Tırnağa kan toplaması

İlaç vermiş düzelir inşallah. Diğer türlü iltihap oluşabilir o durumda da tırnağınız kendiğinden düşer zaten. İlaç iyileştirir umarım biraz bekleyin bari düzelecek gibi olursa gitmezsiniz. İşe yaramazsa gidin ama
Sanırım Salı gününü bekleyeceğim sağlık ocağında ki doktorumuz çok iyi o acile git derse gideceğim çünkü görüntü olarak felaket duruyor

Peki sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor
Uzun süre hissiz oluyor, tırnak uzadıkça delinen bölge de uzayarak kaybolup gidiyor. Tırnak dibime aynı sefa kremi sürdüm ben her gün. Manikürcüm bile şaşırdı nasıl düzeldiğine ve hızlı uzadığına.

Cok gecmıs olsun.. Benim oglumun da başparmagı demir kapıda sıkısmıstı :(1 yıla yakın bir zaman ıcınde tırnak kendı dustu dusene kadar da hıcbisey yapılmadı malesef oturmus kan ıcerıde kaldı ama tırnak dusunce gectı tabıkı. Doktora gıdın muhakkak.

Peki ilk delme acılı mı oldu benim korkum o çektirmek istemiyorum
Tırnağınızı çekmezler merak etmeyin. Anestezi yaptılar hiç bir şey hissetmemiştim ben. İki yerine iğne batırıp çıkardılar kan boşaldı. Çok zonklama çekersiniz bence ne kadar erken o kadar iyi.

Tırnağınızı çekmezler merak etmeyin. Anestezi yaptılar hiç bir şey hissetmemiştim ben. İki yerine iğne batırıp çıkardılar kan boşaldı. Çok zonklama çekersiniz bence ne kadar erken o kadar iyi.
Zaten ara ara zonkluyor şuan ama o ilk zamanlar da ki gibi kalmadı hatta iki gün üst üste kardeşim yanlışlıkla üzerine bastı onun ağrısı da katladı.. Yani anladığım kanı aldıklarında o şişlik geçecek ve alttan yeni tırnak çıkacak sorunsuz bir şekilde ama ne kadar sürer beş altı ay diyorlar

O kanı QUOTE="PeRRieR, post: 64710294, member: 970388"]
Cok gecmıs olsun.. Benim oglumun da başparmagı demir kapıda sıkısmıstı :KK43:1 yıla yakın bir zaman ıcınde tırnak kendı dustu dusene kadar da hıcbisey yapılmadı malesef oturmus kan ıcerıde kaldı ama tırnak dusunce gectı tabıkı. Doktora gıdın muhakkak.
[/QUOTE]
O kanın içeriden kesin çıkması gerekiyor değil mi?

Cok gecmıs olsun.. Benim oglumun da başparmagı demir kapıda sıkısmıstı :KK43:1 yıla yakın bir zaman ıcınde tırnak kendı dustu dusene kadar da hıcbisey yapılmadı malesef oturmus kan ıcerıde kaldı ama tırnak dusunce gectı tabıkı. Doktora gıdın muhakkak.
Size de çok geçmiş olsun.. Kanın içeriden çıkması gerekiyor değil mi?

Back
X