Tifosi'nin çeyizi...

Dün bu resimdeki tekli şamdanların uzun olanından iki adet aldım.
IGMsamdan104.jpg

Allah gule gule kullanmayi nasip etsin:) Mutfak esyalarini kiz tarafi aliyor zaten burdan baslamak dogru bir karar
Baska neleri kiz tarafi aliyor ki ???

Allah gule gule kullanmayi nasip etsin:) Mutfak esyalarini kiz tarafi aliyor zaten burdan baslamak dogru bir karar
Baska neleri kiz tarafi aliyor ki ???

öncelikle teşekkür ediyorum:nazar:
Nasıl olması gerektiği konusunda çok fazla fikrim yok ama benim almayı düşündüklerim şunlar;
mutfak gereçleri
her türlü tekstil ürünleri
yatak odası takımı
yatak odası halıları ve perdesi (kısacası yatak odasına konan her şey)
çamaşır makinası
her türlü elektrikli küçük ev aletleri
ev aksesuarları
banyo gereçleri
bu tarz şeyler, eksiği var fazlası yok:KK66:

Simdiden hayirli ugurlu olsun hepsini güle güle kullan insaAllah :)

Ben yurt disinda yasiyoum ama türkiyeye gelin gelicem.
Ceyiz alis verisime henüz baslamadim.
Listem var da neyi türkiyeden neyi burdan alayim henüz kararsizim.
Bu üyzden ilk sayfadan itibaren baslayarak özellikle fiyat konusunda sende bilgi istiyorum :)

Bunlarin fiyatlari ne kadar?
  • Hisar celik caydanlik & tencere takimi
  • Kütahya porselen 42 parca kavalti takimi
  • 5li Teflon kepce takimi
  • günlük 6 kisilik yemek takimi nereden ve ne kadar?
  • bornoz takimi
  • tost makinesi, rondo, standli mikser
  • su isitici
  • blender seti
  • kesme tahtalari (burada üclü set 7&#8364:KK66:
  • yumurta pisirme cihazi
  • sarjli süpürge
  • nevresim takimlari

pike takimlari hangi ebatta?

nihale ne oluyo?

Simdiden hayirli ugurlu olsun hepsini güle güle kullan insaAllah :)

Ben yurt disinda yasiyoum ama türkiyeye gelin gelicem.
Ceyiz alis verisime henüz baslamadim.
Listem var da neyi türkiyeden neyi burdan alayim henüz kararsizim.
Bu üyzden ilk sayfadan itibaren baslayarak özellikle fiyat konusunda sende bilgi istiyorum :)

Bunlarin fiyatlari ne kadar?
  • Hisar celik caydanlik & tencere takimi
  • Kütahya porselen 42 parca kavalti takimi
  • 5li Teflon kepce takimi
  • günlük 6 kisilik yemek takimi nereden ve ne kadar?
  • bornoz takimi
  • tost makinesi, rondo, standli mikser
  • su isitici
  • blender seti
  • kesme tahtalari (burada üclü set 7&#8364:KK66:
  • yumurta pisirme cihazi
  • sarjli süpürge
  • nevresim takimlari

pike takimlari hangi ebatta?

nihale ne oluyo?

elimden geldiğince sorularına cevap vermeye çalışacağım. İyi ki elimde aldıklarımı yazdığım bir liste var o listede genellikle fiyatları da yazıyorum aldıklarımın.:KK34:
başlayalım;
hisar çelik çaydanlık 129 tl
hisar tencere takımı 535 tl
kütahya porselen kahvaltı takımı 300 tl
teflon kepçe takımı askısı ile beraber 62 tl bir alana ikincisi %50 indirimli
iki tane günlük altı kişilik yemek takımım var biri cemile marka diğeri bievden, cemile 216 tl, biev 235 civarı
bornoz takımım yüzde 30 indirmli 180 tl
tost makinesi 115 tl
rondo 80 tl
mikser 140 tl indirmli
su ısıtıcı ekmek kızartma makinesi ile birlikte 160 tl
blender 170 tl %20 indirmli
bambu kesme tahtam 30 tl
cam kesme tahtam 12 tl
ikili kesme tahtam plastik 15 tl
yumurta pişirme cihazı 23tl
şarjlı süpürge 139 tl
saten nevresim takımlarını 140 civarı aldım
pike takımlarının ebatları 160 cm enindeki yataklara uygun. nihale de bardakların altına konan altlık diyelim :KK61:

Ben burdakilerin bir kısmını internetten aldım. Ama nerdeyse hep indirmleri kampanyaları takip ettim. Genellikle aldığım markalar belli. Fiyat konusunda ya da merak ettiğin şeyleri internetten kolayca bulup ordan alışveriş yapabilirsin. Hem kargo ile evine kadar gelir. Tavsiye ederim ben :nazar:
örneğin bernardo, esse, biev, tefal, mudo, hisar, jumbo,sarev, tantitoni, ikea, tchibo gibi markaların internet sitelerini takip edersen fiyatlar - kampanyalar hakkında çok bilgin olur, umarım faydalı olabilmişimdir.

Cok yardimci oldun gercekten cok tesekkür ederim.
Fiyat karsilastirmasi yapicam buradan daha uygun gelen bir sey varsa burdan almayi düsünüyorum.
Yurt disinda yasadigin icin internetten pek alis veris yapamiycam.
Belki nisanlimin adresini vereren siparis veririm ama emin degilim bi bakalim :)

Cok yardimci oldun gercekten cok tesekkür ederim.
Fiyat karsilastirmasi yapicam buradan daha uygun gelen bir sey varsa burdan almayi düsünüyorum.
Yurt disinda yasadigin icin internetten pek alis veris yapamiycam.
Belki nisanlimin adresini vereren siparis veririm ama emin degilim bi bakalim :)

nişanlın Türkiye'de yaşıyorsa tavsiye ederim, kendin de oradan alabilirsin. Çok seçeneğin olur:)

Hepsi çok güzel ama özellikle kahvaltı takımna bayıldım:)

teşekkür ederiimmm:KK70:

hepsi çok güzel maşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.
Bende yeni sözlendim kasım sonu düğün olacak gibi gözüküyor.şimdiye kadar annemin çeyizlik aldığı dantel pike takımları,yatak örtüleri dışında bişeyim yok.Gerek saklama sıkıntısı olur diye,gerek modası geçer diye hep erteledim bu alışverişleri ama sendeki çeşidi görünce gözüm korktu açıkçası hepsini farklı farklı yerlerden nasıl ayarlıcam bilmiyorum.Bi de benim bi hayalim vardı tüm çeyizimi kendi paramla almak istiyordum ama mezun olduk hala iş yok,haliyle parada yok,sanırım bu maliyetlerle o hayal suya düşer :KK43:

hepsi çok güzel maşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.
Bende yeni sözlendim kasım sonu düğün olacak gibi gözüküyor.şimdiye kadar annemin çeyizlik aldığı dantel pike takımları,yatak örtüleri dışında bişeyim yok.Gerek saklama sıkıntısı olur diye,gerek modası geçer diye hep erteledim bu alışverişleri ama sendeki çeşidi görünce gözüm korktu açıkçası hepsini farklı farklı yerlerden nasıl ayarlıcam bilmiyorum.Bi de benim bi hayalim vardı tüm çeyizimi kendi paramla almak istiyordum ama mezun olduk hala iş yok,haliyle parada yok,sanırım bu maliyetlerle o hayal suya düşer :KK43:

öncelikle teşekkür ediyorum; inşallah herkes sevdiği ile iyi gülerde kullanır.
Aslında düğüne şöyle bir-iki yıl gibi bir zaman olsaydı, daha rahat alınabilirdi ailenin yardımıyla. Yine de çok önemli ihtiyaçlarını al derim ben. Az olsun öz olsun. Ama yine de inan çok da sıkıntı etme kendine. Şimdi alamasan bile eşinle birlikte her şeyinizi alırsınız. Hem daha güncel şeyleri almış olursun hem de ikinizin zevki olmuş olur. Evinize, yerinize göre almış olursunuz. Bir de şu var ki ne kadar alırsak alalım evin eksiği hiç bitmiyor. İllaki eksiklerimiz olacak. Şimdi ben de aklıma gelen bazı eksikleri çok aciliyeti yoksa evlendikten sonraya erteliyorum.
Allah evlenenlere yardımcı olur, canını sıkmamaya sözlünle mutlu olmaya bak. En önemlisi bu:KK48:

Kahvaltı takımına bayıldııımmm çok güzel..Güle güle kullan hepsini inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
X