Tiksinti

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Kızlar bende b12 eksikliği olduğu için iğne vurulmaya başladım.3 kere vurdurdum 2 tüpüm kaldı.Ama iğneye başladıktan sonra çok sevdiğim hamsiden ve kıymadan yani kısaca etten tiksinir oldum.Gerçekten kokusunu duyunca istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum.Aranızda böyle bi durumu yaşayan oldu mu?

evvet arkadasimda oldu
o kahveyi coooook severdi o terapiden sonra icemez oldu
bikac hafta sonra normale dönmüstü

bende b12 iğnesi vurduyorum hemde yakın zamanda iğneyi vurdurdum.uzn suredırde kullanıyorum bnde böyle sorun çıkarmadı keşke ekmeye karşı ckarsa .s

abartmanin kralı olucak ama ben galon galon oldum o ignelerden hic öyle bi etki görmedim bilemedim valla

abartmanin kralı olucak ama ben galon galon oldum o ignelerden hic öyle bi etki görmedim bilemedim valla

Kilomu aldırdı? bende öyle bi etkisi olmadı.İlaç mı fazla geldi diye düşünmeden edemiyorum.

bende b12 iğnesi vurduyorum hemde yakın zamanda iğneyi vurdurdum.uzn suredırde kullanıyorum bnde böyle sorun çıkarmadı keşke ekmeye karşı ckarsa .s

Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı.Kırmızı eti hiç aramam en fazla kıyma olarak tüketirdim ve balık eti yerdim.Şuan hepsinden tiksiniyorum görüntüsü bile midemi bulandırıyo anlamıyorum neden böyle oldu ama ilaçtan sonra oldu bende ona bağladım sebebini. :/

vitamin b terapisi "medivitan" ve "heep" karisimi bizimki serum olarak bende görüyorum suan ama bende öyle bi sorun olmuyor

vitamin b terapisi "medivitan" ve "heep" karisimi bizimki serum olarak bende görüyorum suan ama bende öyle bi sorun olmuyor

İlk kez duyuyorum cevap verdiğiniz için teşekkür ederim .

önemli değil canm
yalnız ne kadar süredir igneyi kullaniyosun bilmiyorum lakin 6 aydan sonra hafiften iştah açar dikkat et

Yaklaşık iki aydan beri kullanıyorum ama çok düzenli vurdurmadım haftada bir vurdurmam gerekiyodu 5 tüp vardı zaten daha 2 tanesi duruyo.Çok fazla da kullanmadım yani kilo problem değil kilo almaya yatkın değilim zaten yeter ki şu tiksinme olayım geçsin kiloya razıyım :)

BENDE HEM IGNE HEMDE HAP KULLANIYORUM AMA BOYLE BIRSEY OLMADI

FAKAT SU VAR, TAHLIL YAPILIP TEDAVIDEN ONCE BALIK VE ETE DUSKUN OLMAYAN BEN RUYAMDA GORUYODUM CANIM NASIL ISTIYOR AMA RESMEN ASERME . DOKTOR B12 EKSIKLIGINDEN DEDI VUCUT UYARI VERIRMIS. ZATEN B12 ET VE BALIKTA YOGUN..

SENDEKI BU DURUMDA TERSI OLMASIN. BELKI DEPON DOLDU TEDAVI DEVAM EDIYORSA BIR TEPKIMEDIR

doktorunun bu konuda seni uyarma gerekirdi çünkü düzenli yaptırman gerekiyodu diye biliyorum. en azından benimki öyle demisti. çok düşük seviyelerdeydi.. 9 aydır problem yok ama ben 5 kutu bitirdim o şekilde.
savsaklama sana tavsiyem

Benim ki sınırın biraz altındaydı çok düşük değildi değeri unutkanlık var diye zorla yazdırdım nerdeyse.Acaba çok düşük olmadığı için mi fazla geldi diye düşünüyorum şimdi de.Tavsiyeniz için teşekkürler.

Benim de ilaç kullanmadan önce aşırı canım çekiyodu iğneden sonra böyle olunca bende öyle düşünmeye başladım.Ben bi de zoraki iğne yazdırdım fazla olmasa da düşüktü bir de unutkanlık vardı önlem olsun diye.Ama kansızlık belirtileri hala var yüzüm bembeyaz ve çok üşüyorum.Demir seviyem de normaldi.

Bende 5 tüp kullanmıştım öle bişeyler olmadı hatırlamıyorum

sanırım fazla gelmiş
iğne yi sınırın yarısına yakın olduğunda vermeye basliyolar ondan yükseğe hap takviyesi veriyolar...çok çektim ben bu B12 den o yüzden bukadar lak lak yapiyorum...
ihtiyacindan fazlasını alıyosan tepki verdi belkide vucudun bence bi kan testi yapıp baktitabilirsin

B12 nin fazlasi zararli ,igneyide siz istemissiniz bence doktorunuza gidip tekrardan tahlil yaptirin . Benim b12 ye bagli anemide var 1 sene kullanacam igneyi fakat icime sinmedigi icin tahlili yeniletmek istiyorum. Bana deponuzun dolu olmasi mantikli geldi.
Gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…