kader kısmet bu olsa gerek
hoi laala, Hoe gaat het?
Ik zal een paar dagen onderweg en ik zal geen internet. Ik ga naar turkije en ik zal maandag in turkije zijn. Seni unuttum sanma :)
Tot maandag... kib
hallo ronnie :) dank je lieverd. bezig met werkik wens je heel veel plezierrrrr.. kendine çok iyi bak tot maandag
bende ara ara bakardim hollanda paylasim yerine gercekten kimseler olmazdi sizin yazinizi gordum bende tilburgda oturuyorum tesaduf...
bende ara ara bakardim hollanda paylasim yerine gercekten kimseler olmazdi sizin yazinizi gordum bende tilburgda oturuyorum tesaduf...
selam ben west tarafindayim westermarkt orda oturuyorum.sen tilburg neresindesin ??
merhaba bende westermarkt orda oturuyorum carsilarin oldugu yerde bende turkiyeden geldim 8 sene oldu,yazilarina baktim sen yenisin belkide karsilasmisizdir carsilarda falan insallah hersey senin icin guzel olur...merhaba dunyamm ben generaal smutslaan dayim sen nerdesin
merhaba bende westermarkt orda oturuyorum carsilarin oldugu yerde bende turkiyeden geldim 8 sene oldu,yazilarina baktim sen yenisin belkide karsilasmisizdir carsilarda falan insallah hersey senin icin guzel olur...
[QUO]=Ronnie;25318339]evet ben yeni sayilirim. Evet belki karsilasmisizdir umarim birgun tanisiriz insallah. Kadinlar kulubune gidiyorum sen biliyormusun orayi?[/QUOTE insallah orayi biliyorum ama gittigim bi yer degil sadece bi kac kez gitmistim.
senin icin hayirlisi olsun umarim islerin cabuk olur bir an once gelirsin.
evliyim iki tane oglum var biri 2.5 yasinda digeri 8.5 aylik okula 8 ay gittim sonra gitmedim topla 4 sene falan calistim cocuklar olunca biraktim burda esimin ve benim ailelerimiz yok o yuzden cocuklarima ben bakiyorum gerci olsalardi gene ben bakardimtesekkurler. Ama beklemek cok zor. yinede hayirlisini dilemekten baska yapacak birsey yok. Biraz kendini anlatabilirmisin dunyam. Evlimisin kac yasindasin. okula gittin mi calisiyormusun :)
evliyim iki tane oglum var biri 2.5 yasinda digeri 8.5 aylik okula 8 ay gittim sonra gitmedim topla 4 sene falan calistim cocuklar olunca biraktim burda esimin ve benim ailelerimiz yok o yuzden cocuklarima ben bakiyorum gerci olsalardi gene ben bakardimbu arada 29 oldum haziranda
merhaba dunyam
aradan 2 ay gecmis uzun zamandir bakmiyorum biraz yogundum sonunda ilk oturum vizemi aldim aralikta tilburg dayim insallah bende 27 oldum umarim tanisma sansimiz olur
benim cocuklarim yok kismetse 1 yil sonra dusunuyoruz. yalniz olmak cok zor seni cok iyi anliyorum birbirimizi tanisaydik guzel olacakti
merhaba evet bayagi zaman gecmis gozun aydin vizen icin, hayirlisi olsun tanismak isterim tabiki ozel mesaj hakkin varsa msn adreini yada facabook adresin varsa istersen tabi eklerim o sekilde daha iyi haberlesiriz yada burdanda sen nasil istersen.bu arada iyi bayramlar...
selam evet 100 mesajdan sonra ozel gonderme hakki oluyormus ben denedim gondermek icin ama olmadi malesef artik 100 olana kadar burdan yazarim 12 tane daha yazsam hak kazaniyorum:)goruselim ama su ozel mesaj sayimizi doldurmamiz gerekiyo yoksa acik adres acik isim veremiycez bu gidisle:)bende gorusmek isterim ozel atabilirsem msn yada facebook adresimi yazarim ordan rahat gorusebiliriz simdilik hoscakal.mrb dunyam msj hakkim malesef yok anlamadim gitti bu siteyi :) ben noelden once tilburg a geliyorum belki haberlesip bulusabiliriz geldigim zaman. seni gormeyi bende cok istiyorum geldigim zaman mutlaka goruselim
mrb dunyam. evet ozel msj kotasini dolduralim :)benim gelmemede az kaldi tabi olmezde sag kalirsam. simdi irandayim 2 gun once cok kotu bir kaza yaptik bir sehirden baska sehre giderken bindigimiz minibus kaza yapti minibus yoldan cikti bir seye carpti sonra yan devrildi esim ve ben soforun yanindaki koltukta oturuyorduk Rabbime binlercekez sukurler olsun ki cok ciddi bir sorun yok can kaybi olmadi. Bu olayi aileme soyleyemedim cunku duyarlarsa cok telaslanirlar. bende bu yasadigim korkunc seyi seninle paylasmak istedim. Neyse arada yazmayi unutma kendine iyi bak gorusuruz