Kiloyu Düzenleme
Ayinler ayrıca beden ağırlığını normale döndürmede de yardımcı oluyordu. Beş Ayin kilo almak isteyenlerin iştahlarının belirgin ve sağlıklı bir biçimde artmasına neden oluyor uygun kiloya gelmelerini sağlıyordu. Bunun tersine, kilo vermesi gerekenler rejim yapmadıkları halde kilo verdiklerini söylüyorlardı.
Sen ne tür faydalar gördün canım? Anladığım kadarıyla bayağı ilgileniyorsun bununla :)
Ben şu an hiçbirşey anlayamadım belirgin bir faydasını göremedim. Zayıfladım ama ramazandan dolayı olabilir. Boynum çok ağrıyordu biraz hafifledi. Devam edeceğim.
Belirgin bir etkisini görürsem hemen yazacağım.
Ne kadar süredir yapıyorsun? Kaç tekrardasın?
25 mayıs'ta başladım. 21 tekrardayım. 15 hafta olmuş. :) Cildi güzelleşenler var bende de keşke öyle bir etkisi olsa. :)
Bende de ne oldu biliyo musun? Ben ilk kez bu hareketlere başladığımda 2-3 hafta yaptım çok dinç hissettim kendimi sonra bıraktım. 1-2 ay sonra yine başladım aynı etkiyi göremedim niye ki ?
Bende de ne oldu biliyo musun? Ben ilk kez bu hareketlere başladığımda 2-3 hafta yaptım çok dinç hissettim kendimi sonra bıraktım. 1-2 ay sonra yine başladım aynı etkiyi göremedim niye ki ?
Bende bir etkisini görsem yazacağım ama hala yok.kızlar bende başlayacağım bugün yarın, kitabı bitmek üzere.. memnunsunuz dimi hareketlerden?
birde düzenli yazışıyor musunuz etkileri üzerine? bugün yorum yapıldığını görünce heyecanlanıp yazdım hemen :)
Hangi hareketlerin göğüs büyüttüğünü bilen var mı? hayır zaten 90 olan göğüslerim git gide büyüyor, ama bir yandan da karnım ve göbeğim hiç olmadığı kadar sıkılaştı. hareketlerden vazgeçmek istemiyorum ama göğüslerim de büyümesin artık
Hangi hareketlerin göğüs büyüttüğünü bilen var mı? hayır zaten 90 olan göğüslerim git gide büyüyor, ama bir yandan da karnım ve göbeğim hiç olmadığı kadar sıkılaştı. hareketlerden vazgeçmek istemiyorum ama göğüslerim de büyümesin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?