Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tığ işi yenidoğan bebek bereleri yapabilen birini arıyorum.
arkadaşlar merhaba, arada yenidoğan fotoğraf çekimleri ile ilgili talep alıyorum ama elimde hiç güzel bere yok. mağazadan satılanlar da o kadar sevimli gelmiyor. bir iki örnek paylaşsam resime bakıp aynısını yaparım diyen biri çıkar mı?
arkadaşlar merhaba, arada yenidoğan fotoğraf çekimleri ile ilgili talep alıyorum ama elimde hiç güzel bere yok. mağazadan satılanlar da o kadar sevimli gelmiyor. bir iki örnek paylaşsam resime bakıp aynısını yaparım diyen biri çıkar mı?
Ben gülay merhabalar,bende örgü ve dantelle uğraşıyorum bebek bereleride ypıyorum yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyorum size ulaşabileceğim bilgileri bana atarsanız özelden örnek resimler gönderebilirim size burada da iki konumda yaptıklarımdan örnek var bere yok içlerinde.Elimde hazır yok resim olarak bere ama iki patik resmi atıyorum burayada fikir olması açısından
Ben tığ işi örgü yapıyorum. Sen benimle fotoğrafını paylaş sana yaparım. Para da istemiyorum Yapabileceğim bir modelse elbette Bu arada örgü bilmiyorum sadece tığ işi yapabilirim .Sevgiler