• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tığ işi yenidoğan bebek bereleri yapabilen birini arıyorum.

sanemu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
18
1
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
arada yenidoğan fotoğraf çekimleri ile ilgili talep alıyorum ama elimde hiç güzel bere yok. mağazadan satılanlar da o kadar sevimli gelmiyor. bir iki örnek paylaşsam resime bakıp aynısını yaparım diyen biri çıkar mı?

xxxxxxxxxxxxxxx bak burdaki xxxxxxxxxxx sayfasındaki kadın yapabiliyor herhalde az önce dolandım da belki işine yarar..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba,
arada yenidoğan fotoğraf çekimleri ile ilgili talep alıyorum ama elimde hiç güzel bere yok. mağazadan satılanlar da o kadar sevimli gelmiyor. bir iki örnek paylaşsam resime bakıp aynısını yaparım diyen biri çıkar mı?

merhaba ben tığ işi bereler yapıyorum özelden görüşebiliriz isterseniz

Ben gülay merhabalar,bende örgü ve dantelle uğraşıyorum bebek bereleride ypıyorum yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyorum size ulaşabileceğim bilgileri bana atarsanız özelden örnek resimler gönderebilirim size burada da iki konumda yaptıklarımdan örnek var bere yok içlerinde.Elimde hazır yok resim olarak bere ama iki patik resmi atıyorum burayada fikir olması açısından $converse2.jpg $farepatikkk.jpg

arkadaşlar merhaba,

Ben tığ işi örgü yapıyorum. Sen benimle fotoğrafını paylaş sana yaparım. Para da istemiyorum ;) Yapabileceğim bir modelse elbette ;) Bu arada örgü bilmiyorum sadece tığ işi yapabilirim .Sevgiler

Back