• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

O değil de,sevgi tamamen bitmiş olsa tiktak denen zimbirtida ne halt ettiğini merak etme gereği duymazdiniz sanırım.
Zira bknz: benim okuzden halkice kocacimda,şu an tiktak cirit atıyor. Belki uykusuzluktan,belki sevgizilikten hiç merak etmedim. Banena.
9 aylık kızım uyumuyor.😭😭😭😭

İlgi, sevgi bekleyen tip degilim deseniz de beklersiniz, insanlar bekler ama "ilgilen benimle" demez herkes.

İlgi, sevgi gören bir insan bu hale gelemez, gelmez. Eşiniz adim atmadikça, birseyler yapmadikca siz susmuşsunuz, beklentiyi birakmişsiniz ve zamanala böyle olmuş diye düşünüyorum. Baştan beri böyle oldugunuzu sanmiyorum oyle olsa evlenmezdiniz.

Ama o kadar hissiz kalmissiniz ki burdan sonra düzelmesi cok zor gorunuyor ama imkansiz degil terapi vs deneyin mutlaka sadece eşiniz için değil sadece, bu şekilde ailenize, arkadaslariniza etrafataki canlilara nötr olmak sizi de mutlu etmiyordur.

Kusura bakmayın ama gerçekten eşinizle konuşmanız çok itici. Haddinden fazla kıskançlık ne kadar kötüyse istediğine bak umrumda olmaz zaten onlar sana bakmaz gibi laflar da o kadar kötü.
Öncesini bilmiyorum neden bu haldesiniz ama yaptığınız psikolojik şiddet. Hayatta birçok şey unutuluyor da bazı sözler aradan yıllar geçse de çıkmıyor insanın aklından. O yüzden insan ne söylediğine dikkat etmeli. Hazır cevap olmak her zaman meziyet değil. Sonuçta eşinize laf sokunca siz de mutlu olmuyorsunuz.

Okurken ruhum ağırlaştı
Birbirinizin ruhunu böyle dibe çekmeye gerek yok..
Yollarınız bir yerde kesişti, hayatlarınızı birleştirdiniz diye ömür boyu birlikte yaşamak, birbirinize tahammül etmek, affetmeye çalışmak, anlamaya çalışmak, sevmeye çalışmak, kıskandırmaya çalışmak, sevişmeye çalışmak zorunda değilsiniz.. Çook yorucu.. Adama da üzüldüm.. O da kendisinden, kendi kafasının içinden saçma sapan şeyler izleyerek kaçmaya çalışıyor... Ne acınası bir durum..
Ayrılık bazen intiharın çok şahane bir alternatifi..

Ben de şu an hissiz bir dönemimdeyim. Niye gülmüyorum diye panik ve stres yapıyordum ama sonra farkettim ki gülmek zorunda değilim, mutlu olmak zorunda değilim. Hatta bence bu sosyal medyanın dayatması. Bence kötü durumda değiliz, kişiliğimiz değişiyor, bazen hissiz, tepkisiz olmak doğal olarak hakkımız.

İdrak bacım zor bir çocuğunuz vardı....enerjinizin bitmesini buna bağlıyorum ben. Bir şekilde dışa vuruyor artık yaşadığınız o zor süreç...durumu şu an nasıl bilmiyorum ama izin verin eşiniz sevgisiyle sizi iyileştirsin yoksa sizin size faydaniz yok gibi...bol dua edin inaniyorsaniz tabi... Allah yardımcınız olsun .

Açıkçası bu çözüm bence en mantıklısı.İçinizde bir şeyler bittiyse ama şu an boşanma imkanınız yoksa,anlaşın en azından ev arkadaşı olun.Bu işi kendiniz için de işkenceye çevirmeyin.

Onu denedik uzun bir süre beceremedik. Bir müddet sonra taraflardan biri ya da her ikisi neden böyle olduk halbuki ne çok aşıktık demeye başladı. Olmuyor öyle ev arkadaşlığı.

Ablacım ne yaptın sen? 😳😳😳

Sen değil de başka bir üye bu konuyu açsa taşlarlardı.
Adama o kadınlar sana bakar mı diye hakaret ettiğin biriyle berabersin. Ortada sevgi yok saygı yok ama zoraki sevişme var. Sevişme madem gitsin kendi kendini tatmin etsin.
Birbirinize de zehir ediyorsunuz bu hayatı. Hadi sizden geçti diyelim ortada yanlış hatırlamıyorsam zor bir çocuk var. Bu çocuk illa ki büyüyecek, ergenliğe girecek, sizin karşılıklı iletişimizle beslenecek. Bu şekilde güzel örnek olmuyorsunuz.
Sorunlu bir çocuk sahibiyken tek boşanan siz olmazsınız. En azından taraflar bir nefes alır. Belki karşılıklı saygı duymayı öğrenirsiniz.
Siz nasıl düzelirsiniz bilemiyorum zira iyileşmek ister gibi bir haliniz yok ama en azından çocuğunuz için yapın bunu.
Sorun maddiyatsa şu an yoksa aynı şekilde boşanınca da olmayacaktır.
Tedbili mekanda ferahlık vardır. İnceldiği yerden kopsun artık.

İyi de ortada bir hakaret yok ki. O kadınlar bırakın benim kocayı, ülkemizin taş gibi delikanlılarına da bakmaz. Ben kendim için de açık yüreklilikle aynı şeyi söylerim. Kocam söylese de bozulmam. Johnny deep sana bakmaz dese "he valla Adam beni napsın" der geçerim. Bunun nesi hakaret.

Evet ben değil de başka üye konuyu açsa şu an adama pipisi düşsün kart zampara diye giydirirlerdi. Ben konu açınca kendi kendime giydirdiğim için adama acıyorlar :) ben özeleştiri de yapıyorum ve mağdur rolüne girmiyorum bu yüzden de eleştiri alıyorum bolca.

Neden bu kadar mutsuz bir evlilikte ısrar ediyorsunuz. Uzun süredir mutsuzsunuz ama değiştirmek için de birşey yapmıyorsunuz.
Çocuğunuz bu kadar mutsuz bir anneyi haketmiyor. Lütfen toparlanın ve kendinize en mutlu senaryoyu yazın.
Siz terkedilmeyi bekliyorsunuz.
Sizin kadar zeki birinin kendisine de faydası olmalı

Çünkü benim mutsuzluğumun kalıcı olduğunu düşünüyorum. Her kaybedişin ardından bolca pişman olduğum için gemileri yakmaya cesaretim yok belki de. Açıkçası gelecek hakkında da çok umudum yok. Böylesi en azından bildiğim bir hayat. Bilemediğim mutsuzluktan daha iyi.

Aynı annen gibisin.
Gittikçe ona benziyorsun.
Oğluna sevgin o bakıma muhtaç olduğu için devam ediyor. Oğlunun muhtaçlığa bittikçe sen onun da canını acıtacaksın zamanla.
Çünkü insan her zaman değişir ya iyi yönde ya kötü yönde. Seninki maalesef kötü yönde ilerliyor. Vaktin varken önlem almazsan çok pişman olacaksın.

Siz niye bu kadar hırslandınız ki bana karşı :) başka zaman olsa anneme benzetilmeyi küfürden daha ağır görürdüm ama teveccühünüz ne diyeyim :) ama bilginiz olsun ben daha çok babama benzerim. Onun gibi soğuk, sevgisiz ve ruh hastasıyım. Annem yanar dönerdir net değildir. Duygusallık ayağına herkesi her şeyi sömürür. Ben onun gibi değilim. Onun yüzünden onun gibi değilim hatta.

Adamı ne kadarda sevgi ve ilgisiz bırakmışsanız. Saçma sapan bir uygulamadaki kadınlardan bile birazcık kıskanmış olmanızı, içinizde ona karşı bir sevgi ve ilgi kırıntısı kalmış olmasını ummuş eşiniz. Elbetteki bu duruma kendi kendinize gelmemişsinizdir. Ama, öncelikli olarak kendinizin, sonrasında da aile ve çocuğunuzun mutluluğu ve iyiliği için, toparlanmanız gerek.Kendinize bir iyilik yapın.Daha mutlu bir insan olmak için biraz psikolojik destek alın.İnanın güçlü duracağım diye diye bütün kötülüğü kendinize siz yapıyorsuz. Sonunda her şekilde tükenen siz olacaksınız.
Bu arada eşinize verdiğiniz cevaplarda çok yerinde olmuş.

Benim de ondan insanlık namına ufacık bir kırıntı görmek istediğim anlar oldu. Mevzu kimin haklı kimib haksız olması da değil zaten. Artık umurumda da değil bu. O kısımları aşalı çok oldu. Bazen çok üzülüyorum onun için de kendim için de. Ama ertesi gün üzüntü namına bir şey kalmıyor.

Siz niye bu kadar hırslandınız ki bana karşı :) başka zaman olsa anneme benzetilmeyi küfürden daha ağır görürdüm ama teveccühünüz ne diyeyim :) ama bilginiz olsun ben daha çok babama benzerim. Onun gibi soğuk, sevgisiz ve ruh hastasıyım. Annem yanar dönerdir net değildir. Duygusallık ayağına herkesi her şeyi sömürür. Ben onun gibi değilim. Onun yüzünden onun gibi değilim hatta.
Asla hırsım yok.
Birçok konunu okudum ve yorum yaptım.
Anlayabildiğim kadarıyla yorumluyorum.
Tamamen yanılıyorumdur.
Bana geçeni yazıyorum.
Kırdıysam kusura bakma.

Yani kıskanmamanız bana farklı geldi (ben kıskanç olduğum için, anormal olduğu için değil tabi). Mesela eşim bir kez yükledi o tiktok denen absürt uygulamayı. Kavgayı edip sildirmem bir oldu.
Verdiğiniz cevaplar çok güzel bi kere. Onu belirteyim.
Eşinizin kıskanılmak istemesini de anlıyorum. Çünkü benim eşim de kıskanılmayı sever. Demek ki beni hala seviyorsun der (yaklaşık 7yıllık birliktelik)
Biraz tuhaf evet ama ikinizi de anladım ben.
Kendisinin yaptığını kendi de suç olarak görüyor. O yüzden size karşı savunmaya geçmiş, sizi suçlayarak kendisini iyi hissetmek istemiş

Yaptığı en iyi şey bu zaten. Her hatasının sebebi benim ona göre :) dötümle gülünce de sinirleniyor.

Back