tıpçılar eczacılar acil yardım

lostonyou_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
51
7
86
31
kızlar diş ağrım var 20 lik doktor apranax verdi şimdilik saat 11 i biraz geçerken bi tane içtim akşam 6.30 gibi iş yemeğimiz var rakı falan içilecek içmemde sakınca var mı lütfen yardımcı olun

kızlar diş ağrım var 20 lik doktor apranax verdi şimdilik saat 11 i biraz geçerken bi tane içtim akşam 6.30 gibi iş yemeğimiz var rakı falan içilecek içmemde sakınca var mı lütfen yardımcı olun
bunun için mi üye oldunuz cidden merak ettim nickinizi görünce

Nickine cok guldum
Max kac saatte bir aliniyor apranax? Yani vucuttan kac saatte atiliyor?
12 saat ise icme raki. 8 saat ise biraz gec basla. 4 ya da 6 saat ise ic gitsin.

bu seferlik içmeyin sağlığınızdan önemli mi

antibiyotik ve ağrı kesici kullanıldığı zaman, alkol alınmaması gerekiyor. artı birşey belirtmek istiyorum. bir iki gündür haberlerde izleidğim kadarıyla, türkiyede sahte rakı alarmı verilmiş durumda ve bundan içen birçok kişide şuan hastanede tedavi altındaymış. dikkatli olun bence.

Ben alkolü antibiyotiğin etkisini öldürdüğü için içilmemeli diye biliyorum. Yani bence bir şey olmaz, ben içmiştim antibiyotikliyken.

teşekkür ederim rakı ile ilgili uyarılarınız için ama gideceğimiz mekan bayaa lüks ve eski bi yer o yüzden sahte olacağını sanmıyorum, birde belki diş ağrımı rakı geçirir

Tatlım günde 2 kez 12 saat arayla bir tablet alınır.
6 Saat arayla almaya devam edersen miden ağrıyacaktır büyük ihtimal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…