Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gecenlerde bi arkadas hamile oldugu icin yumurtasiz tiramisu muhallebisi ariyodu ,bi arkadasta bi tarif vermisti o tarifi bende yaptim harika olmustu...simdi ariyorum ama bulamiyorum....boyle bi tarif bileniniz varsa ,denediginiz yazarmisiniz......
ben herzaman yumurtasız yapıyorum: yarım litre süte 3 yemek kaşığı un ile 4 yemek kaşığı şeker(istersen artırabilirsin) ekleyip muhallebi kıvamında pişiriyorum.ocaktan alınca içine bir paket vanilya ve bir paket labne peyniri koyup 5 dak. çırpıyorum.kekin üstüne ve ortasına sürüyorum çok da güzel oluyor
ben herzaman yumurtasız yapıyorum: yarım litre süte 3 yemek kaşığı un ile 4 yemek kaşığı şeker(istersen artırabilirsin) ekleyip muhallebi kıvamında pişiriyorum.ocaktan alınca içine bir paket vanilya ve bir paket labne peyniri koyup 5 dak. çırpıyorum.kekin üstüne ve ortasına sürüyorum çok da güzel oluyor