- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Çocuk, doğum dedin mi ben gidiyorum. Kuzenim nisanda doğuma girecek yanına çağırıyor korkudan gidemiyorumHayırdır kız neyin var guzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk, doğum dedin mi ben gidiyorum. Kuzenim nisanda doğuma girecek yanına çağırıyor korkudan gidemiyorumHayırdır kız neyin var guzu
Teşekkür ederim canım.Ablacım ellerine sağlık sunumun o kadar şık olmuş ki restoran havası aldım missss
Malesef bitti daha yok ama senin için yeniden yaparımHayirrrrrrrr
canimda ne cekti var yaaaaa
Teşekkür ederim Tiramisu sevilmeyecek gibi de değil kiKabak tatlısını eşim sever ama ben de fazla sevmemEllerinize emeklerinize sağlık, çok severim tiramisu'yu, ay zaten benim sevmediğim tatlı mı var bir kabak tatlısını pek sevmem gerisine yumulurum:)))
Başarılar diliyorum
Aaa sizde bendensiniz, çok süslenip püslenirse hatır için yerim ama onun dışında olmasa da olur dediğim tatlılardan kabak tatlısı:))Teşekkür ederim Tiramisu sevilmeyecek gibi de değil kiKabak tatlısını eşim sever ama ben de fazla sevmem
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor Başarılar dilerim
TDeynep ne ara katıldın kız yarışmaya
Ellerine sağlık . Sunum konusundada artık kendini aşıyorsun
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canlarım benimDeynep ne ara katıldın kız yarışmaya
Ellerine sağlık . Sunum konusundada artık kendini aşıyorsun
Yarama tuz basmaDediydim ki aha da tiramisu gelmiş.
Bu hatun sunumuyla tarifiyle ortaligi kasıp kavurur, kesin kaybederim diye ama yanılmışım.
(kaybettigimde yanilmamışım ama)
Yoh artık diyorum, başka da yorum yapmıyorum arkadaş
Teşekkür ederim canım.Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim canım.Herşey bir anda gelişti ,ben de bilmiyorum nasıl katıldımAyyy sen ne ara katıldın
ellerine sağlık deynepcim ... sunumu falan fişman her bi şeyi gayet şık
Beğendin di mi?Vay guzel gozukuyor, tadi nasil acaba. Sunumunu cok begendim
Ama malzemeden mi caldin deynepP icinde brandy ya da kanyak mi olmasi lazim ne:)))
Neyse saka bir yana basarilar diliyorum sekerim, hadi bakalim usenmemis katilmissin ve guzelde olmus gorunusu falan. Basarilar diliyorum