timsahlı park aranıyor :)

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar bu yaz oglanı gezdirmek amacı ile her seferinde farklı parka gitme kararı aldık ve nerdeyse otuz kadar park gezdik ama 1 ay kadar önce bir yerden gelirken eryaman da ugradıgımız bir park ogluma takıntı olmuş durumda ama nerde oldugunu bulamadık parkta büyük timsah şeklinde bir kaydırak vardı.bunun gibi... $derince-masal-sahili-dev-timsah-kaydirak.jpg

bilen varsa bu parkı yazsın adresini. her akşam başka park gezsekte bu parkı unutamadı bizim ki :9::9::9:

Bizim burada var :1:
Yeğenlerim adını dinazorlu park koydu :9:
Tamamı bu tür kaydırak ve salıncaklardan oluşuyor .

Sen Ankaradasın sanırım :44:

Son düzenleme:
merhaba hazalada :) kardeşimin diş çürükleriyle ilgili forumu karıştırırken diş doktoruna sorduğun soruyu gördüm. biraz araştırdım ama çok fazla bilgi bulamadım. pek yaygın uygulanmıyor sanırım. çürükleri durdurup dişi yapılandırması çok güzel ama nerden nasıl buluruz bilemiyorum. anneme anlattım kardeşimin diş doktoruna soracak senden de fikir almak istedim. siz yaptırabildiniz mi? nerden nasıl ulaştınız? biz eskişehirde oturuyoruz gerçekten faydalıysa civar illere de gideriz bunun için. 100 mesajı tamamlamadan özel mesaj atamıyormuşum o yüzden böyle bir yol izledim umarım görürsün mesajımı

çok geç oldu ama epeydir siteye girmiyordum.yaptıramadık malesef çok üzülüyorum ne kadar bakımını yapsakta çürükler ilerliyor....siz yaptırdınız mı acaba...

Back