Çocuk, doğum dedin mi ben gidiyorum. Kuzenim nisanda doğuma girecek yanına çağırıyor korkudan gidemiyorumHayırdır kız neyin var guzu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk, doğum dedin mi ben gidiyorum. Kuzenim nisanda doğuma girecek yanına çağırıyor korkudan gidemiyorumHayırdır kız neyin var guzu
Teşekkür ederim canım.Ablacım ellerine sağlık sunumun o kadar şık olmuş ki restoran havası aldım missss![]()
Malesef bitti daha yok ama senin için yeniden yaparımHayirrrrrrrr
canimda ne cekti var yaaaaa
![]()
Teşekkür ederimEllerinize emeklerinize sağlık, çok severim tiramisu'yu, ay zaten benim sevmediğim tatlı mı varbir kabak tatlısını pek sevmem gerisine yumulurum:)))
Başarılar diliyorum![]()
Aaa sizde bendensiniz, çok süslenip püslenirse hatır için yerim ama onun dışında olmasa da olur dediğim tatlılardan kabak tatlısı:))Teşekkür ederimTiramisu sevilmeyecek gibi de değil ki
Kabak tatlısını eşim sever ama ben de fazla sevmem
![]()
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim
![]()
TDeynep ne ara katıldın kız yarışmaya
Ellerine sağlık . Sunum konusundada artık kendini aşıyorsun![]()
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim
![]()
Teşekkür ederim canlarım benimDeynep ne ara katıldın kız yarışmaya
Ellerine sağlık . Sunum konusundada artık kendini aşıyorsun![]()
Dediydim ki aha da tiramisu gelmiş.
Bu hatun sunumuyla tarifiyle ortaligi kasıp kavurur, kesin kaybederim diye ama yanılmışım.
(kaybettigimde yanilmamışım ama)
Yoh artık diyorum, başka da yorum yapmıyorum arkadaş![]()
Teşekkür ederim canım.Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim canım.Herşey bir anda gelişti ,ben de bilmiyorum nasıl katıldımAyyy sen ne ara katıldın![]()
ellerine sağlık deynepcim ... sunumu falan fişman her bi şeyi gayet şık![]()
Beğendin di mi?Vay guzel gozukuyor, tadi nasil acaba. Sunumunu cok begendim
Ama malzemeden mi caldin deynepP icinde brandy ya da kanyak mi olmasi lazim ne:)))
Neyse saka bir yana basarilar diliyorum sekerim, hadi bakalim usenmemis katilmissin ve guzelde olmus gorunusu falan. Basarilar diliyorum![]()