Tifosi'nin çeyizi...

maşşallah tatlım,herşeyin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

Çok zevkli biri olduğun belli oluyor,aldıklarının hepsi ayrı güzel..
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

Bu arada bornoz takımının markasını ve ne kadara aldığını sorabilir miyim ayıp olmazsa?
Ben de alıcam bir türlü karar veremedim de...

Son düzenleme:

tabiki ne demek. Taç markası, microcotton bornoz takımım. Fiyatı sanırım internette 330 gibi bir şey, ben bu yaz taçın kendi sitesinde %30 indirim vardı. Ondan yararlanmıştım.

tabiki ne demek. Taç markası, microcotton bornoz takımım. Fiyatı sanırım internette 330 gibi bir şey, ben bu yaz taçın kendi sitesinde %30 indirim vardı. Ondan yararlanmıştım.

teşekkür ederim tifosi çok şık gerçekten.güle güle kullan.

yine bugün aldıklarımdan
julyen soyucum

tepsim

ve silikon tutacağım

Zevklerimiz görünüşte çok uyuyor her aldığını çok beğendim canım bu arada bundan sonra takipçinim gözüm kapalı peşinden gelicem :82:

Masallah canim ne güzel seyler almissin sen öyle. Gülle gülle kullanmak nasip olsun insallah.

Salata kurutucunu tchibo´dan mi canim?
Birde o altlari renkli bievden aldigin bardaklari ne kadara aldin??

Kahvalti icin aldigin servise tabaklarina bayildim..

güle güle kullan canım aldıklarını çok güzeller

teşekkürler cnmm
salata kurutucum tantitoni markası.internet sitesine bakmanı şiddetle tavsiye ederim çok keyif alacaksın.biev bardaklarım 4lü, 35tl ye almıştım.

herşey çok çok güzel güle güle kullanın

teşekkürler

Zevklerimiz görünüşte çok uyuyor her aldığını çok beğendim canım bu arada bundan sonra takipçinim gözüm kapalı peşinden gelicem :82:

tmm cnm ben eklemeye devam edeceğimm... merak ettiğin bilgileri veririm bilgi alışverişi yaparız. zevklerimiz uyduğuna göre sen de bana fikir verirsin hem:81:

güle güle kullan canım aldıklarını çok güzeller

teşekkür ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…