- 26 Ağustos 2010
- 279
- 195
-
- Konu Sahibi Laktozsuzsut
Aslında hiç internetten bakma alışkanlığım yok artık eskiden çok bakardım.Ayrıca internette sonu kansere ölüme gitmeyen hiç bı sağlık araması bulamazsin
Google a baş ağrısı yazsam beynimde tümör mü var derim...Adamı verem ederMerhaba,
Biliyorum yeri değil ama konum kapanana kadar birkaç yorum alsam bile yeter çok sıkılmış durumdayım.
Son 15-20 gündür sağ elimde orta parmağımın tırnağında incecik, 4-5 mm uzunluğunda siyah çizgi vardı, ilk zamanlar hiç umursamadım. Bugün internetten bir bakayım dedim belkide bir vitamin eksikliğidir diye düşündüm. Açtığım ilk sitede kanser belirtisi olduğundan bahsediliyordu. Çok korkuyorum şu an sürekli aklım o çizgide sürekli araştırıyorum. Bugün yada yarın doktora gitme şansım yok.
Aklıma sizler geldiniz belki beni biraz ferahlatacak yorumlarınız vardır. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Çok fazla ölçüde demir eksikliğim vardı tedavi oluyorum sebep bu olabilir mi acaba
Tırnağını yediğinden mi oldu acaba
Sanmıyorum küçüklükten kalma alışkanlık strese girdiğimde dişimle koparıyorum. Daha önce hiç başıma gelmediTırnağını yediğinden mi oldu acaba
Üstten bastırıp morartmış olabilir misin ki?O uzadıkca geçen takılmaSanmıyorum küçüklükten kalma alışkanlık strese girdiğimde dişimle koparıyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi
MOr gibi değil sadece siyah ince bir çizgiÜstten bastırıp morartmış olabilir misin ki?O uzadıkca geçen takılma
En ufak bir rahatsızlığım için bile araştırma yaptığımda internette yazılanlara göre üç ay ömrüm kalmış oluyorMerhaba,
Biliyorum yeri değil ama konum kapanana kadar birkaç yorum alsam bile yeter çok sıkılmış durumdayım.
Son 15-20 gündür sağ elimde orta parmağımın tırnağında incecik, 4-5 mm uzunluğunda siyah çizgi vardı, ilk zamanlar hiç umursamadım. Bugün internetten bir bakayım dedim belkide bir vitamin eksikliğidir diye düşündüm. Açtığım ilk sitede kanser belirtisi olduğundan bahsediliyordu. Çok korkuyorum şu an sürekli aklım o çizgide sürekli araştırıyorum. Bugün yada yarın doktora gitme şansım yok.
Aklıma sizler geldiniz belki beni biraz ferahlatacak yorumlarınız vardır. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Çok fazla ölçüde demir eksikliğim vardı tedavi oluyorum sebep bu olabilir mi acaba
Benim de cildim de kırmızı noktalar vardı. İnternetten bakıyordum yok kanser yok bilmem ne ... En son doktora gittim cildiyeye ,dedim kanser falan yazıyordu internette hocamMerhaba,