- 30 Ekim 2015
- 51
- 7
- 86
- 31
- Konu Sahibi lostonyou_
kızlar diş ağrım var 20 lik doktor apranax verdi şimdilik saat 11 i biraz geçerken bi tane içtim akşam 6.30 gibi iş yemeğimiz var rakı falan içilecek içmemde sakınca var mı lütfen yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun için mi üye oldunuz cidden merak ettim nickinizi görüncekızlar diş ağrım var 20 lik doktor apranax verdi şimdilik saat 11 i biraz geçerken bi tane içtim akşam 6.30 gibi iş yemeğimiz var rakı falan içilecek içmemde sakınca var mı lütfen yardımcı olun
bunun için mi üye oldunuz cidden merak ettim nickinizi görünce
alemsiniz valla aman sahte rakıya dikkatevet bunun için üye oldum
antibiyotik ve ağrı kesici kullanıldığı zaman, alkol alınmaması gerekiyor. artı birşey belirtmek istiyorum. bir iki gündür haberlerde izleidğim kadarıyla, türkiyede sahte rakı alarmı verilmiş durumda ve bundan içen birçok kişide şuan hastanede tedavi altındaymış. dikkatli olun bence.kızlar diş ağrım var 20 lik doktor apranax verdi şimdilik saat 11 i biraz geçerken bi tane içtim akşam 6.30 gibi iş yemeğimiz var rakı falan içilecek içmemde sakınca var mı lütfen yardımcı olun
antibiyotik ve ağrı kesici kullanıldığı zaman, alkol alınmaması gerekiyor. artı birşey belirtmek istiyorum. bir iki gündür haberlerde izleidğim kadarıyla, türkiyede sahte rakı alarmı verilmiş durumda ve bundan içen birçok kişide şuan hastanede tedavi altındaymış. dikkatli olun bence.
Bence en azından bi kadehten fazla içme rakıyı.
Bünyene ağır gelmesin