- 2 Aralık 2015
- 31.657
- 105.542
- 598
Oooo şimdiden kaptım 1 oyu.Teşekkür ederim.Eline sağlık oyum sana sevdiğim tatlıyı yapmışsın artık ağır tatlılır yemiyorum favorim bunun gibi hafif olanlar
Gerçekten hafif bir tatlı ,insanı baymıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo şimdiden kaptım 1 oyu.Teşekkür ederim.Eline sağlık oyum sana sevdiğim tatlıyı yapmışsın artık ağır tatlılır yemiyorum favorim bunun gibi hafif olanlar
Teşekkür ederim canım.Elinize sağlık çok güzel olmuş :))
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımAynen çiğ yumurta fikri benim de hoşuma gitmedi.Mayonez de çiğ yumurtadan ama yine de ya beğenmezsek ziyan olursa diye riske atmak istemedim.ellerine sağlık bende bu tarifi bekliyordum doğrusu. bende orijinalini yemedim ama çiğ yumurta fikri hoşuma gitmiyor böylesi daha güzel. enfes görünüyor sunumunda çok başarılı canım istedi
Bak başta bana böyle deyip umutlandırıyorsunuz ,sonrasında 1.olamayınca zor geliyorOooo ben de o kadar gaz şey ettim ama benim de adım olacaktır di mi?
Bu arada görüntü süper, sunum başarılı, margarin yok.
Teşekkür ederim canım.Deynebim ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Hadi inşallahOlmamış bu
Ben böyle dedim kesin birincisin
Ellerine sağlık canım. . Gerçekten sunum falan mükemmel. . Bende düşündüm tiramisu ama labneyle olmaz derler diye korktum açıkcası.. bide yanlış anlamazsan neden kedi dili kullanmadın?
Yapmadan önce Nevreste ye danıştım ,orjinal olmazsa kabul olur mu diye.Bide ben yumurta sarılarını kremaya koyuyorum. Beraber pişiyor. Bide kedi dili kullanıyorum genelde..
Teşekkür ederim canım.Ellerine sağlık deynep:) mükemmel görünüyor. Başarılar dilerim bu sefer aldın gibi sanki madalyonu
Tiramisunun özelliği kremasının labne ile yapılması ve üzerine bol kakao dökülmesi kek veya bisküvi olması farketmiyorYapmadan önce Nevreste ye danıştım ,orjinal olmazsa kabul olur mu diye.
Sunum açısından kek ile daha hoş olur diye düşündüm,bir de herşeyini kendim yapmak istedim.
Ben zaten çok beğendim. . Sunum da süper.. sadece merak ettim. Bide yumurta ile ilgili ufak bir tüyo vermek istedimYapmadan önce Nevreste ye danıştım ,orjinal olmazsa kabul olur mu diye.
Sunum açısından kek ile daha hoş olur diye düşündüm,bir de herşeyini kendim yapmak istedim.
Teşekkür ederim canım.Zaten kremada 1 tane yumurta sarısı var.Ben zaten çok beğendim. . Sunum da süper.. sadece merak ettim. Bide yumurta ile ilgili ufak bir tüyo vermek istedim
Yani ben demedim ama bunda çok kuvvetli hissediyorumTeşekkür ederim canım.
Hep öyle diyorsunuz ama bir türlü alamıyorum
Makarnamda,içli köftede de öyle demiştiniz
Olmamış bu
Ben böyle dedim kesin birincisin
ben süzme yoğurtlu yapıyorum bence her çeşit olur kabulum :)))Tiramisunun özelliği kremasının labne ile yapılması ve üzerine bol kakao dökülmesi kek veya bisküvi olması farketmiyor
Aman diyeyim, ben çok stresliyim, keşke hiç beklemeyip dogursaydınSen buralarda olmayınca kizcem gelmek istemedi
Herkesin kızı akıllı .Ne güzel uslu uslu yatıyor yerinde.Benim kızım 32.haftalıkken ,acele edip doğmuştu,neyse acelesiSen buralarda olmayınca kizcem gelmek istemedi
Aman diyeyim, ben çok stresliyim, keşke hiç beklemeyip dogursaydın
Herkesin kızı akıllı .Ne güzel uslu uslu yatıyor yerinde.Benim kızım 32.haftalıkken ,acele edip doğmuştu,neyse acelesi