- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.266
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Tşk ederim senin kadar olamasada biseyler yapmaya çalışıyorum işteellerine saglik minyim guzel olmus![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim senin kadar olamasada biseyler yapmaya çalışıyorum işteellerine saglik minyim guzel olmus![]()
Biz de çok etciyizOlsa da yesek lezzetlerden biri....etcil olmayaydim iyiydi ama ne hayaller kuruyorum şu an...Meleğimellerine sağlık tatlım. Şansın bol olsun inşallah.
![]()
Şu kucik bakır tabaktakini oğlum yedi ben tek attığım çatalı yedim ...Ellerine sağlık canımMuhteşem bi yemek bayıldım
![]()
Bazı yerlerde tavuk eti ile yapıyorlar ama Balıkesir'de et ile yapılır baktım bir çok bölgede kırmızı et ile yapılıyor :))Minigim ne yaptın sen böyleellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Yalniz tirit deyince de aklıma direkt tavuk eti geldi ha fakirliğin gözü kör olsun![]()
Baktım görsellere etli epey yapılmışBazı yerlerde tavuk eti ile yapıyorlar ama Balıkesir'de et ile yapılır baktım bir çok bölgede kırmızı et ile yapılıyor :))
Benim eşim tavukla olanı sevmiyor kizartaydin daha iyiyidi diyorBaktım görsellere etli epey yapılmış![]()
Canım çıtır tavuk çekti haBenim eşim tavukla olanı sevmiyor kizartaydin daha iyiyidi diyor![]()
Sen bayağı acikmissin ne dense çekiyorCanım çıtır tavuk çekti ha![]()
Karnım doysa gözüm aç benimSen bayağı acikmissin ne dense çekiyor![]()
Karnım doysa gözüm aç benim![]()
Tşk ederimEllerine sağlık minikom,şansın bol olsun![]()
Ekstra 5-6 kaşıkEllerine saglık canım, çok şahane olmuş. Son 5 6 kaşığın sana kaldığına sevindimafiyet olsun.
Yarışmada başarılar dilerim![]()
Tiride doydum diyorsun yaniEkstra 5-6 kaşık![]()
Tiridine banmadim tirit yettiTiride doydum diyorsun yani![]()
Rica ederimTşk ederim![]()