunuz yani, ben de hoca araştırayım bari.tirnak yemeyi bilemem ama beni kekeledigim icin okutmuslardi- 5 yasindaydim. Cok iyi hatirliyorum yani.
bogaz bölgeme hoca tükenmez kalemle birsey yazmisdi ve kurban ettigimiz inegin (zaten kurban bayramina denk getirmisti hoca) gözünle banyo yapmistim.
kekelemem gecdi.
Ciddi olamazsın ya gerçi duanın gücüne inanırım olabilir yanitirnak yemeyi bilemem ama beni kekeledigim icin okutmuslardi- 5 yasindaydim. Cok iyi hatirliyorum yani.
bogaz bölgeme hoca tükenmez kalemle birsey yazmisdi ve kurban ettigimiz inegin (zaten kurban bayramina denk getirmisti hoca) gözünle banyo yapmistim.
kekelemem gecdi.
Ohaaa cok tuhaf seyler var dimi?tirnak yemeyi bilemem ama beni kekeledigim icin okutmuslardi- 5 yasindaydim. Cok iyi hatirliyorum yani.
kekelemem gecdi.
Inegin gözüyle mi banyo yaptin o nasi oldu yahutirnak yemeyi bilemem ama beni kekeledigim icin okutmuslardi- 5 yasindaydim. Cok iyi hatirliyorum yani.
kekelemem gecdi.
O tükürme işini bende yaşadım. Sizin ki yine kolmus benim yüzümde vardi küçüktüm 10 yaşında felan. Kadın okuyup okuyup yüzüme tukuruyodu iiyyyyOhaaa cok tuhaf seyler var dimi?
Benimde kollarimdacegzema gibi birsey vardi.. kadinin biri (sifali tukurugu varmis)okuyup bicagi surtturmustu kollarima.. inanilmaz ama gecti
Bayağı etkili diyorsunuz yani, ben de hoca araştırayım bari.
Yuzune tukursem yagmur yagar saniyor denir yaO tükürme işini bende yaşadım. Sizin ki yine kolmus benim yüzümde vardi küçüktüm 10 yaşında felan. Kadın okuyup okuyup yüzüme tukuruyodu iiyyyy
Evet ya geçti vallaYuzune tukursem yagmur yagar saniyor denir yagecti mi rahatsizligin?
Ciddi olamazsın ya gerçi duanın gücüne inanırım olabilir yani
cok cok ciddiyim.
annemde doktor doktor gezdikten sonra artik dayanamayip bu yola basvurmustu. benim durumum gercekden cok icler acisiydi.
yani 3-4 yasimda gazete okuyordum ama agzimdan kelime cikamiyordu.
düsün okadar ise yaradiki simdi 5 dil konusuyorum ve avukat oldum- parami konusmakla kazaniyorum yani :) hoca biraz cok okudu galibasakasi bir yana kalsin- inanc meselesi gercekdende.
Ben inandigim icin ise yariyor.
bundan yaklasik 4 sene önce panik atak ve karabasan icin okutdum kendimi. ise yaradi.
Ohaaa cok tuhaf seyler var dimi?
Benimde kollarimda egzema gibi birsey vardi.. kadinin biri (sifali tukurugu varmis)okuyup bicagi surtturmustu kollarima.. inanilmaz ama gecti
Dil uzmanlari var, terapist onlarla egzersizle yenenler var bu durumu ama seninki bicak gibi kesilmis daha iyi. Kime okutuyosun? Hayattaysa zat bizide gorsunöyle vallah.
ben tüm kalbimle inaniyorum. o inek gözü meselesi biraz ürkütücü olmustu ama o yasimda bile okadar bunalmistimki yani o gözü ye deseler yiyecek kivamdaydim. panik atak ve karabasan olayindada- ya psikolog psikolog gezecektim, yada kestirme yoldan sagligima kavusacaktim.
Evde hic bir is yapmiyorum eliBende tırnak kenarlarimi isiriorm:) o yüzden şekil bozukluğu var malesef ben bi çare bulamadım
gercekten hoca baya kuvvetli okumuş baksana . Yok gerçekten bende duanın gücüne inanırım tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?