• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny love tekmele oyna oyun halisi satiyorum ilgilenenleree!!!!!

arkadaslar telefondan giriyorum foto yukleyemiyorum baska bi alternatif varsa foto gonderebilirim 170 e alinmisti 90 tl dusunuyorum

arkadaslar telefondan giriyorum foto yukleyemiyorum baska bi alternatif varsa foto gonderebilirim 170 e alinmisti 90 tl dusunuyorum

canım ben netten kaç gündür oyun halısı arastırıyorum bir tiny love marka tekmele oynayı bir de playgronun mutlu çiftliki beğenmiştim.senin şu anda satışa çıkardığın tiny love ın sıfırı pahalı geldiği için mutlu çiftliği ısmarlayacaktım.gece senin ilanını gördüm cevabını bekliyorum fiyatta anlaşırsak alıcam.

Oyuncaklari saglam hic bir sorunu yok sadece etiketleru uzun oldugu icin kesmistim 6 ay falan oldu alali artik yatarak oyun aynak istemio ayrica tiny love puset oyuncagida var onuda satabilirim ama bana yardimci olun burda yeniyim foto yukleyiyorum nasil yapicaz????

ben whatsap kullanmıyorum canım ama facebook da olabilir ismim ipek necmettin iman düken istek gönderip mesaj olarak yollayabilirsiniz

Ben de kizima oyun halisi alacagim. Playgro mutlu ciftlik ve tekmele oyna arasinda kaldim.
Ikinci el tekmele oyna veya sifir playgro dusunuyorum. Fotosunu gorseydik iyi olurdu.

Pardon bu siteye yeni uye oldum biraz karisik geldi cvp yaziyorum ama herkese ayri ayrimi yazmam gerekiomus ben herkes goruyo zannettim satildi oyun halis

Back