Tırnağımda siyah ince çizgi (lütfen yardım edin)

ben kanser degılsın de dıyemem kansersın de dıyemem bırsey yoktur rahat ol derım bır rahatsızlıgın cıkar omur boyu vıcdan azabı duyarım
aıle hekımıne gorunebılırsın farklı bırsey sonucta doktora gorunmekte fayda var

Netten baktım şimdi acilen doktora gidilmesi gerektiğini yazıyor. Umarım ciddi bir şey değildir, geçmiş olsun.

Belki tırnak mantarı olabilir kahverengi yada siyah olabiliyor kanser olması için tırnak etlerinizde siyahlığın çıkması gerekiyor.

Merhaba bende de şu an böyle bir durum var. Siz nasıl bir sonuç aldınız doktora gittiniz mi?
Benim diğer tırnaklarımda da var ama çok küçük

Evet az önce dilimde ufak beyaz pıtırcıklar olur ya 2 güne geçiyor zaten ona ne iyi gelir diye bakarken, dil kanserinden girip gırtlak kanserinden çıktım. Hayret birşey

Merhaba. Bı gelişme varmı neyin nesiymis aynısı bende de var dümdüz kahverengi ince bı çizgi. Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim 2 sene olmuş nerdeyse
Korkmayın konu sahibi üste son gelişmeyi yazmış görmemişsiniz. Doktor darbeden dolayı ezilme olduğunu tırnak büyüdükçe geçeceğini yazmış, 1 ayda gitmiş Bende de bir ara konu sahibinin attığı resim gibi olmuştu,tırnak büyüdükçe gitmişti

Benimki gitmiyo. Devam ediyo çizgi. Darbe fln da almadım eminim ona ama inşallah dediğiniz gibi geçer zamanla. Rahatladım biraz gelen cevaplar sayesinde çok teşekkür ederim

Devam ediyo. Doktora 3 ayda bir kontrole gidiyorum değişiklik olursa gidicem birde. Çizgi kalınlaşır koyulaşır flnsa. Sizde de mi vardi
Evet bende de var yeni mi çıktı önceden de var mıydı emin olamıyorum ama herhalde önceden olsa bilirdim. İnternetten okuyunca baya kötü şeyler var randevu düşürmeye çalışıyorum bende bakalım inşallah kötü şey değildir de

Sizinki nasıl tam olarak tarif edermisiniz veya resmi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…